Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kimsenin gelip gittiği yok yalnız kaldım bu gece yatayım bari bende napim

Günaydın herkese.Şu bulanık Ekim sabahında hayatımın en güzel anlarından birini yaşamayı diliyorum.Adetim gelmezse akşama kan vereceğim.Çok mu erken davranmış olurum.Hala belirtiler fazla değil.Adet olurum diye dün bi sürü de temizlik yaptım eşya kaldırdım,cam sildim.Birazcık belik ağrıyor arada bir de kasığıma sancı giriyor.Akıntım da devam ediyor.Kesilmedi.Alt kirpiklerim normal sanki :) 1 haftadır ani baş dönmelerim oluyor.Tansiyona ve strese bağlıyorum.Allahım en güzelini bilir.Dualarınızdan unutmayın lütfen beni de. (

hayırlı sabahlar kızlaaarr nasılsınız. uzun zamandır forumu takip ediyorum dayanamadım bende üye oldum ilk defa yazıyorum muhabbet çok güzel. bana da bi akıl verin :) 6 aylık evliyiz hiç korunmadık adetim hep düzenli olurdu bu ay geçeli 5 gün oldu. sabah idrar testi yaptım negatif acaba test yanlış olabilir mi ismi nova. pek güvenmedim niyeyse kendimi hamiş hissediyorum sanki :) siz ne dersiniz tecrübeli olarak ?

günaydın canım inş hamilesindir.. :)

günaydın bazi hamileliklerde idrarda gebelik gec görülüyor kan testi yaptır canım varsa cıkar.. inş hamilesindir

inş ama 2 kere yaptım ikisi de negatif kan testi için erken değil mi. evet kesin sonucu öyle alabilirim ama korkuyorum çıkmaz diye.

5 gün geçti diyorsun kanda çıkar idrarda çıkmaya bilir. belirsizlik daha kötü canım yap varsa ona göre davranırsın yoksa eger önümüzdeki aya hazırlarsın kendini

Son düzenleme:
5 gün geçti diyorsun kanda çıkar idrarda çıkmaya bilir. belirsizlik daha kötü canım yap varsa ona göre davranırsın yoksa eger önümüzdeki aya hazırlarsın kendini

kanda kesin çıkar onu biliyorum da gebelik çıkmazsa üzülürüm demiştim. sanırım 9-10 saatleri arası alıyolar kanı. sağlık ocağında bakıyolar mı bu tarz şeylere? ilk defa gidicem de

günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnn...................... nerde bu hatunlaaaaaaaarrrrrrrr havanın rehavetine kapılıp uyanamadınız dimiii... sizi uykucu böcükler siziiii...... kalkın bakıyımm çabukkkk toplaşalım yineeeeeeeeeee hem benim bata sooooooooooonnnn 6 gün ama hiçbir belirtim yok o yüzdende bool booll temizlik yaptım ben... yanlız kızlar benim şöyle bi şikayetim var bende vajinal mantar kronikleşti sanırım 1 hafta rahatım 1 hafta deli gibi kaşınıyo ve sapsarııı bir akıntım var... ölüyorum resmennn hele bide dışarıdayken olunca mahvediyo benii... bi akıl verin napim travazol felan kullandım ama kar etmedi

gunaydın kızlar....benım batima 5gun fln kaldı ama duzensiz oluyo bakalım nolcak.....
bu arada bugn gec kakatm nedense bir uykum varmiş :) halende var... ne hamilelik nede kırzmızılrdan belirti var bakalım inş bu ay hamiş olurm pek umudum olmasa..

günaydın kızlar ya benim hiç belirtim yok son 6 günüm kaldı

Kan testi için erkenmi??? Benim bugün adet tarihim.Yarım saat önce verdim kan.5 gün nasıl dayandın kardeşim.Helal olsun valla

:) kan testi için erken değil. onda kesin sonuç alınıyo biliyorum canım ama idrar testine alıştım üzülsem de evimde oluyorum. şimdi 5 gün geçti sabah negatifti bide kan verince orda da çıkmaz diye korktum gidemedim doktorla konuşmak gerekiyomuş kan almaları için. bende hiç gitmediğim için hazır değilim konuşmaya. direk kan alsalar giderdim. bikaç gün daha bekleyim bakalım inş senin sonuç da güzel çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…