Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

günaydın kızlarr :80:
biz bu akşam iş dönüşü bayram tatili için yola çıkıyoruz....1 hafta yokuz...
Herkesin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...Allaha emanet olun kızlarrr..görüşmek ümidiyle

gunaydın kızlar... dun test yaptım bole belirsiz ki yok denecek gbiydi bu sbh baktm yok cızgi sizce sonuc ne batıma daha 4gun var ve adetim duzensiz sizce napıyım?

Dün gece adet oldum.Güzel haberlerinizin çoğalmasını diliyorum.phianın peşine düşer bulurum sizleri aralıkta.o zamana kadar mutlu kalın,huzurlu kalın,gebe kalın

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN....

Günaydınnn Nasılsınızzz ? Her zamanki gibi kimsecikler yok Tuğra var tebi

günaydın kızlar heryerim ağrıyor ya sanki dayak yemişim gibi

Günaydıııııııııııııııınnnnn canlarımmm umarım hepinizin keyfi yerindediirr...

kızlaarr benim bata son 5 güüünnn.. sabah işe gelirken 2 tane test aldım... birisini yarın sabah ilk idrarla yapıcam... bu aydan umudum hiç yok ama yinede yapıcammm

arkadaşlar günaydın eylül topiğindeydim belki hatırlarsınız.eylülde kırmızıları görünce ekim topiğine kaydolmadım zaten okullar da açılınca yoğunluktan vakit olmadı.şimdi hamileyim kızlar
sizinle de paylaşmak istedim darısı tüm işeyenlere inşallah hayırlısıyla

hayırlı olsun güzelim cok sevindim
ewet hatırladım yazdırmıcam adımı demiştin ekim topiğinee
olsun bak yine güzel haberini aldıkk cnm
Allah sağlıklı bi hamişlik geçitmeni nasip etsin inşallahh
ara ara yaz bize merak ederiz biz seni tamam mı?
öpüyorum tatlım

Hayırlı uğurlu olsun canım... Rabbim sağ salim dünyaya getirmeni nasip etsin...

bendemi yapsam canım acaba test gerçi bende senin gibi hissediyorum bebiş olsa bi belirti olurdu yani

hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...

bendemi yapsam canım acaba test gerçi bende senin gibi hissediyorum bebiş olsa bi belirti olurdu yani

canım benim hiç belirtim yoktu hatta inceden adet agrısı gibi ağrım oldu ara ara.adetim hiç gecikmez 3 gün gecikince test yaptım silik bir çizgi çıktı ertesi gün kan tahliline gittim.ümitsiz olma ama çok da belirtilere takılma

ayyy cok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…