kızlar selammmm...
yumurtlama günüme daha var adetim 25 gün sürüyor bugün 8. günüm ama yine de çalışma yapmak gerekir sanırım ama benim halimm yok hastayım biraz:2: ne yapsam:2::44:
ebbicim naptın bakim sonuç ne
selam arkadaşlar bata son 3 gün kaldı bakalım bu ay nasıl sonuçlanacak..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım dünden beri valla ev işleri derken çok yoruldum bıraktım yarıda birazda sizlerle sohbet edeyim dedim
be hissedıyorsun canım
iyi yapmıssın canım bende tüm gün kayınvalıdemın evını temızledım pertım cıktı yamuldum anlıcan...gelım kızlarımla bı sohbet edım dedım
inan hiçbir fikrim yok.. bir takım belirtiler var ama çoğu adet belirtileriyle aynı gidiyor biliyorsun bişey diyemiyorm hayal kırıklığı yaşamamak için... çokda merak edıyorum bakalım sabır son 3 gün..
aynen be cnm bende cuma gününden pazara kadar kayınvalideminkini yaptım bugünde kendi evime başladım odalar ve salonu anca bitirrdim mutfak tarafınıda yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum valla ama seninde demen gibi pertim çıktı valla
inan hiçbir fikrim yok.. bir takım belirtiler var ama çoğu adet belirtileriyle aynı gidiyor biliyorsun bişey diyemiyorm hayal kırıklığı yaşamamak için... çokda merak edıyorum bakalım sabır son 3 gün..
umarım dıledıgın gıbı olur..bol bol calısma olduysa olur nıye olmasın...nezamandır denıyorsunuz canım
ayyyy cnm benimde son 5 gün bende senin gibi ssabırsızlıkla bekliyorum inşallah bebiş vardır yaaaaaa ama seninde demn gib belirtiler adet belirtileri var onun dışında son iki günndür de sağ gözüm çok ağrıyo neden acaba ya batıyo böle neden bilmiyorum sizin bi fikriniz varmı
aman bu saatten sonra ne mutfagı onuda yarın yaparsın benım de buzdolabım ve gardolapım temizlencek ama kadın yok yapcak...
bilemiyorum ki göz batmasıyla ilgili bişey duymadım .. Dilerim hakkımızda hayırlısı olur ikimizinde .. ama gönül pozitifi görmek istiyor o ayrı..
ovi testiyle takip ettik bu ay çalışmalar sağlambu ikinci ay olacak şimdi diyeceksin ki daha çok yeniymiş ama ben sabırsızım Allah dileyen herkese versin hayırlısıyla ..
benide kasım ayına ekleyin bu ay yok bebiş falan 25inde adet olucam ama bugun test yaptım bitsey yokk
ay amın canım ya..bızımde ıkı ay bıttı ücüncü ayımda ınsallah bıseyler olacak..ovu testini eczanedenmı aldın internettenmı canım..bende sogan kürüne baslıcam esıme bol bol kecı boynuzu pekmezı ve zamanında calısma ist...artık cok istiyorum bebısımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?