ooo ne güzel yaa
teyzesiyle doğum günü aynı demek ki
başak burcu olanlar titiz oluyomuş ölemi sence de?
ooo ne güzel yaa
teyzesiyle doğum günü aynı demek ki
başak burcu olanlar titiz oluyomuş ölemi sence de?
slm kızlar bu ovulasyon testini sadece internetten mi sipariş verebiliyoruz ben 5-6 tane eczaneyi aradım ama ne olduğunu bile bilmiyorlar kredi kartı da kullanmıyorum nasıl alabilirim acaba bir bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum :44:
kızlar yeni bir şey öğrendimmm ....
Karbonatla limon testi
Saçma demek yok amaaaaaaaaa
Kızlar belki komik belki inanılmaz ama eskiler bunu uyguluyorlarmış, bir bardağa idrarı yapıp içine bir miktar karbonat atıp köpürürse hamile olduklarını anlıyorlarmış, yada limonun suyunu sıkıp tortuları dibe çökerse yine aynı şekilde hamile olduklarını düşünüyorlarmış...
kızlar selam ara ara durumumdan bahsedıcem sızleree dr gıttık esımın hormon testlerı nıde aldık sonuccc:mıkro enjeksıyon tup bebek denildi fiyat ortamalama toplam malıyet 6 bını bulucak sanırım..eglım bıtelı ıkı gun oldu tahmını dıer reglım 9 kasım regl 3gunu ıslemler baslıyacak ıstedıgımız taktırde...aılelerede soyleedık bugun esımın aılesı ogrendı uzuzlduler ama cagresı oldugu ıcın sevındıler..pazrtsıde anneme soyleyecgım krdeşlerımız bılmeyecek durum bu canlarr ...hayat cok tuhaf daha 10 gun oncesıne bu pc basında neler yazıyordum sımdı nelerrr inallah ılk seferde tutunur bebegımde çektıgım acılarım dınerr..yasım ve bnde sorun olmaması avantajmıs %50 sansverdıle hayırlısı allahtan dıyorum, hiç ıyı degılım o yuzdn pek gıremıyorum nede arada gırıyorumondada arastırma yapıyorum hep hepnızı cok opuyorum .. kızlarrrr dualarınızı benden eksık etmeyınnn...
sanırım bizim kızlar kocişleriyle alışverişe çıktılar bayram için valla bende şans yok benim kociş hergün çalışıyor beraber çarşıya çıkmakta nasip olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?