Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

merhaba arkadaşlar benim de bugün 14.günüm yumurtalama dönemime yaklaştım..bu sabahı degerlendirdik eşimle inş.bu ay rabbim yüzümüze gülerr..beklemek çok zor arkadaşlar

ne zamandır deniyorsun canım bu ay benim 2. ayım bat 8 gün kaldı

3 ay oldu bebek kararı aldı.Doktor 6 ay bekle dedi ama ilgisiz biri olduğu için sevmedim.Benim kardeşim hormonları yüzünden ameliyat geçirdi bunu söylememe bile fırsat vermedi.Ne tahlil ne muayene.Ön muayene olmak için gitmiştim. 60tl bayıldım geldim 6 ay sonra gel lafını duymak için.Bugün başka bi doktorla görüşeceğim.Sohbetlerinizden öğrendim ovulasyon testini onu da denedim bu ay.Tam net çizgi görmedim sadece biraz belirginleşti 1 gün.O da kafamı karıştırdı.Adet öncesi bel-göğüs-kasık-bacak ağrısı olurdu bende.Bu ay o da yok.Dinlememeye çalışıyorum belirtileri.Tanıdıklarım da belki belirtisiz rahat bi hamileliğin olacaktır diyorlar.Çok dua ederdim bu konuda ben.Ona yordu herkes.

adet günüm 1 gün geçsin yapıcam canım geçen ay kendimi dinleyip belirti aramaktan adetim 2 buçuk gün geç geldi

valla ben 4 gün kala yapmaya başlıcam... sabırsızım test yapınca artık moralim felanda bozulmuyo aksine hobi gibi bişey oldu benim için test yapmak

valla ben 4 gün kala yapmaya başlıcam... sabırsızım test yapınca artık moralim felanda bozulmuyo aksine hobi gibi bişey oldu benim için test yapmak
ay kız allah seni ne yapmasın hobi ha bu ay olurda inşallah bu hobi biter

canım ben 1 ay denedim olmadı bide kasık sancım vardı onun için doktora gittim hemen yumurta takibine başladı ilaç falan verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum

naber kizlar bende simdi doktordan geldim,,doktor yumurtalarim nasil calisiyor ogrenmek icin test yapti 10-15 arasi cikarsa iyi guzel calisiyor demekmis benim 22 cikti doktor bile sasirdi coookkk sukur hemen gelip sukur namazi kildim

merhaba arkadaşlar benim de bugün 14.günüm yumurtalama dönemime yaklaştım..bu sabahı degerlendirdik eşimle inş.bu ay rabbim yüzümüze gülerr..beklemek çok zor arkadaşlar

canim olur insallah umutsuzluga kapilma kendine bu kadar kasma yine kendine zarar verirsin insallah rabbim en kisa zamnada hepimize nasip eder

canım ben 1 ay denedim olmadı bide kasık sancım vardı onun için doktora gittim hemen yumurta takibine başladı ilaç falan verdi ne kadar etkili olur bilmiyorum

Doktorun ilgilenmesi çok güzel bişey.Az önce doktorla görüştüm.Adetin 3.günü gel hormon tahlili yapalım dedi. 22sinde olursam bayrama denk geliyor 3.gün ( Keşke aklıma gelseydi de sorsaydım bayrama denk geliyor diye.İnşallah olmam

ay kız allah seni ne yapmasın hobi ha bu ay olurda inşallah bu hobi biter

ayyyy inşallah bu ay son testlerimi yaparııımmmm ve bebişim sürprizini yapar anneciğineee

naber kizlar bende simdi doktordan geldim,,doktor yumurtalarim nasil calisiyor ogrenmek icin test yapti 10-15 arasi cikarsa iyi guzel calisiyor demekmis benim 22 cikti doktor bile sasirdi coookkk sukur hemen gelip sukur namazi kildim

maşallaahhh canım 22 mm çok güzel geliştiğini gösterir benimde en son baktırdığımda 15 idi bakalım işe yarayacakmış yumoşcuklarımızz..

canım ben aşılama oldum aşılamadan hemen sonra kullanmaya başladım. bende sadece sivilcelenme yaptı ama bazı arkadaşlarda mide bulantısı falan oluyormuş bende olmadı :) nişallah atlatırsın canım :)

yok canim bu yumurtanin mm olcumu degil yumurta catladiktan sonra ki tuplerin icine atim gucuymus falan filan doktorum misirli fazla anlamiyorum esimde bana tercume ediyor daha cok kendini yorma dinlen dedi zaten bat'a 6 gun kaldi:18:

yok canim bu yumurtanin mm olcumu degil yumurta catladiktan sonra ki tuplerin icine atim gucuymus falan filan doktorum misirli fazla anlamiyorum esimde bana tercume ediyor daha cok kendini yorma dinlen dedi zaten bat'a 6 gun kaldi:18:

cnm çok geçmiş olsun allah şifasını versin inş.

Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. hamileliği en erken ne zaman öğrenebilirz acaba? örneğin 1 hafta önceki ilişkide hamile kalındıysa testte çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…