evet rabbim her isteyene de nasip etsin bizimde kucağımıza almayı nasip etsin. asıl maraton şimdi başlıyor:)
etkilemek istemem cnm ama herşeyi önceden blmekte iyidir belki erken sevinirsin onuda düşünn
aminnnnnn
haklısın şimdi kalpten gidicem heyecandan ben biraz temiz hava alayım..:105::105:
tatlım bi forumda naz die bi arkdaşımız vardı ondada silikmi ne çıkıodu o da çatlatma iğnesi yaptırmıştı çatlatma iğnelerinde hcg var o öyle çıkabilir ama umudunu kırmak istemem doktor söylemiş hcg oluo o iğnelerde die silik çıkması normal yani gününü beklemen gerekiyor
resım cektım ama nasıl atayım buraya bılıyormusun?
1. cızgı koyu 2.cızgı sılık cıktı
ben gelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm canlarım
hg tatlııımmmm
hoşbulduk canım nasılsın bakalım?
iyiyim allaha şkr cnm garip bir bayram heyecanı var yok arası :s
hani diyorlar ya nerde o eski bayramlar diye gerçekten doğru vallahi bayram gelip geçiyo hiç birşey anlamıyorum ya büyüdüm diye yada gerçekten yok o eski bayramlar.
aynen öle bide evlenince 2 kişi oluosun kalabalık ailelerin bayramı daha güzel oluo bayramın 2 günüde eşim çalışıo 3.günü ancak oraya buraya gtcez düşün bayram bitio yani özlediğin o aile ortamını yaşayamıosun bile
günaydın iyi bayramlar ..test yaptım dün gece ve bu sabah pozitif çıktı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?