Hep sizleri takip ediyordum sevincimide paylaşmak istedim.
Bugün test yaptım biri silik çizgi olmak suretiyle çiftçizgiyi gördüm :)
Ama kan testi yaptırcam tam emin olmak için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hep sizleri takip ediyordum sevincimide paylaşmak istedim.
Bugün test yaptım biri silik çizgi olmak suretiyle çiftçizgiyi gördüm :)
Ama kan testi yaptırcam tam emin olmak için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım travazol ilk sürüldüğünde öyle yapar o normal bırakma kullanmayı kaşıntı 1-2 sürmeden sonra geçer bende kullandım aynen dediğim gibi oldu banada ama şu an rahatım ve benm akıntım olmadı hiç diyebilirm bence akıntı varsa enfeksiyondanndır ihmal etme git doktora yarın bayramm girmeden araya
Slm kızlaaarr
yarın arayım bi doktorumu o zamann.. İnşallah kötü bişey yoktur...
Bu kadar dinleme bence kendini. Daha çok stres yapıyorsun kendine.
Kanda şu an çıkmayan gebelik sana baş dönmesi yaşatmaz zaten. Akıntıya gelince yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen akıntım vardı.
Başdönmesinin hamilelikten kaynaklandığını düşünmedim zaten.Sadece çok korktum bu kadar şiddetlisini hiç yaşamamıştım.Hala da ara ara dönüyor.Bu yüzden paylaştım sizinle.Stres konusunda haklısın.O yüzden Kasım ayında korunup biraz rahatlamak istiyorum. O kadar çok başım dönüyorki kusmak üzereyim((((((((((((((((( Hastalanıyorum sanırım ben.
Tansiyonun düşmüş olabilir mi? Tuzlu bir şeyler at ağzına istersen. Kasım ayında korunduktan sonra aralıkta aynı stresi yine yapmıcak mısın? Niye 1 ay kaybedesin ki...Tabi sen kendini daha iyi tanırsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
kızlar ne yapıyonuzz benim kırmızılar gelmedi daha ama test de yapmadım 2 ay nöce yine 6 gün gecikme yapmıştı o yüzden birazdaha beklicem
kızlar ne yapıyonuzz benim kırmızılar gelmedi daha ama test de yapmadım 2 ay nöce yine 6 gün gecikme yapmıştı o yüzden birazdaha beklicem
Hep böyle gecikirmi adetin?
proloktinim yüksekti ilac kullandım sonra düzene girmeyebaşladı 12 sinde oluyrdum ama gecen ay 6 gün gecikti ve 19 una sarktı sonraki ayda 19unda oldum şimdi beklemeye başladım işte öyle okadar stres oldum ki her topige girip yazyorumm
proloktinim yüksekti ilac kullandım sonra düzene girmeyebaşladı 12 sinde oluyrdum ama gecen ay 6 gün gecikti ve 19 una sarktı sonraki ayda 19unda oldum şimdi beklemeye başladım işte öyle okadar stres oldum ki her topige girip yazyorumm
canım 1 ay öncesine kadar benimde prolaktinim yüksekti seninki kaçtı? Benimki 850lere kadar vurmuştu
Yesalp napıyon iyimisn nezmandır buluşamadık seninle
inşallah hamilesindir...
ya 49 yada 92 yidi sonra 28 e düştü 3 ay önce yapılan tsh prolaktin hepsi yapıldı temiz cıktıydı... Senin adetlerin gecikiyrmu prolaktin yüzünden
inşallah...evde yapılan iğne testi var onu yapsam mı acap
rümüşşüm benimIyiyim çok şükür bugün yumoşlara baktırmaya gittim büyümüşler baya Doktorum çok güzel ben bu ay olacak bence diorum dedi bakalım çatlatma iğnemide vuruldum bu hafta çalışma günlerimiz yani anlayacağın bayramda sürekli kocişle bayramlaşcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?