ne zamandı adet tarihin
bu gece yola çıkacam güzel haberlerinizi bekliorum epey bi giremem gibi görünüo napıcam ben sizsiz
1.2 yok demek sanırım
canım ya hakkında hayırlısı olsun rabbim neylerse güzel eyler allah hayırlı evlatlar sağlıklı hamilelikler nasip etsin bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim.1.2 yok demek sanırım
Bugündü................................
benimde aynı :) girebilirsen yazalım canım buraya inş çiftte bayram ederiz
off yaa benim bat 25 ekim bayramın ilk günü.güzel haberler alırsam kimseciklerle paylaşamıycakmıyım ben yani
1.2 yok demek sanırım
kasım ayı için motive etmeye başla canım kendini hayırlısı olsun..rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bebek nasip eder inş
İnşallah müjdeli haber alırsam mutlaka yazarım.Yoksa pek sesimin çıkacağını sanmıyorum :)
sizde bayram 25 mi? ama kurban bayrami bayram 26'sin da olmasi lazim bizde oyle
sizde derken canım ?
Kasım ayında düşünmüyoruz.Öyle karar aldık eşimle.Aralık için inşallah...
Kasım ayında düşünmüyoruz.Öyle karar aldık eşimle.Aralık için inşallah...
sizde bayram 25 mi? ama kurban bayrami bayram 26'sin da olmasi lazim bizde oyle
sizde derken canım ?
suudi arabistanda persembe gunu bayram olmazki persembe gunu arafata cikiliyor cuma gunu bayram herkez arafattayken siz de nasil bayram olacak kesilen kurbanlar bile olmaz
çin takvimine mi uyuyorsunuz canım :)
suudi arabistanda persembe gunu bayram olmazki persembe gunu arafata cikiliyor cuma gunu bayram herkez arafattayken siz de nasil bayram olacak kesilen kurbanlar bile olmaz
bunu ben biliyorum ailemden dolayı ama herkez bilmez takvime göre uyuluyor.. bizde hep bayramın 2 günü kurban keseriz..
canım herkesin inancı dini farklı biz burada kimseyi yargılamayız ama neden kesinlen kurbanlar olmasın allah için kesiyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?