ayyyyy bebiş gelio desene cok cok sevindim batın ne zamandı?
günaydın kızlar sabah sağlık ocğına gittim kAN testi için fakat bayramdan sonra alırsın sonucu dedi o nedenle idrar testi yaptı sonuç pozitif çıktı sizlere bişey sorucam hastanede yaptırdığın bütün sonuçları dosyala buraya getir burdada kayıt altında tutucaz ve sağlık bakanlığına gönderiyoruz dedi böle bişey duyan yada karşılaşan varmı
ayy kuzum..sen nasıl hamile kaldın? naptn yani doktr la falanmı kendilignden mi heycan yaptım yaaa
ayyyy cok tatlı..nezamandır evlısınız canım...bende öyle düsünüyorum sayılır ama daha cok benım parcam belkıde benım aynam olacak karnımda ve onunla konusacagım onu egıtecem ona herseyımı verecegım onun hayalı kuruyorum kızım olursa süsler püslerım oglum olursa yakısıklı ogluma bakacam..allah umarım herkezın gönlüne göre verır ya cok sevıyorum cocukları umarım hersey zamanında olur
aynen be cnm bende cuma gününden pazara kadar kayınvalideminkini yaptım bugünde kendi evime başladım odalar ve salonu anca bitirrdim mutfak tarafınıda yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum valla ama seninde demen gibi pertim çıktı valla
valla canım kendiliğinden hamile kaldım kk da otamatik ovülasyon hesaplamadan baktım 7 gün gösteriyordu o günler çalışma yaptık biraz ayıp oldu bunu yazmam amabata 1 gün kala test yaptım evde pozitifti bugünde kan veriyim diye sağlık ocağına gittim kan bayram sonuna çıkar dedi idrar testi yaptı pozitif çıktı hayırlısı herşeyin 1.5 yıllık evliyim 28 yaşındayım öle işte darısı başına inşallah canım okudum yazılarını sigara filan kullanıyomusun yada eşin çok etkiliyormuş
tatlıebbi ne zamandır korunuyorsun bende bu ay cok umutla beklemiştim ama hayal kırıklığına uğramak kötu ınsanın içine doğar ya hanı benım yalnış doğmu demekkıbuarada eşim cok sıgara ıcıyo ondan da korkuyorum eşimede bışı dıyemıorum olmaz dıyede korkuyorum
bat tarihi geçmeden yapılan testlerın %100 guvenılırliği yok bence.. evet bazı arkadaşlarımız onceden öğrenıyor hamiş oduklarını ama istisnadan ibaret..
bende bu ay umitleniyrm ama olmıyck gbi batıma 4gun var.. bilmiom dun bi cızgı vardı sbh yoktu anlamıym..
cok mutsuzum olmek ıstym şu anda... benım niye olmuyo niyte mayısta evlenen kuzen bile hamile kaldı..onunkıde duzensızdi neden olmuyo benım
idrar testinde silik olmakla birlikte çift çizgi çıkmıştı dün.
Bugün kan testi yaptırdım oran 64,70 çıktı.Günüm daha gelmedi ama silik çizgiiyi görünce yaptırdım hemen kan tahlilini .
Ama rakamdan hiç bişi anlamadım tabi.labrotuvardaki kız da kadın doğumcuya gösterin var da diyemiyorum yokta dedi.
Bayram sonrasını beklicem sanırımmm puffff
canım herşeyin bi zamanı var bence böle düşün bide seni çok sresli gördüm rahat ol stres yapma yemene dikkat et eşininde öle inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız kendini üzme lütfen
daha 4gün varmış neden ümitlerini kesiyorsun ki anlamadım.tevekkül et.sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan artık en içten dualarınla Rabbine yönelmen gerek.Hayırlısını isteyip sonuca da razı olmalıyız.Tabi ki beklemek güç bu mucizeyi Yaradan ne zaman nasip ederse kabulümüzdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?