Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

tamam cnm gideceğim ya valla birde şansımı onda deneyeceğim inşallah olur bayramdan sonra giderim hem adette olursam eğer bu ay artık kasımda kesin gideceğim yani çok sağol tatlım ya nerelisin sen bu arada

tamam cnm gideceğim ya valla birde şansımı onda deneyeceğim inşallah olur bayramdan sonra giderim hem adette olursam eğer bu ay artık kasımda kesin gideceğim yani çok sağol tatlım ya nerelisin sen bu arada

bnm eşim doğulu ama ben kastamonu canım kesin git memnun kalıcan muayene 30 lira sigorta yarısını karşılıo bu arada onu söylim sana inş iyi sonuç alıcaksın

bnm eşim doğulu ama ben kastamonu canım kesin git memnun kalıcan muayene 30 lira sigorta yarısını karşılıo bu arada onu söylim sana inş iyi sonuç alıcaksın

inşallah cnm ya inşallah bende sinopluyum yakınız birbirimize ya karadenz insanı bellio oluyo valla karadenizli olduğunu anlamıştım zaten cnm iyi benim sigortada var 15 lira yani en azından test flan pahalıysa devlettede yaptırırım pahalı olan tahlilleri dimi ama

cnm test isterse yaptırma orada çok para çıkarırlar valla yazık günah sait çiftçiye gidersin ertesi sabah erkende orda verirsin testi 5 kuruş ödemezsin hem o gün veya sonraki güne verirler sonuçları özellerde testler çok para ama öğrenirsin yinede (he valla toprak çıktık canım inş iyi haberlerinizide alırız ben inanın en az kendim kdr istiorum sizler içinde hamişler görünce seviniorum yardımcı olmaya çalışıorum az da olsa

sait çiftçi hangi dr cnm peki toprağım benim

cnm oraya değilde cerrahpaşa yada hasekiye gitsem olmazmı ya orayı bilmiyorum ben gerçi eşim bilir ama hastanenin adı ne peki devlet ama adı yokmu bea

http://www.bscdh.gov.tr/ bak burası sait çiftçi devlet hastanesi die geçio online laboratuar sonucunuda gitmeden alabiliosun netten incelersin cnm bunu bi dediğin yerlerde olur nie olmasın sen nerede yaptırabiliosan cnm bu öneri sadece özellerde para çok verme die maaşla geçinen insanlarız sonuçta

anladım cnm bi eşime sorayım hani benim sölediğim hastaneler bize daha yakın ya o yüzden sordum be cnm sana olmazmı diye

anladım cnm bi eşime sorayım hani benim sölediğim hastaneler bize daha yakın ya o yüzden sordum be cnm sana olmazmı diye

olur nie olmasın cnm dahada iyi hastaneler hem güzel araştırırlar çok öptüm seni belim ağrıdı az dinlenim görüşürüz snra dkkt et kendine ne olur ne olmaz tmm mı hadi baş başşşş

ya cnm teşekkür ederim sana benim sorduğum sorulara cvp verdiğin için ehhh nede olsa toprağız kan çekiyo bea dimi ama

hg tatlışım bi orda bi burda çekirge gibiyim bi ben varım sanırım nasılsın işlerin bittimi

sayılır canım bırtek buzdolabımı ve gardolabımı temızlıcem onuda salı günü yapcam canım...yarın kayınvalıdecıgımın evı temızlencek yanı anlıcan benım ısım bıtık...sen neler yaptın nasılsın nasıl gıdıyo bebısınle hayat

camlarım kirlendi silemiorum evimi temizlerim şöle bi yarın duş aldık minişle kendime geldim iyi gidio ağrım sızım yok allaha şkr hamile değil gibiyim sadece çok bişiler istio cnm onun haricinde bi sıkıntı yok

iyi seyler bunlar..umarım hamılelıgını hep bukadar kolay gecırırsın canım..bırtek göbısın büyür okadar..canın bıseyler ıstedıgındede kocısın ıse koyulsun artıkın

iyi seyler bunlar..umarım hamılelıgını hep bukadar kolay gecırırsın canım..bırtek göbısın büyür okadar..canın bıseyler ıstedıgındede kocısın ıse koyulsun artıkın

aynen göbüş büyüyünce hssedicem herhalde varlığını şmdilik bişi yok demin cnm kazandibi istedi kazandibi yolda gelio ama bnm kocam hep öyledir cnm bişi istediğinde her zaman almıştır kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…