- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. hamileliği en erken ne zaman öğrenebilirz acaba? örneğin 1 hafta önceki ilişkide hamile kalındıysa testte çıkar mı?
Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. hamileliği en erken ne zaman öğrenebilirz acaba? örneğin 1 hafta önceki ilişkide hamile kalındıysa testte çıkar mı?
Anladım teşekkürler. Benim bat 22 ekim ama sabırsızlanıyorum işte :)
Anladım teşekkürler. Benim bat 22 ekim ama sabırsızlanıyorum işte :)
kızlaaaarr benım kırmızılar hala gelmedı..ıkı gündür de koyu kahverengı akıntı oldu bırkez ama adet gıbı akıntı degıl..damla damla...sasdım kaldım kızlaaarr
ayy yerleşme olabilir mi cnm ya adetin kaçıydı
15. ekimdi canım...ne gelen var ne giden
15. ekimdi canım...ne gelen var ne giden
Farklı forumlarda ve sayfalarda hiçbir (bir daha belirtiyorum) hiçbir belirti yaşamadan gebe kalanlar var.Üstelik bütün hamilelik dönemleri çok rahat ve sorunsuz geçmiş taze anneler hepsi.İdrar testlerinde çıkmıyormuş bu tür hamilelikler geç yerleşmeden kaynaklandığı için.Evde test yapıyorum negatif.Testin içine bakmaktan şaşı oluyorum bazen ama yok.Adet geçtikten 3-4 gün sonra kanda çıkıyormuş.İnşallah bende öyle olurum.Çok heyecanlandım sizinle paylaşmak istedim :) Yıllarca ettiğim dua kabul oldu sanırım.Sorunsuz hamileliğe merhaba demek üzereyim sanırım :)
eeeee test yapsana ne beklion hadi hadiii
kızlar yeni bir şey öğrendimmm ....
Karbonatla limon testi
Saçma demek yok amaaaaaaaaa
Kızlar belki komik belki inanılmaz ama eskiler bunu uyguluyorlarmış, bir bardağa idrarı yapıp içine bir miktar karbonat atıp köpürürse hamile olduklarını anlıyorlarmış, yada limonun suyunu sıkıp tortuları dibe çökerse yine aynı şekilde hamile olduklarını düşünüyorlarmış...
5 gün geçti ve kanda çıkmadı mı?
ayyy ınsallah..kan testi yaptınmı arkadasım
Kan testi evde yapılabiliyormu?Ben normal idrar testi yaptım evde 2 kez çıkmadı.
kızlar yeni bir şey öğrendimmm ....
Karbonatla limon testi
Saçma demek yok amaaaaaaaaa
Kızlar belki komik belki inanılmaz ama eskiler bunu uyguluyorlarmış, bir bardağa idrarı yapıp içine bir miktar karbonat atıp köpürürse hamile olduklarını anlıyorlarmış, yada limonun suyunu sıkıp tortuları dibe çökerse yine aynı şekilde hamile olduklarını düşünüyorlarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?