cnm elin neysede ayağına dikkt etcen annem der ki insana ne gelirse ayaktan gelir cidden doğru dio büyükler banyoyumu yıkıycan terliksiz yıkama iş yaparken evde terlikle gezmeye özen göster bak snde üşüttüğün için olmuo byk ihtimal dkkt edin cnm kendinize bebiş için sıkın dişinizi
kızlar selam ara ara durumumdan bahsedıcem sızleree dr gıttık esımın hormon testlerı nıde aldık sonuccc:mıkro enjeksıyon tup bebek denildi fiyat ortamalama toplam malıyet 6 bını bulucak sanırım..eglım bıtelı ıkı gun oldu tahmını dıer reglım 9 kasım regl 3gunu ıslemler baslıyacak ıstedıgımız taktırde...aılelerede soyleedık bugun esımın aılesı ogrendı uzuzlduler ama cagresı oldugu ıcın sevındıler..pazrtsıde anneme soyleyecgım krdeşlerımız bılmeyecek durum bu canlarr ...hayat cok tuhaf daha 10 gun oncesıne bu pc basında neler yazıyordum sımdı nelerrr inallah ılk seferde tutunur bebegımde çektıgım acılarım dınerr..yasım ve bnde sorun olmaması avantajmıs %50 sansverdıle hayırlısı allahtan dıyorum, hiç ıyı degılım o yuzdn pek gıremıyorum nede arada gırıyorumondada arastırma yapıyorum hep hepnızı cok opuyorum .. kızlarrrr dualarınızı benden eksık etmeyınnn...
hiç farketmez o canım doktorun insaniyetine bağlı o özeldeki iyi olucak die bişi yok istanbuldaysan avicenna var öneririm oranın kadın doktorunu iyi doktor çok bebiş doğurttu
aaaaaaaa cnm avicenna bize çok yakın sendemi buralarda oturuyosun yoksa ne bileyim bende bağcılarda yeni ufuk hastanesi dediler ama çok kararsızım ya ne yapsam bilemedim şimdi
canım ben evlenmeden önce g.tepe de oturuodum evlendim şmdi kemerburgaz göktürk te oturuorum eşimin işi burada olduğu için ama dr için hatice hanım var öneririm iyi bi doktor bizim taraf hep onda doğurur:)
hımmm anladım cnm peki hamile kalmadan öncemi gittiler senin tanıdıklar ya o dr damı hamile kaldılar yani iyi bi jinekolgmu yani çok tedirginim be cnm
canım ben evlenmeden önce g.tepe de oturuodum evlendim şmdi kemerburgaz göktürk te oturuorum eşimin işi burada olduğu için ama dr için hatice hanım var öneririm iyi bi doktor bizim taraf hep onda doğurur:)
yarın elinde canım akşama doğru :) hayırlı olsun yeni umut yeni bebişler inş canımcım
ya cnm ben birde çok zayıfım o yüzdende olmayabilirmi acaba beslenmemede o kadar çok dikkat etmiyorum yani bunlar sebep olabilrmi
bak ben gittiğimde hatice hanıma güldü dedi kız erken daha şöyle bi 6 7 ayın olsaydı daha kapsamlı ilgilenirdim snle dedi erken daha olur dedi baktı alttan ultrasonla yolladı genelde daha uzun süre çocuk sahibi olmamış olanlarla iyi ilgilenio yok bak bi tanıdık ona gitti 4 senedir olmuodu ikizleri oldu şmdibizim akrabalar hamile kalıp gittiler ona kontrol tedavi vs yakın olması iyidir cnm gitme oralara kadar hem numarasını flnda vrio sorman gerken bişi olunca sorarsında ama sen bilin cnm öneri sadece
amin tatlım ınsallah..herseyın hayırlısını dılemek lazım..
bnm dayımın gelini 45 kiloydu valla doğurdu o canıyla kilon kaç canım senin kahvaltı yapmaya özen göster benmde beslenme alışkanlığım yoktu kahvaltıda kızartma falan yerdim tavuk yerdim o derece dediğim gibi yoğurdu sütü bol tüket kahvaltıya özen göster
kızlar ben kacar bıraz temızlık yapcam cam sıl kapıılar sıl felan...sonra görüsürüz
tamam o zaman gideceğim cnm ya ne yapalım bi çare inşallah bişey yoktur aslında ben özele bi dr gittim seninde demn gibi bana alttan baktı öncesinde ben sulara çok girmiştim çok üşütmüşüm eşimle beraber olurken yanma falan oldu idrarı yaparkende tabi sonra ufuk hastanesine gittim bağcılara alttan baktı aşırı derecede iltihap var dedi ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi gittim iltihap falan kalmamış dedi folik asit verdi 3 ay kullanacaksın dedi 2 ay düzenli kullandım geçen adet olmamdada bıraktım ne yalan sölim pekte ilgilenmedi yani aslında memnun kalmadım okadarda açıkçası ya birde hatice hanımı deneyelim ne kaybederiz dimi ama
kızlar ben kacar bıraz temızlık yapcam cam sıl kapıılar sıl felan...sonra görüsürüz
bende cnm 5o kiloyum bide bende tansiyon düşüklüğü var işte iştahım hiç yok yemeyi hiç aramıyorum yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?