sen 18 inci gun mu yumurtluyosun
ozman öledir cnm geç gelmiş olması yumurtlama tarihinide ileri atmasına sebep oluyo
nekadardır bebek istiyorsunuz??ılkmı
canım her eczaneden alabılırmıyım bu ovu testini
ayyyy inan bazen diyorum ki bunu birtek böle düşünen sensin takma stres yapma olacak demekki henüz vakti ve zamanı var rabbim doğru olan zamanda sanada olmayanlarada vercek diyo ama içim içimide yiyo bi taraftan yani he
cnm tabiki alabilirsin ama maddi yıkıntı yapar söylim bak bizler hep netten aldık gttigdiyordan eşinin kredi kartı varsa işin kolay olur sana linkinide atarım kullandığım markanın ben 30 ovü testi 10 gebelik testine 29 lira ödedim ama eczanede 5 tane tonla para 30 40 lira falan önermiyorum burdakilerin çoğuda gg'den aldı ovü testi kullanırsan hesap kitaplada uğraşmazsın yumurtlama gününde direk ilişki daha çabuk bebiş gelir bak bnm öle oldu
tüh üzüldüm sımdı..yoooookk canım 14 üncü gün yumurtluyorum ama sanırım bu ay tutunamadı bebegım gelıp gelemıcenı karar veremedı ve kırmızılara yenıldı...adetım 31 günde bır gelıyo tatlı
cnm ben 1.senemi 1 ay geçtim 7 aydırda bebk istiyoruz ama henüz olmadı ilk olacak olursada inşallah
aynen tatlım carsıya cıkıyorum bebegım benımle olsa ne olur dıyorum yatıyorum bebek bebek bebek hep aklımda ne kötü bısey yaaa
cnm sende büyük bir gün şaşırma durumu var :) sen 31 günde 1 adet oluosan 16. gün falan yumurtlarsın yanlış zamanda ilişkiye giriomuşsun :) bak kasımda gelicek inş ben 28 günde 1 adet oluyorum bnm 14. gün çatlıo senin 16 belki 17. gün çatlar
aynen be cnm aynı duyguları yaşıyoruz pazara gidiyorum yada caddeye çıkıyorum elinde bebk arabasıyla gördüğüm annelere çok özeniyorum rabbim ne olur banada ver hayırlısıyla diyorum bende böle olabilecekmiyim diyorum bilmiyorum ama bu aydan ne bileyim çok umutluyum eğer olmassa yıkılıcakmışım gibi geliyo al işte yine süzülüyo yaşlar çok zor yaaaaaaaaaaa çokkkk
esın nasıl tepkılımı..valla benımkı acayıp ıstıyo gözlerı parlıyo bebek deyınce..2 aydırda bız ıstıyoruz bakalım allah nasıp ederse olur ınsallah hepımız ıcın dıleklerım bu
dogru heralde ama tam gününü denk getırmedım 2 gün üc gün fark edıyor dıye cok dıkkat edıp strese gırmek istemıyordum..sımdı ılla o gün yapmalıyım dedımmı o gün bı aksılık oluyo bu ay oldugu gıbı..esıme dedım bak önümüzdeki günler yapmalıyız oda sen öyle deyınce ben strese gırıyorum dıyo yanıı
inşallah be cnm tez zamanda verir rabbim bizede isteyen herkese benim eşimde aynı oda o kadar çok istiyoki anlatamam seninde demen gibi ne zman bebk konusu açılsa gözlerinin içi parlıyo
inşallah be cnm tez zamanda verir rabbim bizede isteyen herkese benim eşimde aynı oda o kadar çok istiyoki anlatamam seninde demen gibi ne zman bebk konusu açılsa gözlerinin içi parlıyo
süzülmesın canım yaa allah hırbırımızın kucagını bos bırakmasın ınsallah..ınsallah gönlünce olur tatlım takma kafanı herseyı oluruna bırak hayatımızı zehırlıyoruz böylece tatlım bende dahıl yanı bakma sana öyle dedıgıme senden eksık kalır yanım yok
bak bnm eşimdede oluodu gece rüyamda silik çıktı çift çıktı die sayıklamışım bile adamın psikolojisi bozulmuştu sen çift çizgi çıkınca ona söyleme git yanına istekli davran zaten devamı gelir belinin altına yumuşak bi yastık koy ve yarım saat bacakların havada kalsın duvara daya mutlaka bnlarda etki edio cnm testide yazdım isteyen herkese öneririm test ovülation test strip ggden aldım egens marka
moralin yüksek hissettim bunu yazından
inşallah ilk seferde olucak ve bu stresli gunleri geride bırakıcaksın arkadaşım
ailelerede aölemişsin siniz ohh bu yükte omuzlarından kalktı artık seninle birlikte sıkıntılı gunlerini
paylaşıcak birileri olucak yanında
ve unutma her daim biz buralardayızzz ne zamn istersen
kendine dikkat ett cnm benmm gusel haberlerle bekliyoruz seni hepp
öperimm
allah mutluluklarımızı bebeklerımızle tamamlasın ınsallah...senın ve esının yası kac canım
nisacım tatlım bnmde olmuodu umutsuzluk oldurmuo vallahi 1 ay içinde her yolu deneyin soğan kürü incir yiyin bolca düzenli uyuyun yoğurt süt tüketin tabi 2 günde 1 ilişki allahn izniyle olucaktır bnde evlendiğimden beri istiyordum 4. ayda oldu o da testin sayesine soğan kürüdee yapmıştım
tesekkür ettık tatlıs...evet öyle yapcam ondan habersız ıslerımı yürütecem sonrada hamıleyıııımmm dıcem yoksa adamın pıskolojisi bozuluyor yaaa bızım bebegımız olmuyormu ya bı sorunumuzmu var dıyo düsün daha ıkıncı ayımız...delı kocam benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?