valla cnm ben o hastaneye gidiorum gittiğimde 50 hasta haticenin varsa 5 hhasta öbr kadın doktorunun yani hrkes memnun sorununu anlat güzelce herşeyi söyle kapsamlı incelesin seni iltihap bgn olmaz yrn olur kadınız sonuçta rahim kızlık gibi olmuo açıklıktan bile kapıosun anlık yani iç çamaşırını pamuklu kullan ve koruma bezin olsun mutlaka yada günlük ped sıcak tutar hem
tamam cnm gideceğim ya valla birde şansımı onda deneyeceğim inşallah olur bayramdan sonra giderim hem adette olursam eğer bu ay artık kasımda kesin gideceğim yani çok sağol tatlım ya nerelisin sen bu arada
bnm eşim doğulu ama ben kastamonu canım kesin git memnun kalıcan muayene 30 lira sigorta yarısını karşılıo bu arada onu söylim sana inş iyi sonuç alıcaksın
inşallah cnm ya inşallah bende sinopluyum yakınız birbirimize ya karadenz insanı bellio oluyo valla karadenizli olduğunu anlamıştım zaten cnm iyi benim sigortada var 15 lira yani en azından test flan pahalıysa devlettede yaptırırım pahalı olan tahlilleri dimi ama
cnm test isterse yaptırma orada çok para çıkarırlar valla yazık günah sait çiftçiye gidersin ertesi sabah erkende orda verirsin testi 5 kuruş ödemezsin hem o gün veya sonraki güne verirler sonuçları özellerde testler çok para ama öğrenirsin yinede (he valla toprak çıktık canım inş iyi haberlerinizide alırız ben inanın en az kendim kdr istiorum sizler içinde hamişler görünce seviniorum yardımcı olmaya çalışıorum az da olsa
sait çiftçi hangi dr cnm peki toprağım benim
bu beşiktaştaki canım yıldızda sabancı üniversitesi varya onun oradaki devlet hastanesi orasıda
cnm oraya değilde cerrahpaşa yada hasekiye gitsem olmazmı ya orayı bilmiyorum ben gerçi eşim bilir ama hastanenin adı ne peki devlet ama adı yokmu bea
http://www.bscdh.gov.tr/ bak burası sait çiftçi devlet hastanesi die geçio online laboratuar sonucunuda gitmeden alabiliosun netten incelersin cnm bunu bi dediğin yerlerde olur nie olmasın sen nerede yaptırabiliosan cnm bu öneri sadece özellerde para çok verme die maaşla geçinen insanlarız sonuçta
anladım cnm bi eşime sorayım hani benim sölediğim hastaneler bize daha yakın ya o yüzden sordum be cnm sana olmazmı diye
http://www.bscdh.gov.tr/ bak burası sait çiftçi devlet hastanesi die geçio online laboratuar sonucunuda gitmeden alabiliosun netten incelersin cnm bunu bi dediğin yerlerde olur nie olmasın sen nerede yaptırabiliosan cnm bu öneri sadece özellerde para çok verme die maaşla geçinen insanlarız sonuçta
kızlaaaarrr ben geldım kımler vaaarrr
hg tatlışım bi orda bi burda çekirge gibiyim bi ben varım sanırım nasılsın işlerin bittimi
sayılır canım bırtek buzdolabımı ve gardolabımı temızlıcem onuda salı günü yapcam canım...yarın kayınvalıdecıgımın evı temızlencek yanı anlıcan benım ısım bıtık...sen neler yaptın nasılsın nasıl gıdıyo bebısınle hayat
camlarım kirlendi silemiorum evimi temizlerim şöle bi yarın duş aldık minişle kendime geldim iyi gidio ağrım sızım yok allaha şkr hamile değil gibiyim sadece çok bişiler istio cnm onun haricinde bi sıkıntı yok
iyi seyler bunlar..umarım hamılelıgını hep bukadar kolay gecırırsın canım..bırtek göbısın büyür okadar..canın bıseyler ıstedıgındede kocısın ıse koyulsun artıkın
aynen göbüş büyüyünce hssedicem herhalde varlığını şmdilik bişi yok demin cnm kazandibi istedi kazandibi yolda gelioama bnm kocam hep öyledir cnm bişi istediğinde her zaman almıştır kız
masallah tü tü masallah nazar degmesın...nekadarlık evlısınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?