hg cnm laklak yapıos napalım sen nasılsın iyi msin
ah ahh bnmde yok bacım 2 abi bi kız ben cnm hep umutsuzluk oluo arada insanda snra umut arıo insan benim ovü testinde pozitifi gördük ilişki oldu snra kendi kendime diom olmadı falan eşime şundan olmadı bundan olmadı hep bi olumsuzluk arıo insan snradan sonrayada umut beklios olsun istiorum adet günü gelip çatınca kimimiz üzülüo kimimiz sevinio rabbim düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın çocuk kötü bi imtihan insana bence !!!
aynen be cnm aynen valla bendede 2 erkek kardeş bi kız benim demen gibi bu arada ovu teti bende almak istiyorum ya madem bu kadar etkili birde ben ilişkiden sonra en fazla 20 dk o şekilde yatabiliom azmı yatıyom sence
iyi ettin bnde nisamla sohbet edioduk efkar dağıtıos gelmio ya bu sıpalar ben bnmki doğunca o popoyu ne hale getircem o farkında değil valla naz yapıolar yeminle onlar bile anlıo işini bilio sabırlı olmak gerek sadece
hiç sorma canım ya doktor bile söylüyor olmaması için için hiçbir neden yok diye gelecek ama bizi oyalıyor diyor. ama gel de sabret nerde bi çocuk görsem içim gidiyor bende anne olmak yavrumu öpüp koklamak istiyorum artık kısa zamanda gelin bebişlerimiz ne olur yaaaaaaa ne olur
kesinlikle az yatıosun tatlım ben 1 saat yatıodum valla alıodum kocamın telefonu yatağa o gidiodu oyun oynuodum vakit geçiodu bi şekilde sonra kalkıdoum wc ye girme yani idrara çıkma tut kendini o da götürüo ilişkiden snra böle gtmek istio insan ama gtmemek gerek duş alma o gün ertesi gün al vajinal duş yapma ama yüzeysel temizle sadece bu ay olmazsa ben sana bnm testimi link olark atarım msjla onu alır kullanırsın cnm
hiç sorma canım ya doktor bile söylüyor olmaması için için hiçbir neden yok diye gelecek ama bizi oyalıyor diyor. ama gel de sabret nerde bi çocuk görsem içim gidiyor bende anne olmak yavrumu öpüp koklamak istiyorum artık kısa zamanda gelin bebişlerimiz ne olur yaaaaaaa ne olur
tamam cnm peki nasıl yatıyodun valla ben belime yastık koyuyorum ilişki pozisyonundaki gibi yatıyorum öyle ayaklarımı falan dikmedim be cnm dikmek şartmı yani her ne olursa olsun yapmaya hazırım yani aslında 20 dk dediğim o pozisyonda 20 dk yatıyorum sonra bacaklarım ağrıyo bacaklarımı indiriyorum yani kalkmıyorum cnm be bununda etkeni olrmu ona göre yapayım bende yani( ( ( (
kışın daha çok bebek oluo biliomusunuz yazın zor çnkü yazın vücut ısını anlamıo insan ama kışın ateş basması fln ordanda anlaşılıo bebişler soğuklarda gelicek bak görün :) gelir cnm stres yok bnm stresten yumoşum büyümüodu valla bak kafama takıodum hep
ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh ben cnm yarama tuz serptin valla aynı şeyleri bende yaşamak i,stiyorum inana ki herkes yaşamakta ister anne olmak başka bi duygu benim 6 yaşında erkek kardeşim var onu ben büyüttüm yarı annesi sayılabili,rim yani 40'ı çıktı ben yanıma aldım benle yattı yani taki ben evlenene kadar yani onda tattım ve hemen anne olmak istedim ama rabbim en doğru zamanı beklio sanırım sadece sabır etmek kalıo geriye ama gelde stres yapma hergece yalvarıyorum allaha ne olur allahım banada tattır o duyguyu hayırlısıyla bizede nasip et bi bebek diye eşim desen aynen oda benden çok istiyo o bvile benim üzülmemi istemediği için adetimi sormaz ben sölerim yani böle allahım bizede nasip edecek biliyorum onun hayaliyle yaşıyorum çünkü
yumoşlar büyümüş benim canım bu ay doktor herşey çok güzel bence bu ay olacak dedi dün çatlatma iğnesi vuruldum bu gece çalışma var bizde
tatlım rabbim nasip ettikten snra ayaktada hamile kalırsın o mesele değil analarımız nasıl kalıomuş bacakmı dikiolar dı test mi yapıolar dı???Biz hormonlu beslenioruz hormonluyuz açıkçası yani.O yzden rahim tutmuo bizde.bnm yatağım duvara dayalı mesela belimin altına yastık koyup ayaklarımı duvara koyuyordum ben öle yatıodum 1 saat snra zaten kalkınca yine sperm çıkıo dışarı ama epeysi içerde kalıo gtmio sanıo insan ama gereksiz olanları çıkıo dışarı.en az 3 gün ilişkiye girmemen gerek kaliteli olsun spoşlar belki eşinin spermleri yavaştır ondan olmayabilio.Aslında herkes kadın infernitesi der ama en byk problem erkekte emin ol
anladım bitanem anladım benim yatakta duvara dayalı bende öyle yapayım madem bu ay olmadıysa şayet hem ovu testi hemde o şekil yaparım cnm bende o dışarı akma olayı sadece bende oluyo diye düşünüyodum be cnm evet bazen hiç akmıyo ama bazende akıyodu aklım almıyodu valla inan sana birinden bahsedeceğim be cnm benim karşımda bi komşum var daha doğrusu arkadaş olduk epey zamandır konuşuyoruz oda 3 senelik evli hiç korunmamışlar bebek olmamış bundan 1 ay öncede bana anlattı meğerse kendisinin hiçbi problemi yokmuş fakat eşinin spermleri ölüymüş hem ağladı hem anlattı nasıl anladınız dediğimdede hiç içime girmiyodu dedi spoşlar anlarsın sen artık oraları su gibi aynı idrar gibi akıyo dedi inan onun adına çok üzüldüm bizim öle sıkıntımız yok allahtan ama onun adına çok üzüldüm oda deliler gibi istiyo halbuki çocuuk(kkim istemeski gerçi anne olmayı)ama dr tüp bebek olabilir demiş o nasıl olacak onuda anlamış değilim yani( ( ( (
anladım bitanem anladım benim yatakta duvara dayalı bende öyle yapayım madem bu ay olmadıysa şayet hem ovu testi hemde o şekil yaparım cnm bende o dışarı akma olayı sadece bende oluyo diye düşünüyodum be cnm evet bazen hiç akmıyo ama bazende akıyodu aklım almıyodu valla inan sana birinden bahsedeceğim be cnm benim karşımda bi komşum var daha doğrusu arkadaş olduk epey zamandır konuşuyoruz oda 3 senelik evli hiç korunmamışlar bebek olmamış bundan 1 ay öncede bana anlattı meğerse kendisinin hiçbi problemi yokmuş fakat eşinin spermleri ölüymüş hem ağladı hem anlattı nasıl anladınız dediğimdede hiç içime girmiyodu dedi spoşlar anlarsın sen artık oraları su gibi aynı idrar gibi akıyo dedi inan onun adına çok üzüldüm bizim öle sıkıntımız yok allahtan ama onun adına çok üzüldüm oda deliler gibi istiyo halbuki çocuuk(kkim istemeski gerçi anne olmayı)ama dr tüp bebek olabilir demiş o nasıl olacak onuda anlamış değilim yani( ( ( (
offfffffff be canım ya vallahi Rabbim sınıyo bizi her zaman şükretmek lazım halimize Allah korusun kısırda olabilirdik çok şükür öyle bi sıkıntımız yok sadece bekletiyo bizim sıpalar bizi ama gelsinler varya o zaman sorarız bizde onlara dötlerini yiyecem hep
cnm bu gece ve yrn sabah önemli sabah çarp adamı ben 2 sabahta işi bitirdim sabahları sperm çok hareketli oluo hayrlısı olsun rabbim çabanızı boşa çıkarmasın
kızlarr kaç sayfadırr okuyorummm....
bişi demiyim dedim amaaaa
güzel seyler konuşun azıcık yahu hadiiii
dertlenmeyin
hem stres yapmayalım diorum hemde zorla strese sokuyoruz kendimiz
gülümseyin briascık hadi bakalımmm.....
Rabbim hayırlısı neyse onu versin
öperim hepinizi tedirgin kuzularr
aynen cnm aynen dötlerini yiye yiye bitirecem inan beni çok beklettin diyede kızacam ona birazcık tabi cenabı allahım geç olsun ama güç olmasın sen herşeyin doğrusunu iyisini bilirisin herkesin kalbine gönlüne göre versin inaşaaaallah cnm be sen ne kadarlık evlisin cnm ne zamandır istiyosun bakalım :)
spermin hepsinin içeri gtmesini beklersek yüzlerce çocuk olur kız :) toplu iğne başı kdr gtse yetio :) arkadaşına gelince tüp bebekte illa kaliteli bir sperm çıkar içlerinden onu tüplerde döllendirirler yani 0 değildir illa vardır ufak tefek değeri inş onlarında olur bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?