Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

nisanur57 bende karın guruldaması olmuyor ama belirtiler kişiden kişiye görede değişebiliyor..

tatliebbi; seninde yeniymiş inşallah rabbim bebiş nasib eder sanada en kısa zamanda..ovi testini ggden aldım çokda memnunum.. keçi boynuzu pekmezini bende aldım ama 2-3 kaşık yedi ancak eşim düzenli kullanmadık soğan kürüde iltihabı olanlar içinmiş sanırım.. herkes faydalı diyor ama doktor demeden kullanmam öyle şeyleri ne olur ne olmaz

Son düzenleme:

aynen cnm aynen kişiden kişiye belirtiler değişiyoda benim heray adet olmadan 5 yada 6 gün önceden karın guruldamalarım başlıyo acaba hamile kaldıktantan sonrada guruldma devam ediyomu onu merak ettim sanada o yüzden sordum bu arada göğüslerim falan şişmedi acımıyo daha doğrusu 2 gün önce acıyodu dokunamıyodum ama bugün bişey yok anlamadım gitii yaaaa

göğüs olayı aynen bendede öyle dun dokunamıyordum bugün gitti adeta tum sızı:18::18: pek iyiye yormuyorum bu durumu ama hayırlısı olumsuz düşünmeyelim..hamile olunca karın guruldamasını bılememde gaz sorunu ve şişkinlik çok yaşanıyormuş..valla bende şu anda acaba hamile olabılırmıyım dedırten tek belirtiler kasık ağrısı ve yorgunluk bunların dışında bişey yok :105::105::99::99: ovi testi yapmışmıydın sen ?

Son düzenleme:

evet canım bızde yenıyız ama ben cooook sa-bır-sı-sızzzzzz...bebegımı göbisime yenı yıla kadar ıstiyoruuuuuuuuummm

yok cnm ben ovi testi falan yaptırmadım ama bu ay yapmak istiyorum burdaki kızların çoğu ovi testri kullanıyo banada tavsiye ettiler gg dan al diye bendede kasık ağrısı ve bel ağrısı çok biş yapıyorum hemen yoruluyorum anlamadım psikolojikmidir nedir valla

evet canım bızde yenıyız ama ben cooook sa-bır-sı-sızzzzzz...bebegımı göbisime yenı yıla kadar ıstiyoruuuuuuuuummm

ahhhhhhhhhhh cnm ahhhhhhhhhhh benimde hayalim o yeni yıla kadar bebişim göbüşimde olsun diye rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin inşallah yaaaaaaaaa

senin testinde silikde olsa bir çizgi çıkmıştı diye hatırlıyorum .. testlerede mi güvenemeyeceğiz artık ya .. oysaki ben senden yana çok umudluydum.. inşallah en kısa zamanda göbişinde bebişin olurrr ..ey güzel Allah'ım ya zamanında hiç istemezken şu anki halime bakıyorumda ne aptalmışım korunduğum için.. ama herşey bir tecrübe..

olabilir kendimizi çok kaptırmamak lazım bat günü gelip çatınca pozitifi görürsek ki inşallahhh görürüz patlatırız testleri bu topicde.. hep diyorum hep dicem rabbim isteyen herkese versin..

ahhhhhhhhhhh cnm ahhhhhhhhhhh benimde hayalim o yeni yıla kadar bebişim göbüşimde olsun diye rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin inşallah yaaaaaaaaa

amin canım ya...elımızden gelenı yapmamız lazım tedbir bizden taktır allahtan....allah gönlümüze göre versın ınsallah..bende bıraz zayıflım bu ay beslenmeme dıkkat edım...öyle kılo aldımkı bu kılonun üstüne hamılelık kılosuda alırsam yandıgımın resmidir....

olabilir kendimizi çok kaptırmamak lazım bat günü gelip çatınca pozitifi görürsek ki inşallahhh görürüz patlatırız testleri bu topicde.. hep diyorum hep dicem rabbim isteyen herkese versin..

amin cnm amin inşallah ahhh o günler gelsinde burda testimi göstereceğim inşallah :

ahhh ahhhh hıc sorma..öncelerı yok sımdı cocugum olmasın aman dıkkat edım hapımı untumım yoksa hemen hamıle kalırım..bılmem cocuk olmasın sımdı daha gencım falan fılan dıyodum..vah halıme vahhh..sımdıde dört gözle kolluyorum bebegım olsun dıye..bıze müstehakdır tatlım...aldık cezamızı allah bundan sonra yüzümüze baksında kollarımızı bos bırakmasın degılmııı

geçen ay ilk denemeydi acayip havaya girmiştik eşimle hamileyim diye geziniyodum eşimde gaz veriyodu. testleri bi yapmaya başladık negatif negatif..... bu ay değilim heralde diyorum belki tersi olur ilk ay gibi pozitifi görürüm bak yine polyanacılık yapmaya başladım.. ama ne yalan söyleyeyim nedense umutlu değilim..:105::105:

hic bellı olmaz sürprizi yap canım benım senın ıcın sevınelım ınsallah

Aynen bende senin gibiydim..kıymetini bilmemiz için bekletiyor bizi bebişler ki değeri kıymeti artsın .. belkide hemen olsaydı bu kadar kıymetli olmayacaktı.. bide bakarsın nisa sen ben arka arkaya doğururuz ayyy ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…