Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Özel hastanede 22,5tl verdim az önce sadece parayı verdim indim kan verdim laboratuvara.Dr falan istemediler.Belirsizlikten iyidir bi sonuç almak.Kötü de olsa...

Özel hastanede 22,5tl verdim az önce sadece parayı verdim indim kan verdim laboratuvara.Dr falan istemediler.Belirsizlikten iyidir bi sonuç almak.Kötü de olsa...

haklısın ama dedim ya idrarda negatif çıkınca gitmek istemedim silik de olsa çıksaydı kesin giderdim. ne pozitif çıkıyo ne de adet oluyorum

haklısın ama dedim ya idrarda negatif çıkınca gitmek istemedim silik de olsa çıksaydı kesin giderdim. ne pozitif çıkıyo ne de adet oluyorum

Gel sende yaptır şu kan testini.Bugün iki güzel haber verelim arkadaşlara :) Hadi 1 saatte alacaksın sonucu.Eğer psikolojikse adet gecikmesi sonuçtan sonra geliyor zaten.Hep öyle olmuş sitede.Geçmişte öyle yazmış kızlar.

yok canım kaç aydır bebek düşünüyoruz ama hiç gecikmemişti. peki sen idrar testi yaptın da öyle mi gittin kan vermeye?

yok canım kaç aydır bebek düşünüyoruz ama hiç gecikmemişti. peki sen idrar testi yaptın da öyle mi gittin kan vermeye?

Ben pazar sabahı yaptım son testi negatifti.Hiç belirtim yok.Belirsizlik beni çok yoruyor.Öğreneyim kurtulayım dedim.Varsa az da olsa değer çıkıyormuş.Ona göre çalışırım.İşime konsantre olamıyorum yemin ederim.

iyi yapmışsın gecen ay bende bekle beklee 4 gun gecikti sonunda gitiim kan testine negatif olduğunu örendim akşamınaa kırmızılar tesrif etti
belirsizlik cok zor hele ki diken üztünde bekliyosan insanın beyni butun vucudunu kontrol ediyo o yusden kesinsonuç öğrenmek en güzeli
hadi bakalım sonucu bekliyoruz dörtgözle

ayy seni çok iyi anlıyorum canım bende kaç gündür hiçbir şey yapmak istemiyorum öyle geçiyo boş boş. bekliyorum ama nasıl hayırlısı olsun canım stres yapma diyecem ama çok zor...

günaydınlar kızlar nasılsınız
Günaydın :)

ayy seni çok iyi anlıyorum canım bende kaç gündür hiçbir şey yapmak istemiyorum öyle geçiyo boş boş. bekliyorum ama nasıl hayırlısı olsun canım stres yapma diyecem ama çok zor...

Yok valla ben hastalanırım sonuç beklerken 4-5 gün falan.Hastaneyi aradım şimdi.Sitelerinde problem varmış mail atacaklar sonucu

İnşallah güzel bi sonuç alırım.Çok heyecanlıyım.Beynim patlayacak sanki zonklamaktan..

günaydın kızlar ya benim hiç belirtim yok son 6 günüm kaldı

al benden de o kadarr kendimce belirtim çok fazla akıntım var mantardan kaynaklı büyük ihtimal bide göbeğimin sağ yanında bişey pırpır ediyo sanki dünden beri... ama benim hiç umudum yok yaaaa

Bende de yoktu.Hala da yok.Kan verdim geldim az önce.20 dk sonra alacağım sonucu.Kalbim durmak üzere...

ayyyyy çok heycanlandım İnşallah bebişin seninledir canım....

İnşallah.Eğer benimleyse hiçbir belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenlerden olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…