Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. hamileliği en erken ne zaman öğrenebilirz acaba? örneğin 1 hafta önceki ilişkide hamile kalındıysa testte çıkar mı?

cnm sanmıorum bnm çok erken çıkmıştı ama o da 9 gün ben 29 eylülde yumurtladım 9 ekimde öğrendim silik çıktı ondada sanmam 1 haftada çıkacağını ama kanda çıkabilir belki

kızlaaaarr benım kırmızılar hala gelmedı..ıkı gündür de koyu kahverengı akıntı oldu bırkez ama adet gıbı akıntı degıl..damla damla...sasdım kaldım kızlaaarr

Farklı forumlarda ve sayfalarda hiçbir (bir daha belirtiyorum) hiçbir belirti yaşamadan gebe kalanlar var.Üstelik bütün hamilelik dönemleri çok rahat ve sorunsuz geçmiş taze anneler hepsi.İdrar testlerinde çıkmıyormuş bu tür hamilelikler geç yerleşmeden kaynaklandığı için.Evde test yapıyorum negatif.Testin içine bakmaktan şaşı oluyorum bazen ama yok.Adet geçtikten 3-4 gün sonra kanda çıkıyormuş.İnşallah bende öyle olurum.Çok heyecanlandım sizinle paylaşmak istedim :) Yıllarca ettiğim dua kabul oldu sanırım.Sorunsuz hamileliğe merhaba demek üzereyim sanırım :)

ayyy ınsallah..kan testi yaptınmı arkadasım

kızlar yeni bir şey öğrendimmm ....

Karbonatla limon testi
Saçma demek yok amaaaaaaaaa

Kızlar belki komik belki inanılmaz ama eskiler bunu uyguluyorlarmış, bir bardağa idrarı yapıp içine bir miktar karbonat atıp köpürürse hamile olduklarını anlıyorlarmış, yada limonun suyunu sıkıp tortuları dibe çökerse yine aynı şekilde hamile olduklarını düşünüyorlarmış...

yok cnm aslı yok bunun denemeyin boşa bide günaha girios :)

Karbonat sıvıyla temas ettiği anda köpürmez mi zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…