ayşecim inşallah sen hamilesindir ben hala belirsizlik içinde bekliyorum testde çıkmadı adet de olmadım neden böyle oldu ya
testi yaptıktan sonra haber ver canım bende merak ettim
ayşecim inşallah sen hamilesindir ben hala belirsizlik içinde bekliyorum testde çıkmadı adet de olmadım neden böyle oldu ya
selam kızlarr
ne zamandı adet tarihin canım
23tü tarih.O gün olmadım.Kan testi yaptırdım 1,20 çıktı.Yükselebilir dedi dr.Ama ertesi gün adet oldum.Ne kahverengi ne az oldu.Ne ağrı ne belirti tık yoktu.Bende veda etmiştim.Kasım için mola verdim.Aralık ayına diye karar aldık eşimle.Adet kesik kesik olunca korktum aslında.Bir sıkıntımı var diye.Kısmet artık.İnşallah sürpriz olur bebeğim...Sürpriz yumurtam benim
selam canım nasılsın bebişin hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun cnm bebişin
evet canım hatırladım ya ümitlendirmek istemiyorum cok seni ama daha önce kan testine öyle olupda degeri yükselen olmuş. adet de 2 gün olmuşsun simdi birsey yok diyorsun inş hamilesindir.
ne zamandı adet tarihin canım
canım 28 diye biliyordum ama yanlış hesaplamışım 26 ekimmiş adet tarihim hala bekliyorum işte
Ay valla çok heyecanlandım.Çarpıntım başladı :) Kız Allah mı söyletiyor seni yoksa? Bende korkuyordum bir hastalık belirtisi bunlar diyen olur diye.Hiç bu açıdan bakmamıştım bu kısa adet mevzuuna. Yakın da değilki koşup gitsem hemen.Çok halsizim üstelik.Ay napsamki. Limon muydu öbür test Hani şu köpüren.Dolapta varmı ki limon?
kızlar..... gercekten bı sorunum var son 5gundur fln bole birden ateşm yukeslio ınıyo bildigniz yanıyomm tum heryerım.. ya acaba bu hamilelik belirtisimiş? cunku ben hasta deglm bi seym de yok napıym sizce?
test yapmadın mı bu güne kadar
rose sen ovü testini günlük 1 tanemi kullandın bende başlayacağım akşam yapabilirmiyim testi annemdeyim şimdi
bu kadar bırden yukselip birden inmesi normalmi ateşimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?