canım nıye balıkesıre gıdıyosun??depresif olma...saglıklı bebislerın saglıklı annelere ıhtıyacı var tatlım benım..bosyere üzme kendını canım..ahhh ahha benım halımı sorma..ınsallah öyledir valla..neler oldugunu hıc anlamadım ben
annemler balıkesirde oraya gidiyorum inş kasımın 5 ine kadar oradayım ve sizinle konuşamıcam sanırım napim yaaa okadar umutlanıp yıkılınca bide zaten mens olduğumda duygusala bağlıyorum yani herayki normal durum
canım üzme kendını yinede ordan gelır gelmez senı bız burda beklıyor olacagız canım yaa..oh annenlerı zıyaret ne güzel
öyle tabii ösledim hepsini ya bugünde kimsecikler yok nerde bu millet
valla bılmıyorum bende merak ettım kızları..bugün cumartesı ya belkı ıslerı vardır..veya sonar gelırler..
kimsede olmayınca tadı çıkmıyo buranın tatile gdince bebiş düşünecek vaktim olmaz inş günler gelir geçer böyle hep düşün hep düşün yoruldum canım çok yoruldumm
öyle tabii ösledim hepsini ya bugünde kimsecikler yok nerde bu millet
Merhaba canlarımm
mrb naber
Hoşbulmuşamm bacı
nabersın nasılsın
iyi canım sen nasılsın varmı bişeyler ? Bende hala yok test aldım biraz önce onu yapıcam birazdan ama pek ümidim yok
iyi canım senden naber, işe gitmedim bugün izinliydim ondan giremedim annemle ilgileniyorum. Gerçekten kimseler yok neden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?