Eki Görüntüle 539766
kızlar bu dün yaptığım testin fotoğrafı.. 15 dk önce yaptığım testte de çooook hafif bi pembelik belirdi fotoğrafta çıkmadığı için eklemedim onu... İnşallah yarın sabaha kadar biriniz fotomu görüp yorum yaparsınız.... :18::18::18::18::18:
bu arada bat 28 ekim bu testi dün akşam yaptım yanii 4 gün kala..
canım gebelik var gibi görünüyor..hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir..
ayyy gerçektenmiii :18: offf ne stresliymiş şu çift çizgi olayı yaaaa... ilk kez başıma geliyodaumarım dediğin gibi bebişim benimledir.... Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder İnşallah... [/QUO
canım 1-2 güne tekrarla testi koyulaşacaktır zaten muhtemelen..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
canım 1-2 güne tekrarla testi koyulaşacaktır zaten muhtemelen..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
Amiiiin canım Rabbim isteyen herkese içindede bizlere bu duyguyu tatmayı nasip etsin... cumartesi günü tekrar yapmayı düşünüyorum zaten.. ondada silik çizgi çıkarsa pazartesi erkenden kan veririm...
aminnnnn hayırlısı canım...iyi bayramlar...
Eki Görüntüle 539766
kızlar bu dün yaptığım testin fotoğrafı.. 15 dk önce yaptığım testte de çooook hafif bi pembelik belirdi fotoğrafta çıkmadığı için eklemedim onu... İnşallah yarın sabaha kadar biriniz fotomu görüp yorum yaparsınız.... :18::18::18::18::18:
günaydın iyi bayramlar ..test yaptım dün gece ve bu sabah pozitif çıktı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Eki Görüntüle 539766
irmegannnnnn canım benim beliren pembelik çok hafifde olsa hamişsin demektir. ama testi yaptıktan saatler sonra beliren çizgiyi dikkate alma kuruma çizgisi deniyor ona ..en geç 10dk içinde bir çizgi silikde olsa beliriyorsa pozitif demektir ki seninde öyle olmuşhergün tekrarla bakalım koyulaşması lasım
ayy tatlım valla görüomm çizgiyi inş gerçekten bebişin çizgisidir testi hergün tekrarla emin olmk istiosan kan ver günün yaklaşmış nasılsa varsa çıkar tbr ederim hamişsin byk ihtimalle
canım bu önceki gün yapıp sonraki gün gördüğüm çizgi.. bu testi görür görmez yeni test yaptım ondada 10 dk içinde hafif pembeleşme gerçekleşti... umarım bende hamişimdir Allahımmmmm....
Canım testi yarın sabah ilk idrarla tekrarlıcam... eğer ondada silik çizgi çıkarsa pazartesi ilk işim kan vermek olacak zatenyaaaa ben çok heyecanlıyım vallaa... 1 yıldır, evlendiğim ilk günden beri hep bu anı bekliyodum ben.. bu silik çizgiler bana öyle bi umut olduki anlatamam.. Rabbim İnşallah bu heyecanımı ve hevesimi kursağımda bırakmaz... Rabbim isteyen bütün herkese evlat sahibi olmayı nasip eder İnşallaaaaahhhh.....
yok tatlım allahın izniyle bırakmz kursağında elbet herkesin olacaktır rabbim doğru zamanda verio olmuosa vardır bi hayır dicen bazen mümkn olmuo tabi hayırlısı demek isyan edioruz bazen bnde çok ettim ordan biliorum ama sabır etmek gerekiyor eminim bebeğin göbüşte bizi habersiz bırakma :)
İnşallah yaaa valla canım o kadar heyecanlıyımki anlatamam... şimdi yapsam çıkarmıki yineee...? yoksa yarınımı bekleyim..? 1 tane testim kaldı ama nöbetçi eczane bulup alabilirim ki yineeee
valla cnm ben gün içinde yapıodum 6 tane test yapmıştım 3 günde yapsan çıkar eczane bulursun nolucak nöbetcide vardır
valla ben testi yaptım bileeeeebundada belirdi çok hafif silik çizgiii... daha 2 dk anca oldu Allahııımm şükürler olsun yarabbiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm........
oyoyoyyyy vay be bi bayram şekeri daha geldi hadi yay kız sülaleye önce kocişine
kociş cuma namazında gelince bu testi göstereyim tam emin olsun adam gelincede el öpmeye gidicez akrabalaraa... henüz söylemem kimseye hele bi kan sonucumu alayımda ondan sonra söylerim herkeseeee.... ayyyyyyyyyyy Allahııııımmm noooooooooooluuuur isteyen bütüüüüüünnnn arkadaşlarıma, tanıdıklarıma herkese nasip et yarabbiiimmm.... bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip et Allahııımmmm......
aminn cnm duan kabul olsun inş dkkt et kendine hızlı hareketler yapma kan testinide mutlaka yaptır cnm ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?