Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Bat a son 2gün..dün dayanamadım test yaptım ama tabiki de negatif son 10 gündür artarak devam eden kasık ağrılarım da bugün çok çok azaldı.umudu kestim galiba

kızlar merhaba benimde buğün adet olmam lazım ama olmadım.aralıklı kasıklarım ağrıyo.göğüslerim çok hassas.olmak istemiyorum.sürekli yorgunum uyumak istiyorum.yaaaa acaba hamile olabilirmiyim ki çok istiyorummmmm

test yapsana canım.. hem belirsizliğini giderirsin kafan rahatlar bence...

çıkarmı sence buğün günüm ya ben çok bilmiyorum bu durumları

canım 4 gün öncesinden öğrenen arkadaşlarımız oldu.. varsa bebiş silik çizgide olsa kendini belli eder zaten.. benim bata 5 gün var ve test yapmayı düşünüyorum sende varsa bebiş kesin çıkar...

seninle aynı şeyleri yaşıyoruzz İnşallah bebişler bizledirde hiç belirti hissettirmiyolardır... sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun..?

bugün alırım eve giderken bi kaç gün daha beklerim canım adet günümden 1 gün önce yaparım

bugün alırım eve giderken bi kaç gün daha beklerim canım adet günümden 1 gün önce yaparım

ben dayanamıyorum şimdi bile yapasım var yani... ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam... Rabbim İnşallah bebeğim belirtisizlikler içinde yüreğime bir güneş gibi doğar... Artık yoruldum 1 yıldır her ay hüsran yaşamaktan.. tedaviyle de olmazsa iyice umudumu yitiririm diye çok korkuyorummm

canım bi senedir evlıym hıc korunmadım ama gebe kalamıyrm..bu ayda pek umitli deglm... artık onumuzdeki ay doktora kesin gtcem başka carem kalmadı...bana adet oldugnun 2cı gunu gel dedi acaba horman testi yapıpmı tedavi uykuluycak sana tedavi yapıldımı???? veya başka bilen arkadaşlar varmı nasıl tedavi olunuyor.. artık yeni yılda bebegimi kucagma almak istiyorum...

allahım daha fazla bekletmez inşallah canım bebişlerimiz bizimledir inşallah

ateş ölçümü yapan bayanlar gebelik yoksa adet olunacaksa ateş ne zaman düşmeye başlar ben ölçüyorum her sabah 36.6 çıkıyor pazar günü 36.9 çıktı hamile değilsem ne zaman düşecek bu ateş 5 gün kaldı bata

canım bende adetin 3.günü gittim hormon testi yaptılar hormon testinide kana bakarak yapıyolar... daha sonra eşim sperm testi verdi.. tüm testlerimiz temiz çıktı.. daha sonra klomen kullandım ilk ay 3 yumurtam oldu hepsi kendiliğinden çatladı ama bebişim gelmedi maalesef... bu klomenle 2.ayım 28 ekim regl tarihim.. bu ayda ümidim yok 2 ay daha kullanıcam klomen daha sonra doktor başka testler uygulayacak... Rabbim hepimize çok aratmadan bebişlerimiz nasip eder İnşallah....

allahım daha fazla bekletmez inşallah canım bebişlerimiz bizimledir inşallah

amin canım benimm İnşallaaahhh...

günaydın kızlar sabah sağlık ocğına gittim kAN testi için fakat bayramdan sonra alırsın sonucu dedi o nedenle idrar testi yaptı sonuç pozitif çıktı sizlere bişey sorucam hastanede yaptırdığın bütün sonuçları dosyala buraya getir burdada kayıt altında tutucaz ve sağlık bakanlığına gönderiyoruz dedi böle bişey duyan yada karşılaşan varmı

ayyyyy bebiş gelio desene cok cok sevindim batın ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…