nisacım tatlım bnmde olmuodu umutsuzluk oldurmuo vallahi 1 ay içinde her yolu deneyin soğan kürü incir yiyin bolca düzenli uyuyun yoğurt süt tüketin tabi 2 günde 1 ilişki allahn izniyle olucaktır bnde evlendiğimden beri istiyordum 4. ayda oldu o da testin sayesine soğan kürüdee yapmıştım
inşallah canım tek dılegım artık bu inşallah ilk seferde tutunur miniğim belkide miniklerim.alahın ıznıyle moralım daha ıyı canım alışmaya clısıyorum bu duruma fakat her dakıka aklımdaa aklımızda..inşallh atlatıcaz bu gunlerı hyrlısıyla sızlerle paylasıcm durumu gıdısatı iyi haberlerımle gelıcem ınsallah benı cvpsız bırakmayınn sızlerın destegıne ıhtıyacım olucak..öptüm hepınızı..allhaa emanet olun
aminnnnnnnn aminnnnnnnnnn cnm ben 24 eşim 30 yaşında cnm neden sordun ne kadarlık evlisin cnm
sogan kürünü nasıl yaptın canım..ben sımdıden basladım soganı kaynatıp ıcmeye ama adetten sonramı ıcmekmı lazım acaba???
yasın gencmı dıye sordum..ben 16 aydır evlıyım canım ama ramazan ayında karar verdık ve maalesef ramazan ayında pek calısma yapmamıstık yanı 2 aydır is basındayız ılk ay hıc dıkkat etmedım sadece folik asit kullanıyordum günlerı takıp etmeden haftada 1 veya ıkı kez ılıskıye gırmıstık ıste bu ayda aynı ama gelecek ay herseye dıkkat edecem beslenmeme kocamın beslenmesıne felan
sağol cnm be bende bu ay işte eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama ben soğan kürü içmedim cnm onun faydasını görenler çok siz doktora falan gittinizmi peki cnm soğan kürüne ne zaman başllıyosun peki detaylı söylermisin cnm yaaaaaaaaa
cnm ben adetin 5. günü başladım yumurtlama dönemim kısa die sen keşke 7. gün başlasaydın senin 16 ya gelio çnkü yumoşun ben önce suyu kaynattım 1,5 bardak kadar kaynadıktan sonra orta soğanı kestim 4,5 parçaya attım suya 5 dk kaynatıp kapadım altını dinlenmeye bıraktım soğuynca süzüp içtim azda limon sıktım içine tadı kötü oluodu çnkü sen şmdi içme cnm erken daha
bak bnm eşimdede oluodu gece rüyamda silik çıktı çift çıktı die sayıklamışım bile adamın psikolojisi bozulmuştu sen çift çizgi çıkınca ona söyleme git yanına istekli davran zaten devamı gelir belinin altına yumuşak bi yastık koy ve yarım saat bacakların havada kalsın duvara daya mutlaka bnlarda etki edio cnm testide yazdım isteyen herkese öneririm test ovülation test strip ggden aldım egens marka
ben dr a şöyle gittim evlendik 2. ayı genel kontrole gittim kistim falan var mı die bi sorun görmedi 3 ay daha olmazsa hormon tahlili yaptır dedi yazdı kağıda fsh lh prolaktin tsh falan bide spermiogram istedi gerek kalmadı 2 ay snra kaldım totalde 4 ayı buldu bebek bak tatlışa yazdım soğan kürünü cnm 28 günde bir olusan adet adetinin 5. günü başla daha fazlaysa 7. günü başlarsın cnm
cnm ben adetin 5. günü başladım yumurtlama dönemim kısa die sen keşke 7. gün başlasaydın senin 16 ya gelio çnkü yumoşun ben önce suyu kaynattım 1,5 bardak kadar kaynadıktan sonra orta soğanı kestim 4,5 parçaya attım suya 5 dk kaynatıp kapadım altını dinlenmeye bıraktım soğuynca süzüp içtim azda limon sıktım içine tadı kötü oluodu çnkü sen şmdi içme cnm erken daha
kızlar bide bişi dicem aman gözünüzü sevim ayaklarınızı sıcak tutun bak oda engellio çocuğu biz böle yaz ayı die yarı çıplak uyuyoduk üşütüoduk yumoş bile büyümez soğuk olunca vücut artık kışta gelio patiksiz gezmeyin şu ev ayakkabıları sıcak tutuo onlardan alın ben eylül ayında sıcaktan isilik çıkarttım resmen kocam yatağa bile patikle sokuodu sıcak tutuncada iyi oluo kuluçka hesabı tavuklar nasıl yumoşlarına oturuo sıcakta büyüo bizimkide o hesap
canım bıtane buldum 3 adet ovulasyon test ve 5 tane gebelık testi ücretsiz kargo 29,90 tl nasıl???lapoquick markası
peki cnm ben ne zaman başlayayım henüz adet olmadım cnm daha 6 gün var bilmiyorum ne olacak
aynen cnm aynen bende bu ayda olmassa işte kasım ayında çok dikkat edeceğim soğan kürü yapacağım kendime süt yoğurt falan elime ne gelirse yiyeceğim yani sen kaç yaşındasın peki cnm eşin ist oturuyosun
evet cnm biliyorum onu phia da sölemişti ben sıcak tutuyorum ama elim ayağım sudan çıkmıyo üşütüyorum sanırım ya farketmeden gece yatrken bile çorap giyiyorum yani anlayacağın
evet cnm biliyorum onu phia da sölemişti ben sıcak tutuyorum ama elim ayağım sudan çıkmıyo üşütüyorum sanırım ya farketmeden gece yatrken bile çorap giyiyorum yani anlayacağın
canım esım ve ben 27 yasındayız ıkımızde hazıran dogumluyuz o yüzden bu ay olsun istemıstım bebegımızde aynı ayda olsun dıye ..artık kısmet..bende aynen öyle yapcam yogurt süt yıcem sogan kürü yapcam ovu test yapcam..veeee esıme hıc bısey demıcem adetım gecıkırse bıle....bu ayda demıcektım ama sılık cızgıyı görünce ve adet gecıkınce dayanamadım artık bugün kırmızım geldıgını ögrenınce pek sevıncek kocacım...evet istanbulda oturuyorum canım
cnm bu linktekini al o az yetmez ben 20 tane test bitirdim kız sabah akşam yaptım
30 adet ovulasyon+10 adet gebelik testi+KARGO GittiGidiyor'da 58022955
tatlım sen az bekle bakalım belki hamişsindir acele etme sen adet olursan 7.günü soğana başlarsın şmdi içme yumurtlama döneminden snra içilmez
cnm eğer bende bu ay hamile kalmamışsam dr gideceğim ama özelemi yoksa ssk yamı gitsem sen hangisini önerirsin cnm
tamam tatlım alıyorum...ıkı üc güne gelmez ama degılmı bayram nedenıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?