hg cnm :) doğru diyon valla ya soruolar sölüom bnde napam güzin abla gbi bnde öyleydim zamanında çnkü anlıorum hrkesi bi msjıma cvp gelince umutla bakıodum hrks burda brbrnden güç alıo
hg cnm :) doğru diyon valla ya soruolar sölüom bnde napam güzin abla gbi bnde öyleydim zamanında çnkü anlıorum hrkesi bi msjıma cvp gelince umutla bakıodum hrks burda brbrnden güç alıo
iyi akşamlar cnmbacılar ben çıkıom belim koptu sandalyede valla kaskatı oldum gidim az uzanim yemek hazırlıcam daha koca gelicek iştn çok yağmurda fena yağıo kasvetli bi hava inş bayrama gzel olur iyi akşamlar herkese nisam yesalpcim tuğracımcnm öpüldünüz
bacılar ben çıkıom belim koptu sandalyede valla kaskatı oldum gidim az uzanim yemek hazırlıcam daha koca gelicek iştn çok yağmurda fena yağıo kasvetli bi hava inş bayrama gzel olur iyi akşamlar herkese nisam yesalpcim tuğracımcnm öpüldünüz
hepimizin psikolojisi cok ince bi çizgide cnm
birbirimizden destek alırken farkında olmadan yıpratabilirzde...
mümkün olduğunca birbirinizin yüzünü güldürün
20 gun surda bi göbek atarken resimleriimi koymadığım kaldı yeterki birascık gülümsesinler die
tabiki sende kendinden biliosun cevaplamaya çalışıyosun tatlım
hayydeeee hopppppp güsel seylerden konuşunn canlarrrrrrr
takılın siz benim peşimeeee
hamişler soonda kalsın sakin sakinnn çok zıplamadan gelsinler
aaa öyle mi tamam o zaman ben öyle yapayım hem yatarken hemde sabahya bişe sorayım mı ben benim eşim ayıptır söylemesi evleneli 1 buçuk sene oldu hala doyamadı bana her akşam mutlaka oluyo sizce spermlere bişe olur mu bu şekilde etkisi gider mi ki doktora sordum gün aşırı olsa iyi olur ama bu şekildede bişe olmaz dedi sizin tercihiniz dedi.
bacılar ben çıkıom belim koptu sandalyede valla kaskatı oldum gidim az uzanim yemek hazırlıcam daha koca gelicek iştn çok yağmurda fena yağıo kasvetli bi hava inş bayrama gzel olur iyi akşamlar herkese nisam yesalpcim tuğracımcnm öpüldünüz
eeeeeeeee niye dalga geçiyosun bakalım sen benle ya ne bileyim artık ne düşüneceğimi şaşırdım artık sende he tüyden kıl kapar oldummu diye bi atasözü vardı belki yanlış yazmışta olabilirim düzeltiver zahmet olmassa yani
hoş geldin tuğracım nasılsın ?
aynen aynen şikayetçiysen söle bilelim yani ona göre he sormayız bidaha sıkıyosak eğer
bak ben 2 aylık evliydim dr a gttm olmuo çocuk ddm dedi hergün mü yapıonuz evet ddm o zaman olmaz ddi kız öle çocuk olurmu dedi spermin değeri kalmıo bizdede aynı durum var cnm hamileyim hala oluo ama artık 3 günde bir adam doyumsuzsende en azından yumurtlama döneminde ilişkiyi kes 3 gün boyunca yapma anlat kocana durumu mecbur erkekler anlamıo ya hep yapsınlar töbe töbe :s bnmde çatladı iyice ar damarım bnmkide öle çnkü gecenn bi vakti uyandırdığını bilirim oruç bozdum ramazanda onun yüzüne
bak ben 2 aylık evliydim dr a gttm olmuo çocuk ddm dedi hergün mü yapıonuz evet ddm o zaman olmaz ddi kız öle çocuk olurmu dedi spermin değeri kalmıo bizdede aynı durum var cnm hamileyim hala oluo ama artık 3 günde bir adam doyumsuzsende en azından yumurtlama döneminde ilişkiyi kes 3 gün boyunca yapma anlat kocana durumu mecbur erkekler anlamıo ya hep yapsınlar töbe töbe :s bnmde çatladı iyice ar damarım bnmkide öle çnkü gecenn bi vakti uyandırdığını bilirim oruç bozdum ramazanda onun yüzüne
hoşbulduk cnm ben iyiyim
kasım bat ını beklicem sakin sakin
sen nasılsın tatlım?
neyse kızlar sizin sohbetinize doyum olmuyo ama benim kocişim geldi sizleri kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun cnmlarım benim yarın görüşmek üzere hayırlı akşamlar iyy sohbetler
hoş geldin tuğracım nasılsın ?
bende iyiyim çok şükür canım bende bu akşam yumurtluyorum çalışmaya hazırlanıyorumbu haftayı böyle çalışmalarla geçirip bende sakin sakin batı beklicem yapcak başka bişe yok zaten
hadi bakalım hayırlıı olsun yumoşların çalışmanı aksatma değerli bugunler
bende cıkıyorum şimdi tatlım konuşurus yıne kendine dikkat et öperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?