Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Hep sizleri takip ediyordum sevincimide paylaşmak istedim.
Bugün test yaptım biri silik çizgi olmak suretiyle çiftçizgiyi gördüm :)
Ama kan testi yaptırcam tam emin olmak için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ayy ne güzeeell canım benim çok sevindim inşallah bebişin seninledir

Hep sizleri takip ediyordum sevincimide paylaşmak istedim.
Bugün test yaptım biri silik çizgi olmak suretiyle çiftçizgiyi gördüm :)
Ama kan testi yaptırcam tam emin olmak için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun canım allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin

yarın arayım bi doktorumu o zamann.. İnşallah kötü bişey yoktur...

oyşşşş taze hamişimiz napıyomuş bakiiiimmm...? sen takvimini neden eklemedin roseee..

Bu kadar dinleme bence kendini. Daha çok stres yapıyorsun kendine.
Kanda şu an çıkmayan gebelik sana baş dönmesi yaşatmaz zaten. Akıntıya gelince yumurtlamadan sonra hiç kesilmeyen akıntım vardı.

Başdönmesinin hamilelikten kaynaklandığını düşünmedim zaten.Sadece çok korktum bu kadar şiddetlisini hiç yaşamamıştım.Hala da ara ara dönüyor.Bu yüzden paylaştım sizinle.Stres konusunda haklısın.O yüzden Kasım ayında korunup biraz rahatlamak istiyorum. O kadar çok başım dönüyorki kusmak üzereyim ((((((((((((((((( Hastalanıyorum sanırım ben.

Tansiyonun düşmüş olabilir mi? Tuzlu bir şeyler at ağzına istersen. Kasım ayında korunduktan sonra aralıkta aynı stresi yine yapmıcak mısın? Niye 1 ay kaybedesin ki...Tabi sen kendini daha iyi tanırsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Hepimizin inşallah.Çok kastım kendimi bugün.Sabah kan sonucunu beklerken özellikle.Ara vermek iyi gelecek.Adetin 3.günü hormon tahlili yaptıracaktım.Bayrama denk geldiği için yaptıramayacağım (tabi adet olursam :)) Bende Kasım adetine yaptırırım diye düşündüm.Allah izin verirse tabi.Şu mübarek günlerde dualarımızın kabul olmasını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar ne yapıyonuzz benim kırmızılar gelmedi daha ama test de yapmadım 2 ay nöce yine 6 gün gecikme yapmıştı o yüzden birazdaha beklicem

kızlar ne yapıyonuzz benim kırmızılar gelmedi daha ama test de yapmadım 2 ay nöce yine 6 gün gecikme yapmıştı o yüzden birazdaha beklicem

canım benim inşallah hamişsindirde gelmez kırmızıların inşallah çifte bayram yaşatır sana yumurcak

canım 1 ay öncesine kadar benimde prolaktinim yüksekti seninki kaçtı? benimki 850lere kadar vurmuştu

Yesalp napıyon iyimisn nezmandır buluşamadık seninle

rümüşşüm benim iyiyim çok şükür bugün yumoşlara baktırmaya gittim büyümüşler baya doktorum çok güzel ben bu ay olacak bence diorum dedi bakalım çatlatma iğnemide vuruldum bu hafta çalışma günlerimiz yani anlayacağın bayramda sürekli kocişle bayramlaşcaz

ya 49 yada 92 yidi sonra 28 e düştü 3 ay önce yapılan tsh prolaktin hepsi yapıldı temiz cıktıydı... Senin adetlerin gecikiyrmu prolaktin yüzünden

yok canım ben çatlatma iğnesi vuruluyorum o yüzden iğneden 17 gün sonra adet oluyorum normalde 34 günde bir adet oluyordum ama iğne kullanalı 28 günde bir oluyorum belki iğneyi kullanmasam bendede gecikme olurdu bilemiyorum yani ama seninki o kadar fazla da çıkmamış benm bi ay 736 sonraki ayda 850olmuştu

inşallah...evde yapılan iğne testi var onu yapsam mı acap

Yap istersen.Sonuçta çıkma ihtimali var.Benim adetim bugündü gelmeyince gittim kan verdim.Yarını bile bekleyemedim.Ama dra sordum 1,20 çıktı diye.Adet 4 gün daha gelmezse tekrar yaptır geç döllenme olabilir dedi.Birkaç kişide de okuyunca sitelerde içim rahatladı.Ben de sen gibi her siteye yazıyorum bilgisi olan varmı diye :))

Ay ayy size ozman bayramda kimse gelmesin sizde gitmeyin oturun evde bayramlaşın Bende adet olsaydım gitcektim doktora ama bayrama denk geliyr bakalım kısmet...ya ay gectikce başka topik acmayın ya sonra biribirimizi kaybediyrz biri kasım topiğinde biri ekim topiğinde oyy dertleşcek kimse bulamıyorumkafayı yiycem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…