Valla başım döndü 3 site arasında gidip gelmekten.Hastane sonuç sayfasını yeniliyorum.Mailimi yeniliyorum.Gelip burayı yeniliyorum.Ellerim buz gibi yüzüm ateş gibi
off bilmezmiyimmmmm inş sonuççıkar
İnşalllaaaahhhh. İlk kez bekliyorum sonuç..Sen ne zamandır istiyorsun?
canım çıkmadımı hala bende merakla bekliyorum
İnşalllaaaahhhh. İlk kez bekliyorum sonuç..Sen ne zamandır istiyorsun?
kasım 10.ay olucak
Çıkmadıı( Allahtan internetim hızlı da sayfayı binlerce kez yenileyebilyiorum :) Mailim-siz-sonuç sayfası arasında 10 saniyede 3 kez dolaşıyorum.Doğum sancısı gibi DDD
kızlaaaarrr neden kimse yooookkkk...? ayşee senin de sonucun çıksaydı bi yaaaa offff bende stres oldum heee....!!
Ben şahsen varımm
kızlaaaarrr neden kimse yooookkkk...? ayşee senin de sonucun çıksaydı bi yaaaa offff bende stres oldum heee....!!
bu ne yaaww gerilim filmi gibi okurken ben heycanladim hadi ciksin su sonuclar
oyyyy bebeğimm varsın ama sohbet niye yokk...? eskiden sayfaları takip etmekte zorlanırdım vallaaa şimdi zorla sohbet eder olduk heeee
Allahım sabır versin en kısa zamanda kavuştursun yavrularımıza bizleri.Şimdiden anlamaya başladım neden cennet anaların ayağı altında...
ben buradayım tatım okuyorum fazla cevap yazamıyorum tugra sunbal ne yapıyonuz kızlarkızlaaaarrr neden kimse yooookkkk...? ayşee senin de sonucun çıksaydı bi yaaaa offff bende stres oldum heee....!!
Afedersiniz sizi de kasmak istemezdimİşyerimdekilerle paylaşmak istemedim bu özel haberi.Beni anlayacak birilerini istedim o yüzden yazmıştım.
nabıyon canım
Afedersiniz sizi de kasmak istemezdimİşyerimdekilerle paylaşmak istemedim bu özel haberi.Beni anlayacak birilerini istedim o yüzden yazmıştım.
Evet ya herkes suskunlaştıı bu aralarKasıma gidenlerde var tabi bıraktılar bizi
canım benim ne affı heyecanla sanki bizim kendi sonucumuz gibi bekliyoruz iyi haberler çıkar inşallahAfedersiniz sizi de kasmak istemezdimİşyerimdekilerle paylaşmak istemedim bu özel haberi.Beni anlayacak birilerini istedim o yüzden yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?