Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlaaaarrr neden kimse yooookkkk...? ayşee senin de sonucun çıksaydı bi yaaaa offff bende stres oldum heee....!!

kızlaaaarrr neden kimse yooookkkk...? ayşee senin de sonucun çıksaydı bi yaaaa offff bende stres oldum heee....!!

bu ne yaaww gerilim filmi gibi okurken ben heycanladim hadi ciksin su sonuclar

Afedersiniz sizi de kasmak istemezdim İşyerimdekilerle paylaşmak istemedim bu özel haberi.Beni anlayacak birilerini istedim o yüzden yazmıştım.

oyyyy bebeğimm varsın ama sohbet niye yokk...? eskiden sayfaları takip etmekte zorlanırdım vallaaa şimdi zorla sohbet eder olduk heeee

Evet ya herkes suskunlaştıı bu aralar Kasıma gidenlerde var tabi bıraktılar bizi

Allahım sabır versin en kısa zamanda kavuştursun yavrularımıza bizleri.Şimdiden anlamaya başladım neden cennet anaların ayağı altında...

amin canım inşallah allah aratmasın çok zor ben bu kadar zor olacağını düşünememiştim ama şimdi görüyorumda hiç kolay değilmiş Allah verince olacak rabbim ol demeyeince hiçbişi olmuyo

valla benim 4 gun sonra bat hiic bir belirti yok bende de amaaaan veren Allah insallah hayirli zamanda hepimize nasip eder

Afedersiniz sizi de kasmak istemezdim İşyerimdekilerle paylaşmak istemedim bu özel haberi.Beni anlayacak birilerini istedim o yüzden yazmıştım.

canım benim ne kasılmasııı seninle aynı heyecanı yaşıyoruz bizdee en az senin kadar sonuçları merakla bekliyoruz.. hepimiz burda ne için varız heyecanlarımızı sıkıntılarımı paylaşalım diye... sonucu şahsen ben 4 gözle bekliyommm
Evet ya herkes suskunlaştıı bu aralar Kasıma gidenlerde var tabi bıraktılar bizi

hem bayram öncesi hemde dediğin gibi kasıma kayan hatunlarda varr... offf benim batda gelseydi bi yaaafffff ama bebiş olduğunu hiç düşünmüyorum bu ay en başından beri çok umutsuzum çünkü...

canım benim ne affı heyecanla sanki bizim kendi sonucumuz gibi bekliyoruz iyi haberler çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…