Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

aynen cnm hiç korunmadık inş ilgi hep böle devam eder allah karı kocaların tadını eksik etmesin en önemlisi bu

aynen cnm hiç korunmadık inş ilgi hep böle devam eder allah karı kocaların tadını eksik etmesin en önemlisi bu

evet canım bencede allah azınızın tadını bozmasın ınsallah ömür boyu mınıcık bebegınızle cok eraber mutlu olursunuz..taze gelın sayılırsın daha canım cok sevındım..nasıl söyledın esıne hamıle oldugunu sürpriz yaptınmı

ya bnm çok ilginç oldu phia vesile oldu hatta bu dediki toplu iğneyi idrarınıza atın 7 saat snra bakın kararmışsa gebesinizdir ddi bnde dedim ki dur phia snn aklına uyup yapcam şeytan dürttü bide gebelik testi yapim dedim hazır çişle sidikle uğraşırken bi baktım silik inanamadım geldim buraya phiaya yazdım ya ddm bu silik çıkıo yanlışlık var herhalde ddm phia da sevindi fln şaş kaldık bitane daha yaptım oda aynı resmi ekledim buraya herkes hamişsin ddi ben hala inanmıom susun ya yok diorum kocama sürpriz yapamadım belli belirsiz die aradım ddm heyecan yapma bişi dicem valla test yaptım silik çıktı ddm kana gttk ertesi gün 114 çıktı öle öğrendik yani sürpriz yapamadım belli belirsizdi sıpa çünkü

yınede güzel bı heyecan olmustu kan testin sonucunu ögrenmek allah agız tadınızı bozmasın ınsallah...darısıda benım basıma ınsallah

meraba kızlar gecen ay 19 unda adet olduydum şimdi aynı 21 i ama halen gelmed ikırmızılarrrr hamiş değilsem gelse biranönce düzenli olan bi insan deilim gectiğimiz ay 6 gün gecikti ama sonra geldiydi sonraki ay yine 19 unda geldi şimdi bekilyrumm işte beklemek stres yav

yınede güzel bı heyecan olmustu kan testin sonucunu ögrenmek allah agız tadınızı bozmasın ınsallah...darısıda benım basıma ınsallah

ayy cnm olucak eminim kasımdan umutluyum valla :) snde bnm gbi testle kalıcan inş bian önce sen kal hele önce bize sölücen heeee

test yaptınmı hiç cnm belirtin fln varmı?

test yapmadım biraz daha beklemek istiyrum bir taraftanda yapayımda en azından yksa kendime stres yapmam diyorum..kırmızıların belirtileri var karnım şşiş gergide

şişkinliğe aldanma cnm bnmde öyleydi adet bekliodum ben hep karnım 3 aylık gibiydi bi test yap dediğin gbi varsada yoksada erken öğrenirsin gönlümz olmasından yana inş göbüştedir bebişin

test yapmadım biraz daha beklemek istiyrum bir taraftanda yapayımda en azından yksa kendime stres yapmam diyorum..kırmızıların belirtileri var karnım şşiş gergide

rümeysacımmm nasılsınn karşılaşmadık çoktandır. umarım hamişsindir canım benim

Selam arkadaşlar
biri bana yardımcı olsun noluuur.bir haftadan fazladır kasıklarımda batmalar oluyordu.ben çok ümitlenmemek için kendimi dinlememeye çalıştım.ama bugün ara ara öyle çok batıyor ki anlatamam.bir de 2gün önce çamaşırıma 4-5 damla pembe bişeyler geldi.bat 24 yada 25 ekim.sizce yarın test yapsam varsa çıkar mı.yada bu ağrıların sebebi ne olabilir bilen varsa bi yardımcı oun lütfeeeeennnn...:26:

canım hiç hamile olmadığım için belirtiler konusundada bi fikrim yok ama tek diyebilceğim inşallah bebişin seninledir bu ay

yahuu nerdesiniz kızlar ne oldu bu akşam size kimsecikler yok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…