hayırlı pazarlar canlarım anca gelebildim evime annem çalışıyo ona bayram temizliği yaptım bittim vallahi hafta içide kendi evime yaparım artık bugünde kocişle cam silecezsizler nasılsınız?
kolay gelsin tatlım ne güzel eşin yardım ediyor sana bana yardım edende yok bende cam silcektim ama yağmur atıştırıyor erteledim.
kızlaaarr kötü bır haberım var bu sabah ırtıbariyle bende kırmızıları gördüm ama cok degısık gördüm vallahı...sımcık bıdahakı ayın batını nasıl hesaplıcam..6 gün gecti ya öncekı günler gıbımı yoksa bugünden ıtıbarenmı...bılen varmı arkadaslar
kızlaaarr kötü bır haberım var bu sabah ırtıbariyle bende kırmızıları gördüm ama cok degısık gördüm vallahı...sımcık bıdahakı ayın batını nasıl hesaplıcam..6 gün gecti ya öncekı günler gıbımı yoksa bugünden ıtıbarenmı...bılen varmı arkadaslar
BAT a son 6 gün okadar çok itiyorumki yarabbim hayırlısıyla bizede nasip et bi evlat diye 6 gün kalmasına rağmen adetime sadece kendimi dinliyorum herhangi biyerim ağrısa acaba hamilemiyim diye soruyorum bu normalmi ya kızlar
canım adet olduğun gundenn hesaplıcaksın die biliyorum
BAT a son 6 gün okadar çok itiyorumki yarabbim hayırlısıyla bizede nasip et bi evlat diye 6 gün kalmasına rağmen adetime sadece kendimi dinliyorum herhangi biyerim ağrısa acaba hamilemiyim diye soruyorum bu normalmi ya kızlar
normal diil güzelim ama hepimiz yapıyoruzz bunu ve yaptıkk
sana ne kadar rahat ol desekte faydası olmıcak biliyorum
başka bişlerle uğraş kendini cok dinleme canım benmm
en ufak seyi hamileliğe yorucaksın şimdi
inşallah bebeğin seninledir sabretmek ve beklemek tek elimizden gelen
evet canım bu cok normal hehe
tatlım sımdıye kadar hep ayın 15 ıydı bu sefer cok gec geldı nasıl geldıgınıde hıc sormayın oturamıyorum mıdem bulanıyor ayakta duramıyorum...hesaba göre ovulasyon tarihim teeeeeeeeeee ayın 7 sınde daha epey gün var ya
aynen öle cnm be düşün iki gündür ev temizliğiyle uğraşıyorum ama aklım hep orda kafamı dağıtmaya çalışıyorum başka şeylere yönleneyim diyorum ama yok seninde dediğin gibi inşallah bebeğim benimledir inan o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani içimi açıpta bi görsen yani o derece zaten bu ayda olmasa direk tedaviye başlayacağız daha fazla beklemenin faydası yok rabbimin izniylede biran önce olur cenabı allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :
aynen öle cnm be düşün iki gündür ev temizliğiyle uğraşıyorum ama aklım hep orda kafamı dağıtmaya çalışıyorum başka şeylere yönleneyim diyorum ama yok seninde dediğin gibi inşallah bebeğim benimledir inan o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani içimi açıpta bi görsen yani o derece zaten bu ayda olmasa direk tedaviye başlayacağız daha fazla beklemenin faydası yok rabbimin izniylede biran önce olur cenabı allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :
adet olan arkadaşlara geçmiş olsun üzülmeyin o kırmızıları bizde yaşadık ağladık kahrolduk ama sabır sadece tatlıebbicim ovü testi kullansan sıkıntın kalmıcak ama gün hesaplamak zorundada kalmıcan tavsiye ederim canımcım kullanmaya başla adetten snra
inşallah seninledir canım bebeğin..
bu kaçıncı ayın bebek istediğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?