Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Bayramın 2. günü, 3. günü ve 4. günü full şekilde çalışmamız lazım ötesi yok :) Herkese iyi bayramlar arkadaşlar ..

Destekleriniz için,dualarınız için,moral verdiğiniz için...Daha adet olmadım ama sonuç en büyük belirti zaten.Allah şu anki durumumu hiçbirinize yaşatmasın güzel insanlar...Normal hayatıma dönüyorum artık ben.Elveda belirtiler....Elveda adet günü bekleme....

çin takvimine mi uyuyorsunuz canım :)

Hayır canım.Allah gönlümüzdekileri bize hayırlı etsin.Kime hangi cinsiyet ve sayıda istiyorsa onu versin Rabbim.Sadece ara vermeye gevşemeye ihtiyacım var.Çok gerildim bebek beklerken.Sinirlerim alt üst oldu.Ev-iş-sosyal hayat hepsi sekteye uğradı 1 ayda.Ara vereceğiz kısa bi tatil sonra yeniden bomba gibi döneceğim inşallah.Şu an halim yok beklemeye de umut etmeye de....
Meryem suresi okuyordum bırakayım değilmi şimdi ben.Aralıkta yeniden ara vermeden okumak için başlarım.

merhaba kızlaaaaarrrrr
nasılsınız??

ben çok sık gelemiyorum.malum,bayram telaşı.inşallah bayramdan sonra tekrar uzun uzun yazışırız...
sürekli gelip sizleri takip ediyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın olurmu.

çok çok öpüyorum sizleri,
inşallah kasım'da hamiş olmayan olmayacakkkk
ve şu sıralar bekleyenler de kasım a transfer olmasın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…