ben buradayım tatım okuyorum fazla cevap yazamıyorum tugra sunbal ne yapıyonuz kızlar
yok canim ya ne uzmesi bizde seninle birlikte heycanlaniyoruz:18::18::18::18::18:
canım benim ne kasılmasııı seninle aynı heyecanı yaşıyoruz bizdee en az senin kadar sonuçları merakla bekliyoruz.. hepimiz burda ne için varız heyecanlarımızı sıkıntılarımı paylaşalım diye... sonucu şahsen ben 4 gözle bekliyommm
:) Teşekkür ederim kızlar. Hastaneye mail attım sonucumu göremiyorum diye.Deli diyecekler sanırım :)))
ayse yi bekliyorumm resmen yapıtım ekrana
sen napıosun bakalım kaç gunun kaldıı taze gelin
:) Teşekkür ederim kızlar. Hastaneye mail attım sonucumu göremiyorum diye.Deli diyecekler sanırım :)))
canım telefonla söylemiyolarmıymış..?
son 6 gün canım ama çok sakinim bu ay belirtide aramıyorum sadece her sabah ateşimi ölçüp not ediyorum
ben buradayım tatım okuyorum fazla cevap yazamıyorum tugra sunbal ne yapıyonuz kızlar
Aradım 9:20de sonuç çıkmamış.Çıksa da söyleyemem telefonda dedi.Mail atayım dedi atmadı zilli. Ben mail attım o atmayınca :)
bu gece yola çıkacam güzel haberlerinizi bekliorum epey bi giremem gibi görünüo napıcam ben sizsiz
ayyy saatt 11 olduuu ne biçim hastaneymiş yaa adamı meraktan öldürürlerr
oyyyy kuzum beniiimmmm... bayramda zaten çok fazla yazan olacağını zannetmiyorum... bayram dönüşü toplaşırız yineee
oyyyy kuzum beniiimmmm... bayramda zaten çok fazla yazan olacağını zannetmiyorum... bayram dönüşü toplaşırız yineee
off yaa benim bat 25 ekim bayramın ilk günü.güzel haberler alırsam kimseciklerle paylaşamıycakmıyım ben yani
1.2 yok demek sanırım
iyi hadi bakalım inşallah bu ay güzel haberlerinizi alırız kasım topiğini actıkama daha buralardan ayılamadık akımız burda tabi merak ediyoruzz..
inşallah oralara gelemezsin hehehehe direk hamişler grubuna katılırsın cnm
1.2 yok demek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?