Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

evet rabbim her isteyene de nasip etsin bizimde kucağımıza almayı nasip etsin. asıl maraton şimdi başlıyor:)

aminnnnnn

etkilemek istemem cnm ama herşeyi önceden blmekte iyidir belki erken sevinirsin onuda düşünn

haklısın şimdi kalpten gidicem heyecandan ben biraz temiz hava alayım..:105::105:

sağol canım cevabın için günüm yarın kan testi yaptırmaya karar verdik eşimle yarın belli olacak kısmetse :) canım bide iğnenin etkisi 10 gün 11. gün kande beta hcg 2,39 du yani iğnenin etkisi geçmişti inşallah vücudum bana oyun oynamıyodur :)

resım cektım ama nasıl atayım buraya bılıyormusun?
1. cızgı koyu 2.cızgı sılık cıktı

testi sabah idrarınla tekrar et canım eğer yine aynı sonucu alırsan büyük olasılık hamilesindir.. idrara inicek kadar zaman geçtiyse kanda zaten
kesin olarak çıkar...
eğer adetin lekelenme şeklinde geçtiyse de zaten o implitasyon kanamasıdır sen adet oldum sanmışsındır yoğun muydu kanaman? normalden az ve farklı değil miydi?

iyiyim allaha şkr cnm garip bir bayram heyecanı var yok arası :s

hani diyorlar ya nerde o eski bayramlar diye gerçekten doğru vallahi bayram gelip geçiyo hiç birşey anlamıyorum ya büyüdüm diye yada gerçekten yok o eski bayramlar.

hani diyorlar ya nerde o eski bayramlar diye gerçekten doğru vallahi bayram gelip geçiyo hiç birşey anlamıyorum ya büyüdüm diye yada gerçekten yok o eski bayramlar.

aynen öle bide evlenince 2 kişi oluosun kalabalık ailelerin bayramı daha güzel oluo bayramın 2 günüde eşim çalışıo 3.günü ancak oraya buraya gtcez düşün bayram bitio yani özlediğin o aile ortamını yaşayamıosun bile

vallahi biz sadece eşimin ailesine amcalarına gidiyoruz benmde sadece anneme ve anneanneme o kadar çoğu akrabalar başka şehirlerde o yüzden kalabalık aile ortamlarını göremiyorum hiç

canım benim ben şimdilik çıkıyorum dolma saracam biraz yatmadan girerim burda olursan konuşuruz yine öpüyorum görüşürüz. görüşemezsek de şimdiden iyi bayramlar

malesef 9 ekim adetim geldi bidaki adetim 6 kasim. kizlar fazla üstüne düsmeyin bu ay benim 2. denemem insallah olur. fazla üzerine düserseniz, piskolojikde olmaya bilir ve hemen hamilelik testi satin almayin onu satin alirsaniz sabretmekte zorluk cekersiniz ben bu ay almadim adetim gecikirse alicam. birde tafsiyem folikasite baslayin daha simdiden.

Günaydın canlarım benim Hepinizin bayramı mübarek olsun herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı mutlu hayırlı bayramlar

Son düzenleme:
günaydın iyi bayramlar ..test yaptım dün gece ve bu sabah pozitif çıktı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

ii bayramlar kizlar epeydir gorusemedik yeni hamisler varsa tebrik ediyorum hepinizi optum

günaydın iyi bayramlar ..test yaptım dün gece ve bu sabah pozitif çıktı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

aaaaaaaaaaa canııımmm hayırlı olsuunnn gözünaydııınn... sende aldın o güzel haberii demek.. Maşallah canım Rabbim İnşallah bizlerede yaşatır..

kızlaaaaaaaarrrr yaaa benim bat 28 ekim yani pazar günü... dün test yaptım akşama doğru baktım negatif attım bi köşeye bizim kızlarında bazen böyle oluyoda sonradan çıkıyo çizgi diye.. sabah baktım çizgi var gibide yok gibidee.. T çizgisinin olduğu kısım biraz pembeleşip dağalmış gibi ama şöyle bakınca sanki çizgi var gibi... çooook heyecanlıyım bu ayda hüsranla bitmez İnşallah.. haa bu arada göğüslerim çok feciii durumdaaa sızısından duramıyorum... bide hep regl oldum zannediyorum wcye gidiyorum bolca gelen bir akıntım oluyo... Rabbim İnşallah kafayı bozmadan hamiş kalabilirimmm bu testler öldürecek beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................

Son düzenleme:
kızzlaaaarrrr ben kafayı yemek üzereyim yaaaa keşke herkes burda olsaydıda bi akıl verseydii.... bi önceki yazıyı yazdıktan sonra dün yaptığım teste bakayım dedim onuda çöpe atmıştım çöpten geri çıkardım bide baktım ki ikinci çizgi silik bi şekilde belirmiş.... elim ayağım titredi yüzüm kızardı sonra gittim bi test daha yaptım onda 10 dk bekledim çooooook hafiff sanki belirdi gibi ikinci çizgi.. eşimi uyandırdım oda baktı uyuyodu adam neye uğradığını şaşırdı ilk yaptığıma baktı bi ayıkamadı sonra kalktı bi daha baktı bunda ikinci çizgi var dedi diğerini gösterdim bunu yeni yaptım diye ilk başta göremedi ama iyice belirginleşmeye başladı sanki çizgi.. bende hafif görmeye başladım dedi... oyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlıyımmm ölücem Allahımm bu bayrammm İnşallaaaaahhhh bebek isteyen bütüüüüüüüüüüünnnn herkesss İnşallah müjdeli haberlerini alırlar.. Rabbim içlerinde bana da nasip eder İnşallaaahhhhh........ offf keşke biri gelsede fikir danışsaaammmmmm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…