kızlar nerdesiniz yahu.
ben burdayım da diğerlerini bilemicem vallahi canım :26:
Günaydın herkese.Şu bulanık Ekim sabahında hayatımın en güzel anlarından birini yaşamayı diliyorum.Adetim gelmezse akşama kan vereceğim.Çok mu erken davranmış olurum.Hala belirtiler fazla değil.Adet olurum diye dün bi sürü de temizlik yaptım eşya kaldırdım,cam sildim.Birazcık belik ağrıyor arada bir de kasığıma sancı giriyor.Akıntım da devam ediyor.Kesilmedi.Alt kirpiklerim normal sanki :) 1 haftadır ani baş dönmelerim oluyor.Tansiyona ve strese bağlıyorum.Allahım en güzelini bilir.Dualarınızdan unutmayın lütfen beni de.(
hayırlı sabahlar kızlaaarr nasılsınız. uzun zamandır forumu takip ediyorum dayanamadım bende üye oldum ilk defa yazıyorum muhabbet çok güzel. bana da bi akıl verin :) 6 aylık evliyiz hiç korunmadık adetim hep düzenli olurdu bu ay geçeli 5 gün oldu. sabah idrar testi yaptım negatifacaba test yanlış olabilir mi ismi nova. pek güvenmedim niyeyse kendimi hamiş hissediyorum sanki :) siz ne dersiniz tecrübeli olarak ?
günaydın bazi hamileliklerde idrarda gebelik gec görülüyor kan testi yaptır canım varsa cıkar.. inş hamilesindir
inş ama 2 kere yaptım ikisi de negatif kan testi için erken değil mi. evet kesin sonucu öyle alabilirim ama korkuyorum çıkmaz diye.
5 gün geçti diyorsun kanda çıkar idrarda çıkmaya bilir. belirsizlik daha kötü canım yap varsa ona göre davranırsın yoksa eger önümüzdeki aya hazırlarsın kendini
kanda kesin çıkar onu biliyorum da gebelik çıkmazsa üzülürüm demiştim. sanırım 9-10 saatleri arası alıyolar kanı. sağlık ocağında bakıyolar mı bu tarz şeylere? ilk defa gidicem de
günaydın kızlar ya benim hiç belirtim yok son 6 günüm kaldı
inş ama 2 kere yaptım ikisi de negatif kan testi için erken değil mi. evet kesin sonucu öyle alabilirim ama korkuyorum çıkmaz diye.
Dua edin noluuur? Elim ayağım titriyor,ağzım kuruyor.
Kan testi için erkenmi??? Benim bugün adet tarihim.Yarım saat önce verdim kan.5 gün nasıl dayandın kardeşim.Helal olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?