Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ayy kuzum..sen nasıl hamile kaldın? naptn yani doktr la falanmı kendilignden mi heycan yaptım yaaa

ayy kuzum..sen nasıl hamile kaldın? naptn yani doktr la falanmı kendilignden mi heycan yaptım yaaa

valla canım kendiliğinden hamile kaldım kk da otamatik ovülasyon hesaplamadan baktım 7 gün gösteriyordu o günler çalışma yaptık biraz ayıp oldu bunu yazmam ama bata 1 gün kala test yaptım evde pozitifti bugünde kan veriyim diye sağlık ocağına gittim kan bayram sonuna çıkar dedi idrar testi yaptı pozitif çıktı hayırlısı herşeyin 1.5 yıllık evliyim 28 yaşındayım öle işte darısı başına inşallah canım okudum yazılarını sigara filan kullanıyomusun yada eşin çok etkiliyormuş

Kızlar bebeğim varsa bile düşecek şimdi Kpss açıklanmış karnım ağrıdı heyecandan. Sitede açılmıyor

günaydın bacılarıımmmmm gerçi öğlen oldu ama ben yeni uyansım nasılsınız bugün bakalım? inşallah bugün bol bol hamiş haberleri alırız

tatlıebbi ne zamandır korunuyorsun bende bu ay cok umutla beklemiştim ama hayal kırıklığına uğramak kötu ınsanın içine doğar ya hanı benım yalnış doğmu demekkı buarada eşim cok sıgara ıcıyo ondan da korkuyorum eşimede bışı dıyemıorum olmaz dıyede korkuyorum

bu işte bı terslık olmalı benım kayınvalıdem de bana yarın temizliğe gelcek yardım içünn :) şanslıyım vesselam

kızlar ya agflıym cok uzuldm napıyımda hamile kalıyım? işteym rezil oldum aglıym..bunaldm hava almaya cıktm.. eşimin amca oglunun eşini gordum karnı şişmiş.... heralde hamileym dio cok kıskandım.. hemde cookk

cok mutsuzum olmek ıstym şu anda... benım niye olmuyo niyte mayısta evlenen kuzen bile hamile kaldı..onunkıde duzensızdi neden olmuyo benım

bende bu ay umitleniyrm ama olmıyck gbi batıma 4gun var.. bilmiom dun bi cızgı vardı sbh yoktu anlamıym..

bat tarihi geçmeden yapılan testlerın %100 guvenılırliği yok bence.. evet bazı arkadaşlarımız onceden öğrenıyor hamiş oduklarını ama istisnadan ibaret..

bat tarihi geçmeden yapılan testlerın %100 guvenılırliği yok bence.. evet bazı arkadaşlarımız onceden öğrenıyor hamiş oduklarını ama istisnadan ibaret..

kuzu naber yaa naptın ne ettin ne kdrın kaldı güne :) sus kız bak ben 4 gün önce öğrendim ama net bi sonuç için adet günü şart tabi :) girdiğinde yaz mrkta bırakma

idrar testinde silik olmakla birlikte çift çizgi çıkmıştı dün.
Bugün kan testi yaptırdım oran 64,70 çıktı.Günüm daha gelmedi ama silik çizgiiyi görünce yaptırdım hemen kan tahlilini .
Ama rakamdan hiç bişi anlamadım tabi.labrotuvardaki kız da kadın doğumcuya gösterin var da diyemiyorum yokta dedi.
Bayram sonrasını beklicem sanırımmm puffff

bende bu ay umitleniyrm ama olmıyck gbi batıma 4gun var.. bilmiom dun bi cızgı vardı sbh yoktu anlamıym..

daha 4gün varmış neden ümitlerini kesiyorsun ki anlamadım.tevekkül et.sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan artık en içten dualarınla Rabbine yönelmen gerek.Hayırlısını isteyip sonuca da razı olmalıyız.Tabi ki beklemek güç bu mucizeyi Yaradan ne zaman nasip ederse kabulümüzdür.

cok mutsuzum olmek ıstym şu anda... benım niye olmuyo niyte mayısta evlenen kuzen bile hamile kaldı..onunkıde duzensızdi neden olmuyo benım

canım herşeyin bi zamanı var bence böle düşün bide seni çok sresli gördüm rahat ol stres yapma yemene dikkat et eşininde öle inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız kendini üzme lütfen

canım sen bildiğin hamilesin... hemşire yorum yapmamak için öyle söylemiş.. 5 ve yukarısı sonuçlar hamile olarak kabul ediliyo hemde regl tarihinden önce yaptırmışsınn.. Hadi gözünaydııınn hayırlı olsuuuuuuuuuunnn

haklısınız.. ama kızlar hep husranlar sonuclanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…