- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
ya anlamadım ama suanda gıdemem doktora...
yaademeoyle canım... inşallah normal gebelıktir.
cunku yenı dıs gebelık atlattım...
yarın yarım gun calısıyorum ordan cıkıp gıdecegımdoktora ama ınsallah normaldır.
bılemedım olmadı doktorumu arıyacagım... offf kafam karıstı....
ya anlamadım ama suanda gıdemem doktora...
yaademeoyle canım... inşallah normal gebelıktir.
cunku yenı dıs gebelık atlattım...
yarın yarım gun calısıyorum ordan cıkıp gıdecegımdoktora ama ınsallah normaldır.
bılemedım olmadı doktorumu arıyacagım... offf kafam karıstı....
aman bendede ne olsun be tatlım ev temizliği yeni bitti bugünde görümceyle baklava açtık valla pertim çıktı 4 gündür valla ahhh ahhhhhhhhh bide ne olsun benim BAT a 4 gün kaldı bi umutsuzlukla onu bekliyorum işte
e sende bi alemsin yani baklava mı açtın cnm ya hamileysen onada güç verilio açılırken dkkt etmion kendine valla bnm evim ölece duruo napim ondan değerli değil azcıkda pis kalsın bu ay olmazsa sanada ovü testi yapalım bak herkesi yola getiriom ovü testi topiğinde 2 kişi daha hamiş kullandıkları ilk ay hmde ben herkes kullansın istiorum evham yapmıon en azından çatladımı çatlamadı mı die
aman ne sen sor nede ben sölim yani benim kaynana o kadar anlayışlı değil hemde sana bişey sölimmi ben bu aydanda ümitli değilim ki inşallah yanılıyorumdur cnm sana bişey soracam sendeki ilk belirtiler nasıl oldu adet olacakmışsın gibi karın guruldaması oldumu balım ya tek merak ettiğim o onun dışındaki belirtilerinide yazarsan çok sevindirirsin toprağını be
ben bağırsaklarım çok çalışınca hep adet olurdum böle içerde inşaat çalışması var gibi olurdu tok olduğum halde.Hamilelikte dahada coştu valla çok gazım oluo çok bağırsaklarım çalışıo benim ilk ve tek belirtim sık idrara çıkmamdı 10 dk 1 şaşmazdı.Sonra göğüs uçlarım böle katlandı büyüdü genişledi ki bnm hiç uçlarım yoktu neredeyse ben nasıl çocuk emzircem die korkardım.Göğsün rengi koyu olan yeri böle kabar kabar olmuştu sanki üşümüş gbi.Sonra göğüs ağrılarım arttı damarım çıktı adet günüme gelmeden göğsümde mavi damar 2sindede batma fln olmuodu kasıkta ama böle bi dolgunluk hssediodum nasıl diyim mesela yere eğiliodum bişey almaya ani hareketle bişi orda ur gibi hssedioum belirtilerim halada aynı değişmedi yani öle bulantı baş dönmesi yoktu yeni başlıo sanırım bgn epey zorladı yemek yiemiorum o derece.Bnm belirtilerim bunlardı gebeliğimi anladığım günlerde sabahları burun tıkanmam vardı bide ağzım ekşiydi ara ara
valla bnde ikilemde kaldım yardım istedim hamiş topiğinden kızlardan bakarlar inş dış gebeliği ne zaman geçirdin nasıl anladın dış gebelk olduğunu kanaman mı oldu cnm ?
hımmmmm anladım bitanem çok ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim hakkını helal et cnmsın ya bendede her ay adetten önce seninde demen gibi bi guruldama var ama sanki bu ay dahada çok gibi ya anlamadım ama bende idrara sık çıkma yok işte onun dışında evet kasıklarımda ağrı var ama senin belirttiğin gibi batma yok göğüslerim desen zaten onlarda acı yada herhangi bişey yok cnm ya inan o kadar çok istiyorumki kendi kendime masallar uydurup duruyomuyum onuda anlamış değilim açıkçası ya hele göğüslerde hiç acı yok onuda anlamış değilim
doktorumu aradım durumu anlattım cok fazla ıhtımal vermedı gebelık ıcın testte hata olabılır dedı. ama btch yaptır sonuclar ıcın konusuruz dedı...
yarın baktırcam btch
dıs gebelıgıkte adet olmadım btch sonuclardan anladım bırde ara ara lekelenmelerım oldu ordan anladık....
hayırlısı olsun artık....
hayırlısı hakkında cnm ya ne hakkı burda bacı kardeş gibi oluoruz hepimiz aşkolsun gebelikte bile göğüs ağrısı azalıosa kaybolmuşsa anlıycan ki düşük yapıosun ben hergün yoklarım kendimi bunuda unutma inş bu ay olur olmasada kısmet cnn sağolsun kasım topiğine gideriz phianın
ben geldim kızlar ne yapıyorsunuz bakim :26:
aynen cnm valla zaten benim bacım yok sen benim bacımsın inan düşük olmasada bilmiyorum valla cnm okadar çok yordumki kendimi varsada rabbimin takdirine kalmış ne bileyim içimden bi ses hep var diyo yada ben kendi kendimimi kandırıyorum onuda bilmiyorum açıkçası ya amannnnnnnnn,
tatlım dış gebelikte adetine ne kdr vardı test yapmıştın kaçtı değerin
hoşbulcuk canım. gelecekler inşallah kısa zamanda hepimiz güzel haberlerimizi vereceğiz inşallah birbirimizehg cnm ne yapalım işte bildiğin gibi gelmek istemeyen bebişlerimizden konuşuyoruz
hg cnm laklak yapıos napalım sen nasılsın iyi msin
canım dıs gebelıkte adetım 2 gun falandı gecmıstı yaptım... ıdrar testı poztıfıtı sonra btcg yaptırdım 2 gun arayla yaptım amaartıslar 2 katı yukselmesı gerekıyordu... ama benım duzensızdı... doktor kese falanda gormedı. sonra tuplerde ektopık gebelıgı gordu ıgne oldum dustu tek dozde
hoşbulcuk canım. gelecekler inşallah kısa zamanda hepimiz güzel haberlerimizi vereceğiz inşallah birbirimize
hoşbulduk canım benim bende tv karşısında oturdum öyle sıkıldımda bi bakim dedim napıyo kızlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?