Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ssen biliynmu o igne testi nasıl yapıloyr nezman yapmam lazım...herkes başka topik acıp kayboluyr sonra dertleşcek kişi ara bull ya şöyle bir genel isim ile topik acılsa orada toplansa daha güzel dostluklar daha güzel sohbetler olcakkkkkkk ....ben 5 topiğe yazdım sen kactanesine yazdın..inşallah gelmez kırmızıların da hamişsindir

peki prolaktin icin bi ilac falan kullanmıyon mu

biz küçük olduğumuz için bize kimse gelmiyo zaten bayramın ilk günü biz toplasan 4-5 eve gidiyoruz yani yoğun değiliz kapı kapı dolaşacak kadar hiç sorma yahu seni kaybetmiştim bayadır buldum şimdi bırakmam daha kaybolma biyere sakın ha

kapıya bi adet bizi rahatsız etmeyi yazısı yazın ne olur neolmazzzz bayram hali coluk cocuk gelir kapıya vurur kontrasyonunuz bozulur alimallah : 60: Canım bu topikte eskimek üzere isimden dolayı sabah gelip eski topiğe yazıyorum belki gelen giden olur diye orkide irem falan ordayız gene...sende gel en azından bir selam sabah ver

haklısın aslında yazıp asalım bi yazı kapıya gelirim cano gelmem mi kasıma gel sende ay şu halimize bak topiklerde oturma ayarlıcaz gün yapcaz yakında

peki neden yüksekmiş bu kadar onu da baktımı doktorun..

beyinden gelen bi salgıdan dolayı yükselirmiş beyinde bi sorun var mı emar çektirdi oda iyi çıktı çok şükür bana sıkıntı olsun die yükselmiştir nie yükselsinki başka

haklısın aslında yazıp asalım bi yazı kapıya Gelirim cano gelmem mi kasıma gel sende Ay şu halimize bak topiklerde oturma ayarlıcaz gün yapcaz yakında

ne yalan söyleyeyim ben öyle ay ay başka topiklere gitmek istemiyrumm..daha genel isimle samimi bir topik bakıyorum ama kasım ayı topigine girip yazıyorum arada bir..ama o bebek buraya glecek topigini hic bırakmam tabikine

beyinden gelen bi salgıdan dolayı yükselirmiş beyinde bi sorun var mı emar çektirdi oda iyi çıktı çok şükür bana sıkıntı olsun die yükselmiştir nie yükselsinki başka

inşallah inşallah ne güzel sonuclaırında temiz inşallah bu ay senden uumutluyuzz,,, akşama bizim evde kıyamet var kocamın yaptğı kısırı bitirdim ona kalmadı

ne yalan söyleyeyim ben öyle ay ay başka topiklere gitmek istemiyrumm..daha genel isimle samimi bir topik bakıyorum ama kasım ayı topigine girip yazıyorum arada bir..ama o bebek buraya glecek topigini hic bırakmam tabikine

bende öyle fazla uzun süre kalamıyorum canım bakınıp çıkıyorum akşamları hiç giremiyorum zaten kociş bırakmıyo bbana. ama bundan sonra orayada uğrarım canım sen nerde ben orda

inşallah inşallah ne güzel sonuclaırında temiz inşallah bu ay senden uumutluyuzz,,, akşama bizim evde kıyamet var kocamın yaptğı kısırı bitirdim ona kalmadı

vallahi doktor bu ay olacak dedi kesin konuştu olmazsa soracam ben ona :26: Rabbim bu ay hepimizin yüzüne gülsün inşallah canım. oohhh afiyet olsun hiçte bişe olmaz yenisini yapsın

kızlar selammmm...
yumurtlama günüme daha var adetim 25 gün sürüyor bugün 8. günüm ama yine de çalışma yapmak gerekir sanırım ama benim halimm yok hastayım biraz:2: ne yapsam:2::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…