Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hayırlısı olsun canım pskoloji olarak rahat olmak gerekiyor tabi ama biz uygulayamıyoruz çok istediğimiz için..
eger okuya biliyorsan bence meryem suresine devam et .. biz facede arkadaşlarla bi grup actık 41 yasın okuduk 2 günde bir arkadaşımız için okunan kişi yasin bittikçe duasını ettı. kuran okumak için vesile olsun dedik yasinler burdada böyle birsey yapsakmı acaba ??

merhaba canım inşallah dediğin gibi kasıma transfer olmam bebeğim bu ay benimle olsun çifte bayram yaşayalım

günaydın tubilosh sabah msjına cevap yazdım ama göndermeyi başardım mı emin değilim

merhaba canım inşallah dediğin gibi kasıma transfer olmam bebeğim bu ay benimle olsun çifte bayram yaşayalım

innnnnşallah bebişin seninledir canımcmmm

günaydın tubilosh sabah msjına cevap yazdım ama göndermeyi başardım mı emin değilim

evet tatlım gelmiş.cevaplıyordum şimdi.Rabbim sabır ve kolaylık versin inan şok oldum.bir anda fena oldum.hiç beklemiyordum inan Rabbim zamanı gelince sağlıklı hamilelikler versin inşallah
kolay değil.çok zor... dur mesajını yanıtlıyorum şimdi,

maalesef arkadaşım bebeğimi kaybettim... umarım sen ve bebeğin iyisinizdir??

Canım kendini üzmemeye çalış.. Rabbim büyükkk yine hamiş olursun ve İnşallah sağlıklı bebişleriniz olur... Duayı bırakmayalım.. dualarımdasın canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelsinler...

selam kızlar geçmişi okuyamadım yine çok birikmş geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim ..
bu arada ben hala regl olamadım cuma günü sabah çişiyle test yaptım ama işe gidicem teleşıyla pek inceleyemedeim öle bi baktım bişe yok çıktım evden..
sonra ilacımı içmmeye karar verdim regl olmak için ve içmeye başladım o gün..
c.ertesi hastaneden eve geldim babamın yanından wc girdim çok kötü oldum içim dışıma çıkcaktı resmen yığılcaktım yere ..
sonra banyoda testi gördüm dikkatlice baktığımda çookk dikkatli baktığımda sanki oluşucak bi kinci çizgi var yani silik değil yanlış anlamayın ..
oluşcakmış gibi olan bi çizgi dedim heralde kızlar gşbi bende hayal görmeye başladım eşime gösterdim oda dedi evet sanki bi çizgi olcakmış burda dedi ..
kafama takıldı 5 dk sonra gecen testler gecerli olmuyo birde bu yanı var ama ben ogün teste dikkatlice bakmamıştım buda var :44:
anlıcanız vicdanım rahat etmedi ilaç almayı kestim ve dün kan verdim akşam çıkışta sonucu alıcam ..
bence gebelik yok ama emin olmam lazım bu konuda ..

sağol canım . zor bir süreç ama bunu da atlatacağız. darısı isteyen herkesin başına. bu duygu tarif edilemez....

canım bildiğim kadarıyla adet söktürücü ilaçlar bebeğe zarar vermiyo aksine rahime daha sağlam tutunmasına yardımcı oluyo diye biliyorum.. burada birçok arkadaşımızda kullanmıştı kullandıktan sonra hamiş olduklarını öğrendiler.. umarım bebişin seninledir tatlım.. ilacı dert etme diye söyledimdi

sağol canım . zor bir süreç ama bunu da atlatacağız. darısı isteyen herkesin başına. bu duygu tarif edilemez....

atlatacağına eminim canım.. yaşadığın duyguyu az çok tahmin edebiliyorum.. Rabbim bi daha böyle zor imtihanlarla sınamasın seni ikinci bebeğin hemencecik gelsin ve annesine sımsıkı tutunsun İnşallah...

Gerçekten mi canım .. tüh keşke devam edeydim ozaman ben eczanedeki kadına dedim gebelik ihtimalinde kullanılabilirmi diye hayır dedi :44:
bak şimdi çok sinirlendim he kadının saçını başını yolasım geldi
ya bide benim dün rahimağzı ağrım oldu baya bi hemde adet olurken oluyodu bide kasıklarımda sancım vardı dedim heralde adet olcam yine tık yok ..
rahim ağzında ki ağrımı anlayamadım kafam takıldı ona :44:

sende durumlar ne ? başka gebe haberi varmı peki topikte ..

16 subat 1.79 .......... 18 subat 13.59 ...... 21 şubat 94.73 nasıl arkadaslar ıyı yukselmısmı benımkı gec döllenme heralde son adet tarihim 16 ocak
Başka bi arkadaşın yorumu....Adeti 12 gün gecikmiş.Hiç belirti görmemiş 12günde. Geç döllenme demiş dr. Benimki de böyledir belki. Ay bak yine heyecan yaptım.Anam gelen yok giden yok.Üzüntüyle gelirmi kırmızılar dedim ama o da olmadı.Kız geç döllenmemi yoksam benimki de :)

belki de canım. bende öyle düşünüyorum ama inş olumsuz bişey olmaz. geç döllenme idrarda da geç çıkıyomuş zaten

İnşşallah öyledir canım.... Bebişin inşallah seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…