Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hayırlı pazarlar canlarım anca gelebildim evime annem çalışıyo ona bayram temizliği yaptım bittim vallahi hafta içide kendi evime yaparım artık bugünde kocişle cam silecez sizler nasılsınız?

kolay gelsin tatlım ne güzel eşin yardım ediyor sana bana yardım edende yok bende cam silcektim ama yağmur atıştırıyor erteledim.

kolay gelsin tatlım ne güzel eşin yardım ediyor sana bana yardım edende yok bende cam silcektim ama yağmur atıştırıyor erteledim.

sağol canım gelse bi beyefendi başlayacaz silmeye. bana yardımdan çok kıskançlık amacı tatlım beni balkona cama çıkarmıyo

kızlarrr benim kırmızılar bu sabah itibariyle gelmeye başladıııı maleseffffff (((((( bu aralar bayram telaşından pek giremiyorum..kendinize iyi bakın canlar..

kızlaaarr kötü bır haberım var bu sabah ırtıbariyle bende kırmızıları gördüm ama cok degısık gördüm vallahı...sımcık bıdahakı ayın batını nasıl hesaplıcam..6 gün gecti ya öncekı günler gıbımı yoksa bugünden ıtıbarenmı...bılen varmı arkadaslar

selam kızlar nasılsınız 2 gündür giremiyodum özledim valla sizleri he anlarsınız bayram temizliği falan işte 2 gündür bayağı yoruldum valla

cnm benim bildiğim kadarıyla adet olduğun günden itibaren hesaplıyosun ama çok iyi bilen olur sorunun cevabını net alırsın inşallah

BAT a son 6 gün okadar çok itiyorumki yarabbim hayırlısıyla bizede nasip et bi evlat diye 6 gün kalmasına rağmen adetime sadece kendimi dinliyorum herhangi biyerim ağrısa acaba hamilemiyim diye soruyorum bu normalmi ya kızlar

canım adet olduğun gundenn hesaplıcaksın die biliyorum

normal diil güzelim ama hepimiz yapıyoruzz bunu ve yaptıkk
sana ne kadar rahat ol desekte faydası olmıcak biliyorum
başka bişlerle uğraş kendini cok dinleme canım benmm
en ufak seyi hamileliğe yorucaksın şimdi
inşallah bebeğin seninledir sabretmek ve beklemek tek elimizden gelen

Son düzenleme:
canım adet olduğun gundenn hesaplıcaksın die biliyorum

tatlım sımdıye kadar hep ayın 15 ıydı bu sefer cok gec geldı nasıl geldıgınıde hıc sormayın oturamıyorum mıdem bulanıyor ayakta duramıyorum...hesaba göre ovulasyon tarihim teeeeeeeeeee ayın 7 sınde daha epey gün var ya

aynen öle cnm be düşün iki gündür ev temizliğiyle uğraşıyorum ama aklım hep orda kafamı dağıtmaya çalışıyorum başka şeylere yönleneyim diyorum ama yok seninde dediğin gibi inşallah bebeğim benimledir inan o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani içimi açıpta bi görsen yani o derece zaten bu ayda olmasa direk tedaviye başlayacağız daha fazla beklemenin faydası yok rabbimin izniylede biran önce olur cenabı allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :

sen 18 inci gun mu yumurtluyosun
ozman öledir cnm geç gelmiş olması yumurtlama tarihinide ileri atmasına sebep oluyo

inşallah seninledir canım bebeğin..
bu kaçıncı ayın bebek istediğiniz?

adet olan arkadaşlara geçmiş olsun üzülmeyin o kırmızıları bizde yaşadık ağladık kahrolduk ama sabır sadece tatlıebbicim ovü testi kullansan sıkıntın kalmıcak ama gün hesaplamak zorundada kalmıcan tavsiye ederim canımcım kullanmaya başla adetten snra

nekadardır bebek istiyorsunuz??ılkmı

canım her eczaneden alabılırmıyım bu ovu testini

inşallah seninledir canım bebeğin..
bu kaçıncı ayın bebek istediğiniz?

ahhh be cnm inşallah hepimize hepimize ben 13 aylık evliyim 7 aydırda istiyoruz ama henüz olmadı artık öle bişey ki yani öle bi durumdayımki bu takıntılarımı eşime söleyemiyorum onuda üzüp strese sokmak istemiyorum yani o haddeye geldi benim takıntılarım yani gerisini sen düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…