Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hamile misin sende :)

Ay inşallah :) Değilim Pazartesi adet günüm.Ama hiç belirti yok.Ne adet ne gebelik.Ümidimi kesmiştim 4-5 gündür.Hatta temizliğe vurdum kendimi.Ama bugün biraz karıştırdım nette baya varmış belirtisiz gebelik yaşayan.Yeniden heyecan bastı :)

inş canım rabbim gönlüne göre versin..

kızlar kasım topiğini phia yapıyor değilmi bende oraya kendimi yazdırsam iyi olacak bugün kırmızıları gördük.

canımm öyle bişey yok deneyenler var erkeklerde bile köpürüyooo

kızlaaaarr benım kırmızılar hala gelmedı..ıkı gündür de koyu kahverengı akıntı oldu bırkez ama adet gıbı akıntı degıl..damla damla...sasdım kaldım kızlaaarr

canım geç döllenme olmasın hayırlısı olsun canım

Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum. hamileliği en erken ne zaman öğrenebilirz acaba? örneğin 1 hafta önceki ilişkide hamile kalındıysa testte çıkar mı?

7 günde ancak rahime yerleşmiş olabilir en az 1 hafta olmalıki idarrda çıksın

bılmıyorum tatlımç.....hersey olabılır herseyın hayırlısı..sen nasılsın

ben hala depresifim pazrtesi kocam test verecek ve ben ogün balıkesire gdiyorum bende böle ama senin için hayecan duyuyorum inş bebişin seninledir

ben hala depresifim pazrtesi kocam test verecek ve ben ogün balıkesire gdiyorum bende böle ama senin için hayecan duyuyorum inş bebişin seninledir

canım nıye balıkesıre gıdıyosun??depresif olma...saglıklı bebislerın saglıklı annelere ıhtıyacı var tatlım benım..bosyere üzme kendını canım..ahhh ahha benım halımı sorma..ınsallah öyledir valla..neler oldugunu hıc anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…