yap istersen.sonuçta çıkma ihtimali var.benim adetim bugündü gelmeyince gittim kan verdim.yarını bile bekleyemedim.ama dra sordum 1,20 çıktı diye.adet 4 gün daha gelmezse tekrar yaptır geç döllenme olabilir dedi.birkaç kişide de okuyunca sitelerde içim rahatladı.ben de sen gibi her siteye yazıyorum bilgisi olan varmı diye :))
yok canım ben çatlatma iğnesi vuruluyorum o yüzden iğneden 17 gün sonra adet oluyorum normalde 34 günde bir adet oluyordum ama iğne kullanalı 28 günde bir oluyorum belki iğneyi kullanmasam bendede gecikme olurdu bilemiyorum yani ama seninki o kadar fazla da çıkmamış benm bi ay 736 sonraki ayda 850olmuştu
Ay ayy size ozman bayramda kimse gelmesin sizde gitmeyin oturun evde bayramlaşın Bende adet olsaydım gitcektim doktora ama bayrama denk geliyr bakalım kısmet...ya ay gectikce başka topik acmayın ya sonra biribirimizi kaybediyrz biri kasım topiğinde biri ekim topiğinde oyy dertleşcek kimse bulamıyorumkafayı yiycem ya
peki prolaktin icin bi ilac falan kullanmıyon mu
biz küçük olduğumuz için bize kimse gelmiyo zatenBayramın ilk günü biz toplasan 4-5 eve gidiyoruz yani yoğun değiliz kapı kapı dolaşacak kadar Hiç sorma yahu seni kaybetmiştim bayadır buldum şimdi bırakmam daha kaybolma biyere sakın ha
evet kullanıyorum canım geçen ay dostinex kullandım bu ayda parlodel verdi her gece yarım içiyorum
kapıya bi adet bizi rahatsız etmeyi yazısı yazın ne olur neolmazzzz bayram hali coluk cocuk gelir kapıya vurur kontrasyonunuz bozulur alimallah : 60:Canım bu topikte eskimek üzere isimden dolayı sabah gelip eski topiğe yazıyorum belki gelen giden olur diye orkide irem falan ordayız gene...sende gel en azından bir selam sabah ver
peki neden yüksekmiş bu kadar onu da baktımı doktorun..
haklısın aslında yazıp asalım bi yazı kapıyaGelirim cano gelmem mi kasıma gel sende Ay şu halimize bak topiklerde oturma ayarlıcaz gün yapcaz yakında
beyinden gelen bi salgıdan dolayı yükselirmiş beyinde bi sorun var mı emar çektirdi oda iyi çıktı çok şükür bana sıkıntı olsun die yükselmiştir nie yükselsinki başka
ne yalan söyleyeyim ben öyle ay ay başka topiklere gitmek istemiyrumm..daha genel isimle samimi bir topik bakıyorum ama kasım ayı topigine girip yazıyorum arada bir..ama o bebek buraya glecek topigini hic bırakmam tabikine
bende öyle fazla uzun süre kalamıyorum canım bakınıp çıkıyorum akşamları hiç giremiyorum zaten kociş bırakmıyo bbana. Ama bundan sonra orayada uğrarım canım sen nerde ben orda
inşallah inşallah ne güzel sonuclaırında temiz inşallah bu ay senden uumutluyuzz,,, akşama bizim evde kıyamet var kocamın yaptğı kısırı bitirdim ona kalmadı
takıll bana hayatıını yaşaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiii haydi bakalım
önce acılı kısır sonra cukalata stresten ne hale geldimmmmmmmmmmmm
stres yapma o en büyük etken vallahi canım aslında hiç düşünmeyip akışına b ıraksak hemen gelecek bebişler dolacak göbeklerde gelde düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?