Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

1.2 yok demek sanırım

yeni girdim foruma sırf senin sonuç için btn sayfaları taradım hayırlısı olsun cnm inşallah ağustos ayında bnde şüphelenmiştim kan testine gtmek üzereyken kırmızılar gelmişti ağla ağla yataklara düşmüştüm belirtilere takılmayı bırakınca bebek geldi eminim kasım ayında çok bebiş gelicek üzülmek yok kesinlikle moral herşeyin başı kasım topiğinde hep brlkte bebiş çağrıcaz inşallah

doktora gitmedin mi canım hiç fungan die bi ilaç veriyo doktor o iyi gelmişti bana ve tekrarlarsa yine eşli tedaviye başlıyo doktor ihmal etme git doktora o bile bebişi engeller unutma

Teşekkür ederim ama geç döllenme olabilir diye ümitlendim bu seferde Hala belirti yok çünkü.

maalesef arkadaşım bebeğimi kaybettim... umarım sen ve bebeğin iyisinizdir??

yaa off bgn iyi bi haber alamıycaz mı allah sabır versin eşine ve sana canım nasıl oldu ağır iş flnmı yaptın çok üzüldüm gerçekten biz burda toplaşıyoruz bi menfaat gözekmeksizin kardeş gbi oluyoruz her sorunumuzu paylaşıyoruz inş bunuda atlatıcaz eminim cnm hep brlkte

kızlar nerdesiniz yahu gece 1taneniz yoktu ne kadar bekledim sizi. şimdi doktoruma gidiyorum yumurtalıklarıma bakacak büyümüş mü die dua edin kızlar inşallah büyümüşlerdir de iğnemi vurulup başlarız çalışmaya

inş büyümüştür yumoşların canımcım iyi haberlerle gel rabbim yardımcın olsun

ben söyleyecaktim ama ümitlendirmek istemedim :) inş vardır bebiş

kuzum sen yinede araştırmanı yap öyle iç ilacını... benim bata 6 gün kaldı hiç belirtim yok... bu ayda kırmızılar geliyo büyük ihtimalle.. zaten bu aydan benim hiiiç umudum yoktu... hayırlısı olur İnşallah...

doktora gitmedin mi canım hiç fungan die bi ilaç veriyo doktor o iyi gelmişti bana ve tekrarlarsa yine eşli tedaviye başlıyo doktor ihmal etme git doktora o bile bebişi engeller unutma

canım doktora 3 kere felan gittim her seferinde tek kullanımlık ilaçla merhem veriyolar geçiştiriyolar.. forumda araştırırken birinin yazdığını okudum onunda aynı benim gibiymiş mantar baya bi ilerlemiş.. sonra doktorun birisi ona 4 adet ilaç yazmış... tamamen geçirdi uzun süredirde yok dedi.. yazdığı ilaçların hepsini araştırdım içlerinde birisinin endikasyonları tam benim şikayetlerime göreydi... gittim aldım eczaneden ve 5 gün boyunca aksatmadan içtim ilacı kullandığım ilk günden azalttı... sonra tamamen geçirmişti... o ilaçtan 1 ay sonra yine ortaya çıktı meret.. bi de afedersiniz kopkoyu sapsarı bi akıntım var sık sık çamaşır değiştiriyorum mesela akşam giydiğim çamaşır sabaha sapsarı oluyo... ve çok fecii bir kaşıntı var... bugün yine biraz azaldı eğer yarında devam ederse doktorumu arıcam zatenn...

sen klomenmi kullandın canım bu ay.. bide bugün kaçıncı günün..?? ben bu ay klomen kullandımda ondan soruyorum...

Adet oldum sandım gittim baktım kremsi bi akıntı var.Hemde çok fazla.Bu adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi bilgisi olan varmı?

slm kızlar.ben 2010 kasım annesiyim.2 yaşında dünya tatlısı ve yaramazı bi oğlum var.yaşım 24 :) 4 senelik evliyim. ikinci çocuğu istedik ikisi arkadaş gibi olsun.çokyaş farkı olmasın dedik ve bu ay korunmayı bıraktık.2 ekim son sat günüm.29-30 ekim de bat.heycala bekliyorum.çok ümidim yok ama insan geen heycanlanıyo.bu duyguları yaşamış biri olarak sanki ilk çocğum :)))bu arada acayyip uykum var.hamilelikden değildir gerçi büyük ihtimal tembellikden ama ya hamileysem :))))

Deneyimli biri olarak sana sorayım gebelik öncesi akıntın varmıydı kremsi bi akıntı.

Merhaba kızlar nabersiniz? Ayy gelemedim kaç gündür bayram öncesi koşturmaktan, aklım hep sizdeydi .
Bir de dün 2 oturum sınav görevim vardı, eve gelince de o arada temizliğe giriştim. Eşimle beraber dip köşe yaptık, bugüne de çok azı kaldı, okuldan geldim, dedim az bi gireyim kızlar naptılar, beni merak etmişler mi

Geçmişi henüz okumadım, hamişlerimiz var mı yada regl olanlar, onları biliyorsanız bi bana söylerseniz, gözden kaçırmayayım sonra

Son düzenleme:
canim iltihap veya mantar olmasin bende de vardi doktora gittim iltihap cikti ilac aldim 5 gun bir de bol su ictim bir doktora git derim bence
Önceden muayene olduğumda iltihap yok çok fazla demişti dr.Ama böyle bi akıntı yoktu hiç.

test felan yaptın mı?yapmadıysan yaptır kanda çıkar büyük ihtimal.benim dha 10 gün varken başladım idrar testine :)) sonuç negatif tabi .

Sabah kan testi verdi 1.20 çıktı.Geç döllenme çıkmıyormuş şimdiden.Bakalım.3-4 gün daha gelmezse kan testi veririm bi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…