Aynen bende senin gibiydim..kıymetini bilmemiz için bekletiyor bizi bebişler ki değeri kıymeti artsın .. belkide hemen olsaydı bu kadar kıymetli olmayacaktı.. bide bakarsın nisa sen ben arka arkaya doğururuz ayyy ne güzell
evet bencede bu yüzden bekletıyorlar ...zamanı geldımı olur ınsallah..batına kac gün kalmıstı canım senın
pardon yanlış olmuş kasım topiği link adresi bu
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...hamis-kalmak-isteyenler-parmak-kaldirsin.html
bata son 3 gün bu arada..
hadı hayırlısı ınsallah canım..ıyı haberlerle gelırsın ınsallah..
İnşallah canım ya .. bu arada kimsecikler yok topicde .. nerde hatunlar sunbal, phia tubiloshh güven hamiş sık gelmiyor onu biliyorumda..
neyse kızlar ben kaçar mutfağımı temizlemem lazım kociş gelene kadar çok yoruldum oturdukça ağırlık çöktü valla yoksa yapamayacağım şimdi kalkmassam :) ):)) :)) :))
neyse kızlar ben kaçar mutfağımı temizlemem lazım kociş gelene kadar çok yoruldum oturdukça ağırlık çöktü valla yoksa yapamayacağım şimdi kalkmassam :) ):)) :)) :))
aaa hamıle kalanlar gelmemezlık yapmasın yahuuuu...bılmem bırden kayboldular heral kocıslerı geldı
olabilir ekim topiği ekimin sonuna doğru terkedilmiş kasabaya dönmesin yaa daha 8 gün var
ama bak senden sözünü alım sekerım..sende hamıle kalırsan bızı terk etmıcen...kasım topıgınde devam etcez sohbete sonucta senın tavsıyelerıne ve hısslerını merak edebılırız canıkom
merak etme söz terk etmek yokaynen öyle gelirim sürekli .. bende sizi merak ederim sonuçta sohbet ede ede geçiririz günleri
eveet evet evet...sonucta hamılelıkte de aynı sohbetımız olacak ınsallah...hepımız ınsallah yenı yıl gelmeden hamıle kalacagızzzzzz ınsallahhhh
çalış çalışşş sonrasınıfta klma
evet inşallah .. eşimi çok seviyorum ben.. tam bir aşk evliliği yaptık zatenve onun bir parçası benim bir parçamdan oluşan bir bebişin varlığı bana mucize gibi geliyor şu an.. sanki çok ulaşılmaz gibi.. off ne bileyim öyle işte
ayyyy cok tatlı..nezamandır evlısınız canım...bende öyle düsünüyorum sayılır ama daha cok benım parcam belkıde benım aynam olacak karnımda ve onunla konusacagım onu egıtecem ona herseyımı verecegım onun hayalı kuruyorum kızım olursa süsler püslerım oglum olursa yakısıklı ogluma bakacam..allah umarım herkezın gönlüne göre verır ya cok sevıyorum cocukları umarım hersey zamanında olur
Hayaller ne tatlı yaa.. yaşatmayıda nasip etsin Allah'ım..bende çocukları çok seviyorum.. sırf bu yüzden öğretmen oldum diyebilirim3.5 yıldır evliyiz hep hazır değiliz hazır değiliz dedik.. şimdide ikimizde sabırsısız ve deli gibi istiyoruz
evet canım hayaller cok güzel..evet ınanırım..bızde 16 aylık evlıyız ve hadı gelsın hadı gelsın deyıp duruyoruz yaaa..su an aklımda olan tek sey var oda adetım bıtsınde bı yola koyalım artık herseyı...evlılgınız nice 3 bucuk seneler olsun insallah canınm...nezaman hazır olursan ozaman olması lazım zaten hazır olmadan bebegın olursa istedigin gibi hevesle büyütemezsın ve hıc bırsey anlamazsın evladından..kıymetı kalmazdı yanı..umarım car cabuk olur bebegın...korunma hapı mı kullandın canım..cok uzun süre kullanmamıstırsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?