Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlar merhaba

geçmişte ne çok kaynatmışsınız yine okuyamadım inanki çok vektim yok( malum bayram üstü.

Herkese hayırlı bayramlar diliyorum güzel topiğin güzel hatunları.

canlarım arefeniz mübarek olsun,şimdiden bayramınız güzel geçmesi dileğimle herkese hayırlı bayramlar.

Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. günüm silik dünden beri silik çizgi görüyom testlerde benim gibi olan varmı silik görüpte hamile olan?

Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. günüm silik dünden beri silik çizgi görüyom testlerde benim gibi olan varmı silik görüpte hamile olan?

tatlım bi forumda naz die bi arkdaşımız vardı ondada silikmi ne çıkıodu o da çatlatma iğnesi yaptırmıştı çatlatma iğnelerinde hcg var o öyle çıkabilir ama umudunu kırmak istemem doktor söylemiş hcg oluo o iğnelerde die silik çıkması normal yani gününü beklemen gerekiyor

kızlaaarrr Kurban Bayramınız şimdiden mübarek olsuunn.. Rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip eder İnşallah.. Bayram boyunca giremeyebilirim... Bu arada ben 2 tane test yaptım ikiside negatif çıktı... Bayram için alıcam 2 3 tane daha test eğer çift çizgiyi görürsem haberi ilk sizinle paylaşırım.. Öpüyorum kocaman hepiniziii.....

snnde bayramın mübarek olsun cnm inş iyi haberlerle el buraya kendine dkkt et öpüldün sende

selam kızlarrrr bugün ve yarın batın gelmesini bekliyorum stres acayip doruktaaaaa:18::18::18::18::18: eğer bugün gelmezse yarın hamişlik testi yapıcam..Allah'ım yüzümü güldürür inşallah.. heyecandan ölücemmmmmmm:26::26:

ayy kuşum ben şmdiye kdr 10 tane yapmıştım yaa yapsan bgn 2 gün kalmış çıkar varsa hadi yaappp

ayy kuşum ben şmdiye kdr 10 tane yapmıştım yaa yapsan bgn 2 gün kalmış çıkar varsa hadi yaappp
eşimde aynen senin gibi yap yap diye diye ben bu ay negatifi görmekten çok korkuyorum o yüzden son ana bırakayım dedim ama sanırım akşama doğru yapıcam bugün dayanamayıp uff :18::18: akşama doğru diyorum çünkü hcg olayı biriksin bari biraz ..güven heyecandan kalbim nasıl atıyor varyaaa

kızlar bizde çocuk istiyoruz. eşimde varikosel var ama doktor eşme %80 olur demişti. 9 aydır deniyoruz. bizde ümit kesildi. bende burda okuduğum yazılardan etkilenerek eşime keçi boynuzu kürü yaptım kendimede incir kürü yaptım. ikimizde 1 hafta içebildik. o vakitlerde de çocuk denemeleri yapıyorduk ve şimdi sonuç pozitif. bence sizde deneyin.

hele sen o siliği veya çift çizgiyi gör o zaman ki kalp atışından gidiom sanarsın öbr tarafa öle fena bnm ellerim zangır zangır titriodu o kdrda hayalet bi çizgiydi kız ben bu saatlerde yapmıştım çıkmıştı bekleme akşamı bnm 4 gün önceden çıktı snnde varsa çıkar hadi şmdi yappppp hcg birikmesi hikaye idrarda varsa her daim çıkıo aldanma ona

sonuç pozitif derkennnnnnnnnnnn hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrr

yav güvennnnnnn çok gaza geldimmmmmmm ama akşamı bekleyimmmmmmmm negatif çıkarsa yatar uyurum depresyona girip şimdi olursa bugün bitmezzzzzzz

tbrk ederim cnm sağlıkla kucağına al inş umutsuz olmamak gerektiğini görmüş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…