kuzu naber yaa naptın ne ettin ne kdrın kaldı güne :) sus kız bak ben 4 gün önce öğrendim ama net bi sonuç için adet günü şart tabi :) girdiğinde yaz mrkta bırakma
selammmmmmm son 2 gün kaldı günüme ama her geçen gün umutsuzluğa kapılıyorum hayırlısı bakalım :18::18: geçen ay hamileyim diye gezinip duruyordum ortalıkta negatifi görünce hüsran tabi.. bu ayda nedense son günler yaklaştıkça umudumu iyice kaybettim .. off öyle işte..:44::44: sen nasılsın bu arada çok dikkat et kendine bayramda yorma kendınıevet senin erkenden öğrendiğini biliyorum değerinde yüksekti maşallah sen çok güzel bir istisnasın hemde
selam kızlarnasılsınız?
ya ben bu ay 19.ekimde adet oldum. ovu testımıde aldım bugun 5.gunum testı yapayım dedım...
sılık cıkması gerekmezmı ama benım test koyu cıktı?
anlamadım gıttı yardımcı olabılecek varmı?
ya kızlar kımse yokmu benım kafam karıstı.....
daha adetın 5.gunu ovilasyon testı pozıtıf cıkarmı?
aklıma takıldı gebelık testı yaptım sılık cıft cızgı cıktı
gebelk testinde silik çft çizgi çıkmaz ki ilk çizgi kontrol çizgisidir o kopkoyu çıkar 2.si silik çıktı deseydin belki üstüne görme die bişi vardır geç döllenme olup hamile olabilirsin derdim ama anlamadım bnde bişey aklına takılıosa bi kan testi yaptır
resım cektım ama nasıl atayım buraya bılıyormusun?
1. cızgı koyu 2.cızgı sılık cıktı
cnm sen gebesin galiba alttakimi gebelik testi
gvn1907 hg cnm nasılsın 2 gündür görüşemiyoduk özledim valla sizleri hee toprağım benim
hg sende bebişim napim valla halsizlik iştahsızlıkla başım belada bizde ösledik ki seni :) sen napıon nasılsın durumlar nasıl
ayy ilginç yaa sen hamilesin he bu test durduk yere çıkmaz böle :s sen üstüne gördün kesin adetini bu bebeğin bnce var bak nolur nolmaz cnm farklı bi gebelk türüde olabilir alla korusun ya düşük yapmışsan anlamazsında adet sanarsın hemen bi dr a git hadi kalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?