Bizde 12 kadar çalısıyoruz......
Ayyyy 12 den sonra kan testı verecegım ama lab acıkmıdır bılmıyorum....
Kafam karısık :44:
özel bi yer olursa belki açıktır ama devlet dairelerinin hepsi kapalıdır cnm
Özele gidicem canım... özel hastaneler bayramda acıktır yanı oyledır insallah....
Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. günüm silik dünden beri silik çizgi görüyom testlerde benim gibi olan varmı silik görüpte hamile olan?
kızlaaarrr Kurban Bayramınız şimdiden mübarek olsuunn.. Rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip eder İnşallah.. Bayram boyunca giremeyebilirim... Bu arada ben 2 tane test yaptım ikiside negatif çıktı... Bayram için alıcam 2 3 tane daha test eğer çift çizgiyi görürsem haberi ilk sizinle paylaşırım.. Öpüyorum kocaman hepiniziii.....
selam kızlarrrrbugün ve yarın batın gelmesini bekliyorum stres acayip doruktaaaaa:18::18::18::18::18: eğer bugün gelmezse yarın hamişlik testi yapıcam..Allah'ım yüzümü güldürür inşallah.. heyecandan ölücemmmmmmm:26::26:
eşimde aynen senin gibi yap yap diye diyeayy kuşum ben şmdiye kdr 10 tane yapmıştım yaa yapsan bgn 2 gün kalmış çıkar varsa hadi yaappp
eşimde aynen senin gibi yap yap diye diyeben bu ay negatifi görmekten çok korkuyorum o yüzden son ana bırakayım dedim ama sanırım akşama doğru yapıcam bugün dayanamayıp uff :18::18: akşama doğru diyorum çünkü hcg olayı biriksin bari biraz ..güven heyecandan kalbim nasıl atıyor varyaaa
kızlar bizde çocuk istiyoruz. eşimde varikosel var ama doktor eşme %80 olur demişti. 9 aydır deniyoruz. bizde ümit kesildi. bende burda okuduğum yazılardan etkilenerek eşime keçi boynuzu kürü yaptım kendimede incir kürü yaptım. ikimizde 1 hafta içebildik. o vakitlerde de çocuk denemeleri yapıyorduk ve şimdi sonuç pozitif. bence sizde deneyin.
hele sen o siliği veya çift çizgiyi gör o zaman ki kalp atışından gidiom sanarsın öbr tarafa öle fena bnm ellerim zangır zangır titriodu o kdrda hayalet bi çizgiydi kız ben bu saatlerde yapmıştım çıkmıştı bekleme akşamı bnm 4 gün önceden çıktı snnde varsa çıkar hadi şmdi yappppp hcg birikmesi hikaye idrarda varsa her daim çıkıo aldanma ona
kızlar bizde çocuk istiyoruz. eşimde varikosel var ama doktor eşme %80 olur demişti. 9 aydır deniyoruz. bizde ümit kesildi. bende burda okuduğum yazılardan etkilenerek eşime keçi boynuzu kürü yaptım kendimede incir kürü yaptım. ikimizde 1 hafta içebildik. o vakitlerde de çocuk denemeleri yapıyorduk ve şimdi sonuç pozitif. bence sizde deneyin.
sonuç pozitif derkennnnnnnnnnnn hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrr
yav güvennnnnnn çok gaza geldimmmmmmm ama akşamı bekleyimmmmmmmm negatif çıkarsa yatar uyurum depresyona girip şimdi olursa bugün bitmezzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?