ne zamandır deniyorsun canım bu ay benim 2. ayım bat 8 gün kaldı
adet günüm 1 gün geçsin yapıcam canım geçen ay kendimi dinleyip belirti aramaktan adetim 2 buçuk gün geç geldi
ay kız allah seni ne yapmasın hobi ha bu ay olurda inşallah bu hobi bitervalla ben 4 gün kala yapmaya başlıcam... sabırsızım test yapınca artık moralim felanda bozulmuyo aksine hobi gibi bişey oldu benim için test yapmak
3 ay oldu bebek kararı aldı.Doktor 6 ay bekle dedi ama ilgisiz biri olduğu için sevmedim.Benim kardeşim hormonları yüzünden ameliyat geçirdi bunu söylememe bile fırsat vermedi.Ne tahlil ne muayene.Ön muayene olmak için gitmiştim. 60tl bayıldım geldim 6 ay sonra gel lafını duymak için.Bugün başka bi doktorla görüşeceğim.Sohbetlerinizden öğrendim ovulasyon testini onu da denedim bu ay.Tam net çizgi görmedim sadece biraz belirginleşti 1 gün.O da kafamı karıştırdı.Adet öncesi bel-göğüs-kasık-bacak ağrısı olurdu bende.Bu ay o da yok.Dinlememeye çalışıyorum belirtileri.Tanıdıklarım da belki belirtisiz rahat bi hamileliğin olacaktır diyorlar.Çok dua ederdim bu konuda ben.Ona yordu herkes.
merhaba arkadaşlar benim de bugün 14.günüm yumurtalama dönemime yaklaştım..bu sabahı degerlendirdik eşimle inş.bu ay rabbim yüzümüze gülerr..beklemek çok zor arkadaşlar
canım ben 1 ay denedim olmadı bide kasık sancım vardı onun için doktora gittim hemen yumurta takibine başladı ilaç falan verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum
ay kız allah seni ne yapmasın hobi ha bu ay olurda inşallah bu hobi biter
naber kizlar bende simdi doktordan geldim,,doktor yumurtalarim nasil calisiyor ogrenmek icin test yapti 10-15 arasi cikarsa iyi guzel calisiyor demekmis benim 22 ciktidoktor bile sasirdi coookkk sukur hemen gelip sukur namazi kildim
canım ben hamileyim ve yeni kullanmaya başlıcam o ilacı.
bebeğimin düşük riski olduğu için önce iğnesini kullandım,ama bugün vajinadan jel olanına başlıcam kısmetse.
rahim duvarını kalınlaştırmak zaten bunun amacı.
rahim bebek için hazır hale geliyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.
sen ne zamandır kullanıyosun ve sende bi yan etkisi oldu mu? (yeni başlıcağım için merak içindeyim ben de)
canım ben vajinadan degil ama ilaç olarak içiyorum beni çok etkiliyor onun için sadece gece uyumadan önce alıyorum
ayyyy inşallah bu ay son testlerimi yaparııımmmm ve bebişim sürprizini yapar anneciğineee
maşallaahhh canım 22 mm çok güzel geliştiğini gösterirbenimde en son baktırdığımda 15 idi bakalım işe yarayacakmış yumoşcuklarımızz..
ayyyy inşallah bu ay son testlerimi yaparııımmmm ve bebişim sürprizini yapar anneciğineee
maşallaahhh canım 22 mm çok güzel geliştiğini gösterirbenimde en son baktırdığımda 15 idi bakalım işe yarayacakmış yumoşcuklarımızz..
günaydın canlar.. giremedim geçmişide okuyamadım birikmiş baya babam kalp krizi geçirdi önceki gece şimdi hastanede anjiyo oldu sonuçları bekliyoruz ..
bende bu arada regl olamadığım için adet sökücü hap aldım ve başladım dün tabi başlamadan önce test yaptım negatifti sanırım tutmadı .. Onun için reglim gecikmesini de istemedim ..
kızlaaaarr ben geldıııımmmm
hg cnmcım nasılsın
hosbulduk tatlım ıyım valla nasıl olsun havalar sogudu ıslerımı bıtırdım oturup keyif yapıyorum iste ya sen nasılsın
bnde kocayı işe yolladım işlerimi bitirdim aynen keyifteyim tıkınıorum bi yandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?