Yaptım cnm valla resmen tek çizgi
sende benim gibisin sanırım benimde tek çizgiydi gittim kan verdim sonucu alamdan kırmızıları gördüm
Benimde öyle olur kesin cnm
nasılsın tubiloşcum seni bulmam iyi oldu birşey sorcamda.
selam kızlaaaarrrr nasılsınızz???
bayram yaklaştıkça işler,telaşlar artıyor ve daha az gelebiliyoruz topiğe.
inşallah bayram sonu bommmmba gibi olucak buralarr
merhaba canımcım.iyiyim seni sormalı
buyur sor canım
sunbal,nur0993
nabersiniz kızlaar
selam kızlaaaarrrr nasılsınızz???
bayram yaklaştıkça işler,telaşlar artıyor ve daha az gelebiliyoruz topiğe.
inşallah bayram sonu bommmmba gibi olucak buralarr
merhaba canımcım.iyiyim seni sormalı
buyur sor canım
hoşgeldin canımm
hoşbuldum canımcımm...
bugün son kırmızılı günümmm...
moladan sonra tam adapte sahalara geri dönüyorummm
hep beraber kasım da hamiş oluruz inşallahhhh
ii değilim hala şoku atlatamadımm
canım benim oğlan çok iştahsız yemek yedirmekte zorlanıyorum önüne yemek gelince ağlamaya başlıyor kaçıyor bende arkasından tabi sen oğluşuna gün içerisinde ne yediriyorsun bide oğluşunun kilosu kaç bizimkinin kilosuda düşük 11.5 kiloda.
inş canım ben biraz umutsuz takılıorum
evet kuzu okudum,kan testi sonucunu beklerken kırmızılar gelmiş.
olsun be bidenem.demekki bu ay kısmet değilmiş.birdahaki ay omuz omuza olup birbirimize destek olucaz.
veee o müjdeli haberi topikçe aynı ayda vericez inşallahhh
canım benimki de iştahsızdı.sebebi de halen emiyor olmasıydı.
ne zaman ki emzirmeyi azalttım o zaman iştahı açıldı.ama yine öyle aman aman yemiyor.
sofra zamanı sofraya oturur.yerse yer yemezse zorlamam. eninde sonunda acıkıcak ve yicek
öğlen uykusu ve gece uykusuna emerek yatıyor.
örneğin;sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve biraz kızartma yer biraz da süt veya meyve suyu. okadar.
birkaç saat sonra biberonda bebe bisküvili süt vs...çok yemez yani. kilosu da 12.800 çok fazla değil bence.
sizin boyunuz kaç? belki boya gidiyordur bu ara?
hangi ay doğumlu birde??
sevdiği şeyleri yaptıgında da yemiyormu :44:
evet kuzu okudum,kan testi sonucunu beklerken kırmızılar gelmiş.
olsun be bidenem.demekki bu ay kısmet değilmiş.birdahaki ay omuz omuza olup birbirimize destek olucaz.
veee o müjdeli haberi topikçe aynı ayda vericez inşallahhh
canım benimki de iştahsızdı.sebebi de halen emiyor olmasıydı.
ne zaman ki emzirmeyi azalttım o zaman iştahı açıldı.ama yine öyle aman aman yemiyor.
sofra zamanı sofraya oturur.yerse yer yemezse zorlamam. eninde sonunda acıkıcak ve yicek
öğlen uykusu ve gece uykusuna emerek yatıyor.
örneğin;sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ve biraz kızartma yer biraz da süt veya meyve suyu. okadar.
birkaç saat sonra biberonda bebe bisküvili süt vs...çok yemez yani. kilosu da 12.800 çok fazla değil bence.
sizin boyunuz kaç? belki boya gidiyordur bu ara?
hangi ay doğumlu birde??
sevdiği şeyleri yaptıgında da yemiyormu :44:
boyu 89 cm 25 eylül 2010 doğumlu normal doğum tarihinden 20 gün önce doğdu tatlı türü şeyleri seviyor tuzlu sevmiyor sütü hiç içmiyordu yeni yeni oda biberonlada değil küçük süt kutularından içiyor nadirende ollsa meyve suyu içmez oğlum ben bunlara alıştırana kadar öldüm doğduğundan beri yeme problemi var birazda ona canım sıkılıyor.
bende aç kalınca yermi diyorum sonra tabi kıyamadığım için zorlada olsa yediriyordum senin dediğin kafama yattı onu deneyim tuvalet eğitimine geçen ay başladım benim bıdık daha konuşmuyor ama çişi gelince beni tuvalete götürüyor gecede altına su geçirmeyen çarşaf kullanıyorum yatmadan 1 saat önce sıvıyı kesiyorum allaha çok şükür gece altına yapmıyor bide konuşsa baba dede gel baybay onları diyor birşey isteyeceği zaman elimden tutup götürüyor ıhh ıhh diyor öyle anlıyorum doktora götürdüm konuşmuyo diyebenimki geç doğdu 17 eylül de zorla çıkarttılar çocugumu
boyu güzelmiş aslında.ama kilosu da çok az degil be canım.
elbet yicek.takılma çok fazla.benimki de sadece sevdiklerini istiyordu başka şeyleri denemek istemiyordu.çözümü onun sevdiği şeyleri yapmamakta buldum.sofrada ne varsa açlıktan yemek zorunda kalıyor.
ebur cubur istiyor,meme istiyor vermiyorum.
balık yemeyen çocuk balık ister oldu :)
dışarda sürekli kızartma yiyen çocuk dün masada göremediği için açlıktan köfte yedi
yaaa dedim nasıl oluyormuuş?
aç kal da gör
benimki 90 cm ve 12.800 ama kilolu bir çocuk değil
tuvalet eğitiminiz ne alemde peki?
bende aç kalınca yermi diyorum sonra tabi kıyamadığım için zorlada olsa yediriyordum senin dediğin kafama yattı onu deneyim tuvalet eğitimine geçen ay başladım benim bıdık daha konuşmuyor ama çişi gelince beni tuvalete götürüyor gecede altına su geçirmeyen çarşaf kullanıyorum yatmadan 1 saat önce sıvıyı kesiyorum allaha çok şükür gece altına yapmıyor bide konuşsa baba dede gel baybay onları diyor birşey isteyeceği zaman elimden tutup götürüyor ıhh ıhh diyor öyle anlıyorum doktora götürdüm konuşmuyo diye
doktor işitme testi yaptı bir sorun çıkmadı tavuğu seviyor bir oturuşta 2 bud yiyor balığıda seviyor sebze türünü ve ev yemeklerini fazla yemiyor bazen oturup ağladığım oluyor birşey yemiyor diye annelik böyle birşey işte duygulandım.
tubilos oğluşun demek 17neylülde doğdu oda benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?