kızlar merhaba benimde buğün adet olmam lazım ama olmadım.aralıklı kasıklarım ağrıyo.göğüslerim çok hassas.olmak istemiyorum.sürekli yorgunum uyumak istiyorum.yaaaa acaba hamile olabilirmiyim ki çok istiyorummmmm
çıkarmı sence buğün günüm ya ben çok bilmiyorum bu durumları
seninle aynı şeyleri yaşıyoruzz İnşallah bebişler bizledirde hiç belirti hissettirmiyolardır... sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun..?
hadi ya buğün işe gidicem zaten yapayım barı ümitlendirdiniz beni:)
kızlar merhaba benimde buğün adet olmam lazım ama olmadım.aralıklı kasıklarım ağrıyo.göğüslerim çok hassas.olmak istemiyorum.sürekli yorgunum uyumak istiyorum.yaaaa acaba hamile olabilirmiyim ki çok istiyorummmmm
yaptın mı kız testi
bugün alırım eve giderken bi kaç gün daha beklerim canım adet günümden 1 gün önce yaparım
ben dayanamıyorum şimdi bile yapasım var yani... ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam... Rabbim İnşallah bebeğim belirtisizlikler içinde yüreğime bir güneş gibi doğar... Artık yoruldum 1 yıldır her ay hüsran yaşamaktan.. tedaviyle de olmazsa iyice umudumu yitiririm diye çok korkuyorummm
hadi ya buğün işe gidicem zaten yapayım barı ümitlendirdiniz beni:)
ben dayanamıyorum şimdi bile yapasım var yani... ama yarın sabah ilk idrarla yapıcam... Rabbim İnşallah bebeğim belirtisizlikler içinde yüreğime bir güneş gibi doğar... Artık yoruldum 1 yıldır her ay hüsran yaşamaktan.. tedaviyle de olmazsa iyice umudumu yitiririm diye çok korkuyorummm
canım yapmadfınmı testi hadi sonucu verde sen bari umitlendir bizi...nolur....
canım bi senedir evlıym hıc korunmadım ama gebe kalamıyrm..bu ayda pek umitli deglm... artık onumuzdeki ay doktora kesin gtcem başka carem kalmadı...bana adet oldugnun 2cı gunu gel dedi acaba horman testi yapıpmı tedavi uykuluycak sana tedavi yapıldımı???? veya başka bilen arkadaşlar varmı nasıl tedavi olunuyor.. artık yeni yılda bebegimi kucagma almak istiyorum...
allahım daha fazla bekletmez inşallah canım bebişlerimiz bizimledir inşallah
günaydın kızlar sabah sağlık ocğına gittim kAN testi için fakat bayramdan sonra alırsın sonucu dedi o nedenle idrar testi yaptı sonuç pozitif çıktı sizlere bişey sorucam hastanede yaptırdığın bütün sonuçları dosyala buraya getir burdada kayıt altında tutucaz ve sağlık bakanlığına gönderiyoruz dedi böle bişey duyan yada karşılaşan varmı
canım bende adetin 3.günü gittim hormon testi yaptılar hormon testinide kana bakarak yapıyolar... daha sonra eşim sperm testi verdi.. tüm testlerimiz temiz çıktı.. daha sonra klomen kullandım ilk ay 3 yumurtam oldu hepsi kendiliğinden çatladı ama bebişim gelmedi maalesef... bu klomenle 2.ayım 28 ekim regl tarihim.. bu ayda ümidim yok 2 ay daha kullanıcam klomen daha sonra doktor başka testler uygulayacak... Rabbim hepimize çok aratmadan bebişlerimiz nasip eder İnşallah....
anladım canım cok tsk ederim bilgi verdgn icin..ben 6ay once gtm başka doktra o hormon testi yapmişti herşey normal dedi biraz kg ver gel dedi sadece..gecen gtm bi daha adet oldgnda gel tedavine baslıyalım dedi..ben balık etlıym hemen herkez kgya baglıo bi eltim var 155kg o hamile kalıp dogura bılıoda ben niye kalamıom hep kgya baglıolar ya sınır oluyorum resmen....inş bu ay olurda mutlu oluruz..olmasa artık doktra gtcez yapck bi şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?