Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

diorum 16dan bize hayır gelmedi asbelove dakırmızıları görmüş bi dilbeste kaldı napalım kasımda yine yeniden beraberiz canım aramıza hoşgeldin
canım inşallah kasım size şans getirir bende bi heyecan bekliyorum bakalım ne olacak 8 gün kaldı

canm yaaa zaten yaşadığın stres yetmiyomuş gibi şimdide kime sölim kime sölemiyim stresimi başladıı
tüp bebek tedavsi nasıl oluyor muhakkak yanında birinin olması gerekiyomu bilmiyorum eğer böle bi zorunluluk yoksa eşin izin alsın karıkoca geçirin bu zorlusüreci
yada ilaki biri lasımsa yokmu seninle birlikte kalabilcek ağzı sıkı bi kuzenin yada kız kadeşinn
benim arkadaşımda tüp bebek yaptı kimseye de sölemedi yanında da kimse kalmadı
ama simdi senin ki farklı mı bilmiyorumkii o sadece bi kaç gun şimdi yalan olmasın tam sayısını bilmiyorum yatak ıstırati yaptı okadar
illa söylemek zorunda falanda değilsin ayrıcaa mademki sen biliyosun ailelerinizin cenesini tutamıcanızı kimseye bişey deme
sonra tutarlar bi laf ederler kalbini kırarlar zaten yeteri kadar zülüyosun suanda

çok geçmiş olsun cnm umarım şimdi iyidir babacığınn

canım inşallah kasım size şans getirir bende bi heyecan bekliyorum bakalım ne olacak 8 gün kaldı

inş güzelim mensinde etkisiyle dipteyim sondayım depresyondayım ya herkesinde çocuğu olmuş bi düşündümde dahada bi stres oldum offf offfff

kızlar günaydın hepinize
aranızda vajinadan progestan kullanan var mı? dün ilacı kullanırken rahim duvarımın kalınlaştığı farkettim sizce bu erken gebelik belirtisi olabilir mi? sonucu 26 ekimde bayramın 2. günü öğrenecegim günler geçmek bilmiyor ?

Eşin içinçok geçmiş olsun canım da sen naptın öyle?!!
Bie bile lades yapmışsın yaaa offf Cam mı silinir bu dönemde, hem de zıplaya zıplaya, e aferin yani

teşekkür ederim canım dün geceyi acilde geçirdik sabaha kadar istifra etti eşim sabahda öylece bırakıp mecburen işe geldim ama aklım onda İnşallah biran evvel iyileşir...

yaaa napimm unuttum son camı silerken birden aklıma geldi ya bebek varsa diye.. Eğer bebişim varsa Rabbim korumuştur İnşallah... bu arada bata son 8 güüünnnnn

günaydınlar ben bugün erknciyim ayy kızlar şu tedavi yöntemlerini okudumda okurken yoruldum ne para yeter ne güç Allahım hepimizi doğal yollardan anne olmayı nasip etsin keşke bakmasaydım daha çok bunaldım

sorma sunbal bende en basitinden başladım işte klomen tedavisi.. bu 2.ay 2 ay daha kullanıcam sonra hsg felan ister sanırım sonrada aşılamaya geçer belki... offf ne zor bi süreç yarabbimmmm dediğin gibi o zor süreçlere kalmadan bebişimiz gelir İnşallah...

canımm çoook geçmiş olsun babana.. umarım durumu iyidir ve biran evvel iyileşir... Rabbim yardımcınız olsun....

canım ben hamileyim ve yeni kullanmaya başlıcam o ilacı.
bebeğimin düşük riski olduğu için önce iğnesini kullandım,ama bugün vajinadan jel olanına başlıcam kısmetse.
rahim duvarını kalınlaştırmak zaten bunun amacı.
rahim bebek için hazır hale geliyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.
sen ne zamandır kullanıyosun ve sende bi yan etkisi oldu mu? (yeni başlıcağım için merak içindeyim ben de)

canım ben vajinadan degil ama ilaç olarak içiyorum beni çok etkiliyor onun için sadece gece uyumadan önce alıyorum

Ben uzun zamandır misafir olarak izliyordum yazışmalarınızı.Çok eğlendim,çok güldüm sizlerle.Sizin haberiniz olmadan... Üye olmayacaktım hiçbir foruma ama dayanışmanıza dayanamadım :) 2 gün sonra adet olacağım ben.Ne adet belirtisi var ne hamilelik.Boşlukta gibiyim...Ne olacak sonum dersiniz....

hoşgeldin tatlım hayırlısı neyse o olsun sonun ama inşallah bebişin olur

hoşgeldin tatlım hayırlısı neyse o olsun sonun ama inşallah bebişin olur

Teşekkür ederim.İsteyip dileyen herkese yaşatsın Allahım o muhteşem duyguyu.Hiç belirtisi olmadan hamile olanlar okudum sitede.Adet belirtim bile yoktu diyorlar.Bütün hamileliği de o şekilde belirtisiz geçirmişler.Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş benimki de o :)

hoşgeldin canım aramıza... Rabbim gönlündekini verir İnşallah... umarım bebişin seninledir...

hoşgeldin canım aramıza... Rabbim gönlündekini verir İnşallah... umarım bebişin seninledir...

:) Hoşbuldum.Aminn...Olmadık duaya amin gibi geliyor bana ama Allahım en iyisini bilir değilmi?Belki bundan önceki dualarım kabul olmuştur da beni üzmeden geliyordur bebeğiim :)

ne zamandır deniyorsun canım bu ay benim 2. ayım bat 8 gün kaldı

:) Hoşbuldum.Aminn...Olmadık duaya amin gibi geliyor bana ama Allahım en iyisini bilir değilmi?Belki bundan önceki dualarım kabul olmuştur da beni üzmeden geliyordur bebeğiim :)

olsun sen öyle deme Rabbim göndermiştir belki bebişini... hepimiz bekliyoruz batları Allah hakkımızda hayırlısını versin...

ne zamandır deniyorsun canım bu ay benim 2. ayım bat 8 gün kaldı

kuzuuuuuuumm sende belirti varmı yaa bende hiçbişey yok sankiiii

cnm benim yaaa insan ne diceni de bilemio ama üzülme noluuurrr bak yalnız deilsin inş önümüzdeki ay güzel haberler verirsin sen sıkma o tatlı canını rabbim hayırlı bi zamanda nasip etsin inş

amin inşallah canım rabbim bebek isteyen herkese nasip eder sağ duyun için çok teşekkür ederim.

olsun sen öyle deme Rabbim göndermiştir belki bebişini... hepimiz bekliyoruz batları Allah hakkımızda hayırlısını versin...

kuzuuuuuuumm sende belirti varmı yaa bende hiçbişey yok sankiiii

canım çok hafif mide bulantım var bide dün gece 2 de kalktım sağ kasığım öyle bi batıyor ağrıyordu ki yürüyemedim bile çok kötüydü yarım saat sonra geçti umutlanmak istemiyorum canım o yüzden çok takmıyorum belirti aramıyorum zamanı geldiyse rabbim vermiştir zaten

doğru canım zamanı geldiyse rabbim verir ama bizlerde umut içinde bekliyoruz işte... ben kendimi dinliyorum baya ama hiçbişey yok maalesef.. hakkımızda hayırlısı olsun.. sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun..?

adet günüm 1 gün geçsin yapıcam canım geçen ay kendimi dinleyip belirti aramaktan adetim 2 buçuk gün geç geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…