Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Listeye benim de adımı eklemişsin.ilk kez yazılıyor adım listeye.Çok teşekkür ederim phia.İnşallah uğurlu gelir

Son düzenleme:

hmmm senin tedavi ilerlemiş baya... banada 4 ay klomen kullan tekrar gel dedi.. yumurtalarım oluşuyo kendiliğinden de çatlıyo klomen kullandığımda... İnşallah aşılamaya kalmadan bu ay bebişim tutunur canım benim....

canım bana o ilacı veren klomeni kullandığım ilk doktorumdu zaten hiç memnun kalmadım klomen tedavisinden.. doktorumu değiştirdim hemen... bu doktora daha öncede gitmiştim ama sadece kontrol amaçlı.. klomen için gittiğimde de mantar yoktu ama hocaya söyledim hocam benim mantar durumum oluyo önerebileceğiniz herhangi bi ilaç varmı dedim oda ben enfeksiyon yada mantar göremedim şuanda ama eğer kaşıntın olursa anestol ve travazol yazıyorum bunları kullan dedi... bende travazolu 1 kere kullandım aksine dahada bi kaşıntı yaptı.. ama dün akşam dayanamadım tekrar deneyim dedim sabaha kadar çok rahattım.. travazolu biraz kullanayım eğer geçmezse tekrar kontrole giderim doktora... ama akıntım sapsarı aklıma takılan nokta orası iştee :26:

canım travazol ilk sürüldüğünde öyle yapar o normal bırakma kullanmayı kaşıntı 1-2 sürmeden sonra geçer bende kullandım aynen dediğim gibi oldu banada ama şu an rahatım ve benm akıntım olmadı hiç diyebilirm bence akıntı varsa enfeksiyondanndır ihmal etme git doktora yarın bayramm girmeden araya

Kızlar az önce felaket bi baş dönmesi yaşadım.Zor tuttu arkadaşlar düşüyordum.Hiç böyle bişey yaşamamıştım daha önce.Aç da değilim yorgun da.Şaşkınım...

Selam canım. Nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik. Bir kere daha gittin mi sen kan testine?

Gittim canım bugün yükleşmiş bayramdan sora gidecem tekrar.Ateş basması dışında şimdilik bi sıkıntım yok şükür bide ayakta fazla kalırsam kasık ağrım oluyo.
Sen nasılsın baklım nasıl gidiyo

Kızlar az önce felaket bi baş dönmesi yaşadım.Zor tuttu arkadaşlar düşüyordum.Hiç böyle bişey yaşamamıştım daha önce.Aç da değilim yorgun da.Şaşkınım...

Sende deneyimlisin sana da sorayım :) Gebelik öncesi akıntın olmuşmuydu?Kremsi bi akıntı.

Bu kadar dinleme bence kendini. Daha çok stres yapıyorsun kendine.
Kanda şu an çıkmayan gebelik sana baş dönmesi yaşatmaz zaten. Akıntıya gelince yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen akıntım vardı.

Kasık ağrıları olacak daha ama korkma. Rahmin büyüyor bebişin büyüyor o ağrılar ondan.
Biz çok şükür iyiyiz. 1 cm olmuş boyumuz pıt pıt atıyor kalbimiz. Yarın 8. haftamızın son günü inşallah. Ah birde açıp içimi cinsiyetine bakabilsem görebilsem. Çok merak ediyorum.

Maşallah canım onu da öğrenirsin inşallah sabır

Hep sizleri takip ediyordum sevincimide paylaşmak istedim.
Bugün test yaptım biri silik çizgi olmak suretiyle çiftçizgiyi gördüm :)
Ama kan testi yaptırcam tam emin olmak için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok şükür tatlım gelişiyor..İnşallah canım Rabbim size de nasip edecek sizlerin de haberlerini almadan geçmeyecem hamiş topiğine kasım topiğinde de takip edecem sizlerii

bu ay neden bilmiyorum ama pek umudum yok hiçbir belirti yaşamıyorum

Çok şükür tatlım her şey yolunda gidiyor şimdilik ölede devam eder inşallah..Sen ne yapıyosun tatlım

inşallah canım benim Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin. ben ne yapayım doktoruma gittim bugün yumoşlara baktı büyümüş çok güzel bu aay olacak bence dedi ümitli konuştu çok bende ümitlendim çatlatma iğnemi de vuruldum yarın öbür gün çatlar yumoşlar inşallahda kapar kocişin spoşlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…