- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Merhaba :) Kimsecikler yok bugün..
evet kimse yokmuş :) nasılsın
Teşekkür ederim çok şükür.Bugün yeniden heyecan yaşadım.:)
hamile misin sende :)
Ay inşallah :) Değilim Pazartesi adet günüm.Ama hiç belirti yok.Ne adet ne gebelik.Ümidimi kesmiştim 4-5 gündür.Hatta temizliğe vurdum kendimi.Ama bugün biraz karıştırdım nette baya varmış belirtisiz gebelik yaşayan.Yeniden heyecan bastı :)
ben geldım kızlaaarrr
Sanırım herkes temizlikte :)
kızlar yeni bir şey öğrendimmm ....
Karbonatla limon testi
Saçma demek yok amaaaaaaaaa
Kızlar belki komik belki inanılmaz ama eskiler bunu uyguluyorlarmış, bir bardağa idrarı yapıp içine bir miktar karbonat atıp köpürürse hamile olduklarını anlıyorlarmış, yada limonun suyunu sıkıp tortuları dibe çökerse yine aynı şekilde hamile olduklarını düşünüyorlarmış...
kızlaaaarr benım kırmızılar hala gelmedı..ıkı gündür de koyu kahverengı akıntı oldu bırkez ama adet gıbı akıntı degıl..damla damla...sasdım kaldım kızlaaarr
Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. hamileliği en erken ne zaman öğrenebilirz acaba? örneğin 1 hafta önceki ilişkide hamile kalındıysa testte çıkar mı?
canımm öyle bişey yok deneyenler var erkeklerde bile köpürüyooo
canım geç döllenme olmasın hayırlısı olsun canım
7 günde ancak rahime yerleşmiş olabilir en az 1 hafta olmalıki idarrda çıksın
canımm öyle bişey yok deneyenler var erkeklerde bile köpürüyooo
canım geç döllenme olmasın hayırlısı olsun canım
7 günde ancak rahime yerleşmiş olabilir en az 1 hafta olmalıki idarrda çıksın
hoşgeldin canım ütü işi bitti galiba
evet tatlım bıttı bıttı...bırde dusumu aldım rahat rahat kızlarımla sohbete geldım canım...nasılsın
bılmıyorum tatlımç.....hersey olabılır herseyın hayırlısı..sen nasılsın
sabah kalktığımda kırmızıları gördüm bugün ama tam sökülmedi sol kasığım fena ağrıyor bende bugün kendimi işe verdim
ben hala depresifim pazrtesi kocam test verecek ve ben ogün balıkesire gdiyorum bende böle ama senin için hayecan duyuyorum inş bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?