Hayır canım.Allah gönlümüzdekileri bize hayırlı etsin.Kime hangi cinsiyet ve sayıda istiyorsa onu versin Rabbim.Sadece ara vermeye gevşemeye ihtiyacım var.Çok gerildim bebek beklerken.Sinirlerim alt üst oldu.Ev-iş-sosyal hayat hepsi sekteye uğradı 1 ayda.Ara vereceğiz kısa bi tatil sonra yeniden bomba gibi döneceğim inşallah.Şu an halim yok beklemeye de umut etmeye de....
Meryem suresi okuyordum bırakayım değilmi şimdi ben.Aralıkta yeniden ara vermeden okumak için başlarım.
merhaba canım inşallah dediğin gibi kasıma transfer olmam bebeğim bu ay benimle olsun çifte bayram yaşayalımmerhaba kızlaaaaarrrrr
nasılsınız??
ben çok sık gelemiyorum.malum,bayram telaşı.inşallah bayramdan sonra tekrar uzun uzun yazışırız...
sürekli gelip sizleri takip ediyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın olurmu.
çok çok öpüyorum sizleri,
inşallah kasım'da hamiş olmayan olmayacakkkk
ve şu sıralar bekleyenler de kasım a transfer olmasın inşallahhh
merhaba kızlaaaaarrrrr
nasılsınız??
ben çok sık gelemiyorum.malum,bayram telaşı.inşallah bayramdan sonra tekrar uzun uzun yazışırız...
sürekli gelip sizleri takip ediyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın olurmu.
çok çok öpüyorum sizleri,
inşallah kasım'da hamiş olmayan olmayacakkkk
ve şu sıralar bekleyenler de kasım a transfer olmasın inşallahhh
canım herkesin inancı dini farklı biz burada kimseyi yargılamayız ama neden kesinlen kurbanlar olmasın allah için kesiyoruz sonuçta
kurban sayılmaz diye ben demedim canım kabul olup olmayacagını allah bilir biz bilemeyiz
kurban sayılmaz diye ben demedim canım kabul olup olmayacagını allah bilir biz bilemeyiz
allahım hepimizin kurbanlarını ibadetlerini kabul etsin
merhaba canım inşallah dediğin gibi kasıma transfer olmam bebeğim bu ay benimle olsun çifte bayram yaşayalım
günaydın tubilosh sabah msjına cevap yazdım ama göndermeyi başardım mı emin değilim
günaydın tubilosh sabah msjına cevap yazdım ama göndermeyi başardım mı emin değilim
canım herkesin inancı dini farklı biz burada kimseyi yargılamayız ama neden kesinlen kurbanlar olmasın allah için kesiyoruz sonuçta
dini inanci falan yargiladigim yok sanirim yanlis anladiniz ramazan bayrami farkli olabilir cunku ulkeler arasinda saat hatta gun farklari olan yerler var ama ozellikle kurban bayramini arabistan belirle cunku burda imamlar cole cikip ayi takip ederler ve ona gore kara verirle persembe gunu hacilar arafata cikacak siz nasil bayram kutlayacaksiniz bayram cuma gunu
Emin misin canım ya.eğer öyleyse gerçekten büyük bi sorun var demektir:44:
tabii ki eminin burda yasiyorum ben
Nerelerdesin? 2013 haziran annelerinde sordum soruşturdum haberi olan var mı diye ama kimseden ses çıkmadı? Her şey yolunda mı? Nasılsın?
maalesef arkadaşım bebeğimi kaybettim... umarım sen ve bebeğin iyisinizdir??
maalesef arkadaşım bebeğimi kaybettim... umarım sen ve bebeğin iyisinizdir??
Canım kendini üzmemeye çalış.. Rabbim büyükkk yine hamiş olursun ve İnşallah sağlıklı bebişleriniz olur... Duayı bırakmayalım.. dualarımdasın canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelsinler...
selam kızlar geçmişi okuyamadım yine çok birikmşgeçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim ..
bu arada ben hala regl olamadım cuma günü sabah çişiyletest yaptım ama işe gidicem teleşıyla pek inceleyemedeim öle bi baktım bişe yok çıktım evden..
sonra ilacımı içmmeye karar verdim regl olmak için ve içmeye başladım o gün..
c.ertesi hastaneden eve geldim babamın yanından wc girdim çok kötü oldum içim dışıma çıkcaktı resmen yığılcaktım yere ..
sonra banyoda testi gördüm dikkatlice baktığımda çookk dikkatli baktığımda sanki oluşucak bi kinci çizgi var yani silik değil yanlış anlamayın ..
oluşcakmış gibi olan bi çizgi dedim heralde kızlar gşbi bende hayal görmeye başladımeşime gösterdim oda dedi evet sanki bi çizgi olcakmış burda dedi ..
kafama takıldı 5 dk sonra gecen testler gecerli olmuyo birde bu yanı var ama ben ogün teste dikkatlice bakmamıştım buda var :44:
anlıcanız vicdanım rahat etmedi ilaç almayı kestim ve dün kan verdim akşam çıkışta sonucu alıcam ..
bence gebelik yok ama emin olmam lazım bu konuda ..
sağol canım . zor bir süreç ama bunu da atlatacağız. darısı isteyen herkesin başına. bu duygu tarif edilemez....
canım bildiğim kadarıyla adet söktürücü ilaçlar bebeğe zarar vermiyo aksine rahime daha sağlam tutunmasına yardımcı oluyo diye biliyorum.. burada birçok arkadaşımızda kullanmıştı kullandıktan sonra hamiş olduklarını öğrendiler.. umarım bebişin seninledir tatlım.. ilacı dert etme diye söyledimdi
atlatacağına eminim canım.. yaşadığın duyguyu az çok tahmin edebiliyorum.. Rabbim bi daha böyle zor imtihanlarla sınamasın seni ikinci bebeğin hemencecik gelsin ve annesine sımsıkı tutunsun İnşallah...
16 subat 1.79 .......... 18 subat 13.59 ...... 21 şubat 94.73 nasıl arkadaslar ıyı yukselmısmı benımkı gec döllenme heralde son adet tarihim 16 ocak
Başka bi arkadaşın yorumu....Adeti 12 gün gecikmiş.Hiç belirti görmemiş 12günde. Geç döllenme demiş dr. Benimki de böyledir belki. Ay bak yine heyecan yaptım.Anam gelen yok giden yok.Üzüntüyle gelirmi kırmızılar dedim ama o da olmadı.Kız geç döllenmemi yoksam benimki de :)
16 subat 1.79 .......... 18 subat 13.59 ...... 21 şubat 94.73 nasıl arkadaslar ıyı yukselmısmı benımkı gec döllenme heralde son adet tarihim 16 ocak
Başka bi arkadaşın yorumu....Adeti 12 gün gecikmiş.Hiç belirti görmemiş 12günde. Geç döllenme demiş dr. Benimki de böyledir belki. Ay bak yine heyecan yaptım.Anam gelen yok giden yok.Üzüntüyle gelirmi kırmızılar dedim ama o da olmadı.Kız geç döllenmemi yoksam benimki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?