Önceden muayene olduğumda iltihap yok çok fazla demişti dr.Ama böyle bi akıntı yoktu hiç.
Sabah kan testi verdi 1.20 çıktı.Geç döllenme çıkmıyormuş şimdiden.Bakalım.3-4 gün daha gelmezse kan testi veririm bi daha.
Önceden muayene olduğumda iltihap yok çok fazla demişti dr.Ama böyle bi akıntı yoktu hiç.
garip ozamanhamilelerde akinti olurmus ama nasil bir akinti bilemiyorum seffaf mi kremsi mi sen yine de suyu bol ic
garip ozamanhamilelerde akinti olurmus ama nasil bir akinti bilemiyorum seffaf mi kremsi mi sen yine de suyu bol ic
Normalde adete yakın akıntı kesilirmiş.Üstelik akıntılarım hep şeffaf olurdu benim.Hiç krem gibi beyaz bi akıntı gelmemişti.Garip geldi bi sorayım dedim.
ya bnm çok ilginç oldu phia vesile oldu hatta bu dediki toplu iğneyi idrarınıza atın 7 saat snra bakın kararmışsa gebesinizdir ddi bnde dedim ki dur phia snn aklına uyup yapcam şeytan dürttü bide gebelik testi yapim dedim hazır çişle sidikle uğraşırkenbi baktım silik inanamadım geldim buraya phiaya yazdım ya ddm bu silik çıkıo yanlışlık var herhalde ddm phia da sevindi fln şaş kaldık bitane daha yaptım oda aynı resmi ekledim buraya herkes hamişsin ddi ben hala inanmıom susun ya yok diorum kocama sürpriz yapamadım belli belirsiz die aradım ddm heyecan yapma bişi dicem valla test yaptım silik çıktı ddm kana gttk ertesi gün 114 çıktı öle öğrendik yani sürpriz yapamadım belli belirsizdi sıpa çünkü
İyi canım sen nasılsınn ?nasılsınız kızlarr..
inş büyümüştür yumoşların canımcım iyi haberlerle gel rabbim yardımcın olsun
Ooooo, ne güzel bir gündü o yaaa, valla şaşkınlık ve sevinç hepsi biraradaydı
Bebiş sürpriz yaptı o gün bize
nasılsınız kızlarr..
Ben bugün adet olmalıydım olmadım. ama belirtilerim de var hamile bayanlar siz de ilk ay adet olcakmış gibi hissettiniz mi ben hamile olabilir miyim? kaç gün geçince test yapmam lazım ya merak ediyorum çok :)
ben gelddiiiiiiiiimcanllarım yumoşlar büyümüş doktor çok güzel ilaca tepki vermişler dedi. bu ay çok ümitliyim bana göre olacak bu ay diyor kızlar o öyle deyince bende ümitlendim çatlatma iğnemi de vurulup geldim bu akşamdan itibaren 1 hafta boyunca çalışmalar başlasın bebişim gelsin hayırlısıyla
canım doktora 3 kere felan gittim her seferinde tek kullanımlık ilaçla merhem veriyolar geçiştiriyolar.. forumda araştırırken birinin yazdığını okudum onunda aynı benim gibiymiş mantar baya bi ilerlemiş.. sonra doktorun birisi ona 4 adet ilaç yazmış... tamamen geçirdi uzun süredirde yok dedi.. yazdığı ilaçların hepsini araştırdım içlerinde birisinin endikasyonları tam benim şikayetlerime göreydi... gittim aldım eczaneden ve 5 gün boyunca aksatmadan içtim ilacı kullandığım ilk günden azalttı... sonra tamamen geçirmişti... o ilaçtan 1 ay sonra yine ortaya çıktı meret.. bi de afedersiniz kopkoyu sapsarı bi akıntım var sık sık çamaşır değiştiriyorum mesela akşam giydiğim çamaşır sabaha sapsarı oluyo... ve çok fecii bir kaşıntı var... bugün yine biraz azaldı eğer yarında devam ederse doktorumu arıcam zatenn...
sen klomenmi kullandın canım bu ay.. bide bugün kaçıncı günün..?? ben bu ay klomen kullandımda ondan soruyorum...
ne guzel cok sevindi.... kızlar ya bi şey sorcm gerckmi o toplu igne olayı da neden 7saat
Ayyy, hadi bakalım inşallah canım, bayramda hepimiz çok çalışacağız anlaşılan
İyi canım sen nasılsınn ?
İyiyim canım, işlere tekrar başlamadan biraz bakayım dedim ama kimse yok pek. Sen nasılsın?
ıyım canlarım hastaneden geldık sımdı eve son testlerı yapıldı esımın varıkosal cok az cıktı allhtankı..annem memleketten bayram ıcın gelmıstı aksam onada soyleyecegız ve sonra sanırım bayramdan sonrada işlemler başlıcak eğer işlemler başlarsa ekimin sonu yada aralıgın basında hamıs olup olmadıgım bellı olck benıde eklersınız demı listemizeeee yani listenizeinşallah sevıncımı ılk sızlerle paylaşmak ıstıyorum bu zor gunlerı bı an evvel atlatırım atlatırız kızlarr ..yumurta toplama ıslemınden ve transfer ıslemınden cok korkuyorumm etrafında bu ıslemlerdn gecen varmı hiç:18:
Nedendir bilmem ama canım işte 8 saat ve karanlık ortam dediler hem de ağzı ve yanları kapalı olarak :26:
hmmm. ya benım batıma daha var ama sanki bebiş var gbi ne bilym ya bi testmi yapsam akşam eve giderken alıp?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?