Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

annemler balıkesirde oraya gidiyorum inş kasımın 5 ine kadar oradayım ve sizinle konuşamıcam sanırım napim yaaa okadar umutlanıp yıkılınca bide zaten mens olduğumda duygusala bağlıyorum yani herayki normal durum

canım üzme kendını yinede ordan gelır gelmez senı bız burda beklıyor olacagız canım yaa..oh annenlerı zıyaret ne güzel

valla bılmıyorum bende merak ettım kızları..bugün cumartesı ya belkı ıslerı vardır..veya sonar gelırler..

kimsede olmayınca tadı çıkmıyo buranın tatile gdince bebiş düşünecek vaktim olmaz inş günler gelir geçer böyle hep düşün hep düşün yoruldum canım çok yoruldumm

kimsede olmayınca tadı çıkmıyo buranın tatile gdince bebiş düşünecek vaktim olmaz inş günler gelir geçer böyle hep düşün hep düşün yoruldum canım çok yoruldumm

evet ya cok haklısın ben gırıp cıkıyorum sohbet edende kımse yok..ınsan yanlız kalınca cok düsünüyo ve gereksız yere kendını yıpratıyo canım..bı faalıyette bulunmalı arkadaslarla dısarı cıkmalı felan...oyalanmalı yoksa kafayı yıcek gıbı olur

canlarım birşey sorcam sizin adetleriniz nasıl bilmiyorum ama ben adet olduğum zaman kan pıhtı pıhtı geliyor bir bilen varmı?

iyi canım sen nasılsın varmı bişeyler ? Bende hala yok test aldım biraz önce onu yapıcam birazdan ama pek ümidim yok

aynen tatlım..bendede hala bısey yok..dün bı damla kahverengı akıntı geldı ama kesıldı baskada bısey yok..yap yap testı bızede haber ver..beklıyorum hade

iyi canım senden naber, işe gitmedim bugün izinliydim ondan giremedim annemle ilgileniyorum. Gerçekten kimseler yok neden böyle oldu

ii yapmışsn canım anneler dünyanın en en en tatlı varlıkları canım test yapcakmıssın hadi yapta sevinek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…