canım daha dur bekle 3 gün var belki geç döllenme olmuştur niye umudunu kestin hemncik kırmızıların gelene kaadar bekle bakalım belki bi ihtimal ya
gunaydın kızlar... dun test yaptım bole belirsiz ki yok denecek gbiydi bu sbh baktm yok cızgi sizce sonuc ne batıma daha 4gun var ve adetim duzensiz sizce napıyım?
GünaydınnnNasılsınızzz ? Her zamanki gibi kimsecikler yok Tuğra var tebi
arkadaşlar günaydıneylül topiğindeydim belki hatırlarsınız.eylülde kırmızıları görünce ekim topiğine kaydolmadım zaten okullar da açılınca yoğunluktan vakit olmadı.şimdi hamileyim kızlar
sizinle de paylaşmak istedim darısı tüm işeyenlere inşallah hayırlısıyla
arkadaşlar günaydıneylül topiğindeydim belki hatırlarsınız.eylülde kırmızıları görünce ekim topiğine kaydolmadım zaten okullar da açılınca yoğunluktan vakit olmadı.şimdi hamileyim kızlar
Günaydıııııııııııııııınnnnn canlarımmmumarım hepinizin keyfi yerindediirr...
kızlaarr benim bata son 5 güüünnn.. sabah işe gelirken 2 tane test aldım... birisini yarın sabah ilk idrarla yapıcam... bu aydan umudum hiç yok ama yinede yapıcammm
bendemi yapsam canım acaba test gerçi bende senin gibi hissediyorum bebiş olsa bi belirti olurdu yani
bendemi yapsam canım acaba test gerçi bende senin gibi hissediyorum bebiş olsa bi belirti olurdu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?