- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
ben bu aydan hiiiç umutlu değildim hiçbir belirtim yoktu düne kadar... evi baştan ayağa temizledim hatta zıplaya zıplaya cam sildim ağır kaldırdım eşya çektim... umarım bebeğime bişey olmaz.. bundan sonra çooooookkk dikkatli olucam Allah'ın izniyleee bebeğime hiç zarar vermicem... sigara içiyodum onuda bırakıyorummmm bugüüünnn... Allahım sen ne büyüksün Yarabbiiiimmmmm......
bnde öğrenmeden önce tonla iş yapmıştım aynen snn gibi ama öğrendikten snra koca yapıoödü kopuo bebeğe bişi olur diye sigarayı kesin bırak bebeğini mahvedersin valla bnm belirtim çoktu çiş durmuodu anam bende :) 10 dk 1 şaşmıodu vc. yarın miniğimin kesesini görmeye gtcem belki kendinide görürüm nolur dua et bana cnm ya çok heyecanlıyım onu görceğim için
Rabbim koruyunca koruyo iştee.... sigarayı kesinlikle bıraktımm içmicemmm bebeğime zarar vermesin... Canım İnşallah sende bebişini sağlıklıca kesesinide kendisinide görürsün İnşallaaahhhh..... Rabim bu duyguyu herkese yaşatsın.. ben çıkıyorum canım çok teşekkür ederim sohbetin için.. görüşürüüüüzzz
önce ben öğrendim kiiiii :) canım bnm inan çok sevindim tekrar tekrar tebrik ediyorum dkkt et kendine ağır iş yapma
canım bu önceki gün yapıp sonraki gün gördüğüm çizgi.. bu testi görür görmez yeni test yaptım ondada 10 dk içinde hafif pembeleşme gerçekleşti... umarım bende hamişimdir Allahımmmmm....
Rabbim koruyunca koruyo iştee.... sigarayı kesinlikle bıraktımm içmicemmm bebeğime zarar vermesin... Canım İnşallah sende bebişini sağlıklıca kesesinide kendisinide görürsün İnşallaaahhhh..... Rabim bu duyguyu herkese yaşatsın.. ben çıkıyorum canım çok teşekkür ederim sohbetin için.. görüşürüüüüzzz
bnde öğrenmeden önce tonla iş yapmıştım aynen snn gibi ama öğrendikten snra koca yapıoödü kopuo bebeğe bişi olur diye sigarayı kesin bırak bebeğini mahvedersin valla bnm belirtim çoktu çiş durmuodu anam bende :) 10 dk 1 şaşmıodu vc. yarın miniğimin kesesini görmeye gtcem belki kendinide görürüm nolur dua et bana cnm ya çok heyecanlıyım onu görceğim için
Bende sigara kullanıyordum ama hamilelik düşündüğümüz için 2 aydır içmiyorum sende bırakmalısın artık eşime bile izin vermiyorum evde içmesine çok sakıncalı çünkü..Sigara umrumda bile değil benim bebiş varya ŞÜKÜRLER OLSUN rabbimefolik asid kullanmıyorsan başla en kısa zamanda
hg bebiş:) bnm kocam bile bıraktı kız içmeyin aman sakın mercimekler fasulye olsun snra çabuk büyüsünler kucağımıza alalım şöle miz gibi bi koklayalım onları :)
hoşbuşduk canımiçermiyim asla içmem merak etme o mercimekler bi doğsun totolarını ısırcam ahh ahh çok mutluyum şükürler olsun Allah'ıma
Dualarım seninle canım benim inşallah miniğinin kesesinide kendisinide görürsün yarınbu yolda senin tavsiyelerin çok işime yaradı Allah bin kere razı olsun senden. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın miniğini inşallah
:) ayy cnm yaa valla nasıl sevindim bilemezsin rabbm kmsenin kucağını boş bırakmasın :)
inş tatlı ya aşkolsun rabbim istedi sen istedin oldu cnm bnm ben tavsiye verdim sadece gerisi senn çabandı isteğindi:) rabbim cümlemizinkini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin aminnnn
Amin canım benim Hala inanamıyorum yaaburada tanıdığımız herkesin güzel haberlerini alırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inş cnm bnm ben çıkıorum az uzanıcam uyku bastırdı öpüom seni dkkt et kendine çok durma sende yat dnlen
kızlar 17 ekımde adet olmustum bugun 9.gün ortalama adet döngüm 25. 26 gün sizce ilişkiye girrmek için ıdeal günler bugunlr mı
evet canım uygun günlerin başlamış kaçırma derim
benim de son adetim 15 ekim ve 25-26 gün sürüyor ve en önemlisi bugün uzayan akıntım geldi muhtemelen yumurtladım ya da yumurtlayacağım bugün 11. günüm ama eşimle bayram bayram atıştık yani kavgaya tutuştuk...
ŞİMDİ KÜSÜZ
bu gece ve yarın çok önemli ama gururuma da söz geçiremiyorum.. şu an evde yok dışarı çıktı ve ne yapıcam bennn...
Esraezgi ve irmegan tebrik ederiiiimmmm çok sevindimmmm.Darısı diğer arkadaşlara inşallah
bu arada tebrikler canım hamileymişsin:)perakedisi eğer mevzu önemli bir konu değilse gurur filan dinleme bebişin temellerini atmak içinhem bayram bayram küslük olmaz ama konu önemliyse onu bilemem
maalesef canım barışamam mevzu önemli değil, konu çok saçma kurbanlık etlerle ilgili.. ben elini yıka dedim o elini sildi yıkamaya gerek yok dedi... ve yıkayacaksın yıkamıyorum.... vsvs.. elim yine bulaşıcak şimdi geliyorum falan dedi. inat etti tutuştuk kavgaya.. sinir oldum tabi annemle babam da beni savundu ne var bunda niye köpürüyorsun falan diyince bu iyice sinirlendi... çok saçma ya... ama barışamam annemlerin yanında yapmayacaktı bunu ağırıma gitti böyle çıkınması.. kaç gündür bugünü ve yarını bekliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?