Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

benim hamişlikte kasıma kaldı inşallah rabbim ol derse olacak benimde doğum günüm 16 kasım benle olur ne güzel.

slm kızlar bu ovulasyon testini sadece internetten mi sipariş verebiliyoruz ben 5-6 tane eczaneyi aradım ama ne olduğunu bile bilmiyorlar kredi kartı da kullanmıyorum nasıl alabilirim acaba bir bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum :44:

her yerde bulunmuyo canım ama bette hem arastırmak kolay hem seçenek çok havale ilde ödeme yapılıo sanırım

sağol canım nettende çok baktım ama havale ile olanı görmedim hiç hep kredi kartı istiyorlar biraz daha araştırıcam ama bildiğin bir sayfa varsa kopyala lütfen yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
selam arkadaşlar polikistover hastasıyım.Daha öncede tedavi ve çocuk amaçlı birçok doktora gittim ne yazık ki istediğim bir doktor bulamadım.Malatya da önereceğiniz iyi bir doktor varmı?1 ay sonra tekrar bebek için tedavi düşünüyorum lütfen yardım edin bana yol gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Kuzum bn yaptm kopurur gbi asit oldu anlamadim

kızlar selam ara ara durumumdan bahsedıcem sızleree dr gıttık esımın hormon testlerı nıde aldık sonuccc:mıkro enjeksıyon tup bebek denildi fiyat ortamalama toplam malıyet 6 bını bulucak sanırım..eglım bıtelı ıkı gun oldu tahmını dıer reglım 9 kasım regl 3gunu ıslemler baslıyacak ıstedıgımız taktırde...aılelerede soyleedık bugun esımın aılesı ogrendı uzuzlduler ama cagresı oldugu ıcın sevındıler..pazrtsıde anneme soyleyecgım krdeşlerımız bılmeyecek durum bu canlarr ...hayat cok tuhaf daha 10 gun oncesıne bu pc basında neler yazıyordum sımdı nelerrr inallah ılk seferde tutunur bebegımde çektıgım acılarım dınerr..yasım ve bnde sorun olmaması avantajmıs %50 sansverdıle hayırlısı allahtan dıyorum, hiç ıyı degılım o yuzdn pek gıremıyorum nede arada gırıyorumondada arastırma yapıyorum hep hepnızı cok opuyorum .. kızlarrrr dualarınızı benden eksık etmeyınnn...

moralin yüksek hissettim bunu yazından
inşallah ilk seferde olucak ve bu stresli gunleri geride bırakıcaksın arkadaşım
ailelerede aölemişsin siniz ohh bu yükte omuzlarından kalktı artık seninle birlikte sıkıntılı gunlerini
paylaşıcak birileri olucak yanında
ve unutma her daim biz buralardayızzz ne zamn istersen
kendine dikkat ett cnm benmm gusel haberlerle bekliyoruz seni hepp
öperimm

hayırlı pazarlar canlarım anca gelebildim evime annem çalışıyo ona bayram temizliği yaptım bittim vallahi hafta içide kendi evime yaparım artık bugünde kocişle cam silecez sizler nasılsınız?

sanırım bizim kızlar kocişleriyle alışverişe çıktılar bayram için valla bende şans yok benim kociş hergün çalışıyor beraber çarşıya çıkmakta nasip olmuyor.

sanırım bizim kızlar kocişleriyle alışverişe çıktılar bayram için valla bende şans yok benim kociş hergün çalışıyor beraber çarşıya çıkmakta nasip olmuyor.

benimkide çalışmıyorda ne oluyo araba pazarına gitti sabahın köründe pazar günüde yalnızım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…