canım inşallah kasım size şans getirir bende bi heyecan bekliyorum bakalım ne olacak 8 gün kaldıçok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
diorum 16dan bize hayır gelmedi asbelove dakırmızıları görmüş bi dilbeste kaldı napalım kasımda yine yeniden beraberiz canım aramıza hoşgeldin
selam kızlarr naıslsınızzz?? artık cok fazla bakınamıyorum bizim topige aarada bakıp cıkıyorum guzl haberler goruyorum bebısleırne kavusanalrı tebrık edıyorumm allah kucakalrına almayı nasıp etsın saglıkla ınsallahh....benı soracak olursanız esımın tahlıllerı ıle ugrasıyoruz sonuca gore ızlememiz gereken yolu soyleyeceklerbuyuk ıhtımalle mıkroenjeksıyon tup bebek olacak, hastalıgım yenı bıttı hemen dıer ay baslamayı dusunuyoruz parasal durumumuzu ayarlayıp...fakat bu durumda sızlere bısey soracagım bana yardımcı olurmusunuzzz sizce ailemize soylemelımıyızzzz okuyorum formlarda soleme dıyorlar sonradan cok can sıkıyormus bu durum aıleler agızlarında tutamıyormus bnm annemde ole bırı esımın annesı ztnn solemese bedenı ıle bellı ederr dayaanama zbuda bızı cok uzer solemedık dıyelım bu sureçte yanımda kalck kımsem yok napıcgımı şaşırdım napmalıyım sızcee:S
çok geçmiş olsun cnm umarım şimdi iyidir babacığınngünaydın canlar.. giremedim geçmişide okuyamadım birikmiş baya babam kalp krizi geçirdi önceki gece şimdi hastanede anjiyo oldu sonuçları bekliyoruz ..
bende bu arada regl olamadığım için adet sökücü hap aldım ve başladım dün tabi başlamadan önce test yaptım negatifti sanırım tutmadı .. Onun için reglim gecikmesini de istemedim ..
canım inşallah kasım size şans getirir bende bi heyecan bekliyorum bakalım ne olacak 8 gün kaldı
Kızlar ben geldiiim şükür değerim 77,63 çıktııı
Eşin içinçok geçmiş olsun canım da sen naptın öyle?!!
Bie bile lades yapmışsın yaaa offfCam mı silinir bu dönemde, hem de zıplaya zıplaya, e aferin yani
günaydınlar ben bugün erknciyim ayy kızlar şu tedavi yöntemlerini okudumda okurken yoruldum ne para yeter ne güç Allahım hepimizi doğal yollardan anne olmayı nasip etsin keşke bakmasaydım daha çok bunaldım
günaydın canlar.. giremedim geçmişide okuyamadım birikmiş baya babam kalp krizi geçirdi önceki gece şimdi hastanede anjiyo oldu sonuçları bekliyoruz ..
bende bu arada regl olamadığım için adet sökücü hap aldım ve başladım dün tabi başlamadan önce test yaptım negatifti sanırım tutmadı .. Onun için reglim gecikmesini de istemedim ..
kızlar günaydın hepinize
aranızda vajinadan progestan kullanan var mı? dün ilacı kullanırken rahim duvarımın kalınlaştığı farkettim sizce bu erken gebelik belirtisi olabilir mi? sonucu 26 ekimde bayramın 2. günü öğrenecegim günler geçmek bilmiyor ?
kızlar günaydın hepinize
aranızda vajinadan progestan kullanan var mı? dün ilacı kullanırken rahim duvarımın kalınlaştığı farkettim sizce bu erken gebelik belirtisi olabilir mi? sonucu 26 ekimde bayramın 2. günü öğrenecegim günler geçmek bilmiyor ?
hoşgeldin tatlım hayırlısı neyse o olsun sonun ama inşallah bebişin olurBen uzun zamandır misafir olarak izliyordum yazışmalarınızı.Çok eğlendim,çok güldüm sizlerle.Sizin haberiniz olmadan... Üye olmayacaktım hiçbir foruma ama dayanışmanıza dayanamadım :) 2 gün sonra adet olacağım ben.Ne adet belirtisi var ne hamilelik.Boşlukta gibiyim...Ne olacak sonum dersiniz....
hoşgeldin tatlım hayırlısı neyse o olsun sonun ama inşallah bebişin olur
Ben uzun zamandır misafir olarak izliyordum yazışmalarınızı.Çok eğlendim,çok güldüm sizlerle.Sizin haberiniz olmadan... Üye olmayacaktım hiçbir foruma ama dayanışmanıza dayanamadım :) 2 gün sonra adet olacağım ben.Ne adet belirtisi var ne hamilelik.Boşlukta gibiyim...Ne olacak sonum dersiniz....
hoşgeldin canım aramıza... Rabbim gönlündekini verir İnşallah... umarım bebişin seninledir...
ne zamandır deniyorsun canım bu ay benim 2. ayım bat 8 gün kaldıTeşekkür ederim.İsteyip dileyen herkese yaşatsın Allahım o muhteşem duyguyu.Hiç belirtisi olmadan hamile olanlar okudum sitede.Adet belirtim bile yoktu diyorlar.Bütün hamileliği de o şekilde belirtisiz geçirmişler.Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş benimki de o :)
:) Hoşbuldum.Aminn...Olmadık duaya amin gibi geliyor bana ama Allahım en iyisini bilir değilmi?Belki bundan önceki dualarım kabul olmuştur da beni üzmeden geliyordur bebeğiim :)
ne zamandır deniyorsun canım bu ay benim 2. ayım bat 8 gün kaldı
cnm benim yaaa insan ne diceni de bilemio ama üzülme noluuurrr bak yalnız deilsin inş önümüzdeki ay güzel haberler verirsin sen sıkma o tatlı canını rabbim hayırlı bi zamanda nasip etsin inş
olsun sen öyle deme Rabbim göndermiştir belki bebişini... hepimiz bekliyoruz batları Allah hakkımızda hayırlısını versin...
kuzuuuuuuumm sende belirti varmı yaa bende hiçbişey yok sankiiii
canım çok hafif mide bulantım var bide dün gece 2 de kalktım sağ kasığım öyle bi batıyor ağrıyordu ki yürüyemedim bile çok kötüydü yarım saat sonra geçti umutlanmak istemiyorum canım o yüzden çok takmıyorum belirti aramıyorum zamanı geldiyse rabbim vermiştir zaten
adet günüm 1 gün geçsin yapıcam canım geçen ay kendimi dinleyip belirti aramaktan adetim 2 buçuk gün geç geldidoğru canım zamanı geldiyse rabbim verir ama bizlerde umut içinde bekliyoruz işte... ben kendimi dinliyorum baya ama hiçbişey yok maalesef.. hakkımızda hayırlısı olsun.. sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?