Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız gidemedim hastaneye eşim işte akşam yalnız başıma çocukla gidemedim adet olana kadar bekliycem bakalım ne olcak 1 hafta daha hasta olmazsam gitcem şimdi gidip negatifi duycam diye çok korkuyorum.

phiacım beni hamiş listesinden silersen iyi olur moralim alt üst oldu bekliycem tam belli olduğu zaman ekle kendimi orda hamiş olarak görünce çok duygulanıyorum şimdiden teşekkür ederim.

günaydınlar ben bugün erknciyim ayy kızlar şu tedavi yöntemlerini okudumda okurken yoruldum ne para yeter ne güç Allahım hepimizi doğal yollardan anne olmayı nasip etsin keşke bakmasaydım daha çok bunaldım

phiacım beni hamiş listesinden silersen iyi olur moralim alt üst oldu bekliycem tam belli olduğu zaman ekle kendimi orda hamiş olarak görünce çok duygulanıyorum şimdiden teşekkür ederim.
hayırlısı olsunn daha dur bakem kırmızılar gelene kadar umut hep var

canım benim ben kırmızı kartı sabah yedim beni bu listeden ssilip kasım topiğine eklermisin bat 20 ekim

bu sabah kırmızılar geldi canım hayırlısı buymuş bende artık kasım topiğinde olcam.

cnm benim yaaa insan ne diceni de bilemio ama üzülme noluuurrr bak yalnız deilsin inş önümüzdeki ay güzel haberler verirsin sen sıkma o tatlı canını rabbim hayırlı bi zamanda nasip etsin inş

benim bat 5- 6 gün var ama bende umutlu deilim kendimden ya bu ay da kırmızıları görücem sanki.... bilmiyorum ya rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş.

günaydın canlar.. giremedim geçmişide okuyamadım birikmiş baya babam kalp krizi geçirdi önceki gece şimdi hastanede anjiyo oldu sonuçları bekliyoruz ..
bende bu arada regl olamadığım için adet sökücü hap aldım ve başladım dün tabi başlamadan önce test yaptım negatifti sanırım tutmadı .. Onun için reglim gecikmesini de istemedim ..

geçmiş olsun canım benim iyimi baban şimdi

cok geçmiş olsun tatlım... allah yardımcınsz olsun acıl şifalar dılıyrm..

çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

bu sabah kırmızılar geldi canım hayırlısı buymuş bende artık kasım topiğinde olcam.

diorum 16dan bize hayır gelmedi asbelove dakırmızıları görmüş bi dilbeste kaldı napalım kasımda yine yeniden beraberiz canım aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…