Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

testi yaptıktan sonra haber ver canım bende merak ettim

Koştum eczaneye az önce kapalı.29ekim ya.Aklımın ucundan geçmedi kapalı olacağı.pufff.....Çok heyecan yaptım.Yakın nöbetçide yok.Akşam 6da alırım artık...

ayşecim inşallah sen hamilesindir ben hala belirsizlik içinde bekliyorum testde çıkmadı adet de olmadım neden böyle oldu ya

İnşallah ebson.İnşallah hamilesindir sende.Bende :) Çok uzak geliyor bende yazmak.Baya kendimi bırakmıştım adet oldum diye.Ne bileyim bir tuhaf oldum.Biraz rahatsızım yürüyemedim nöbetçi eczaneye kadar.6da gider alırım.Akşam da bebek ziyaretine gidiyorum.Bana da nasip olsun inşallah diye dua ediyordum duyduğumdan beri.Belki unutulmayacak bi tarih olur bugün benim için....

ne zamandı adet tarihin canım

23tü tarih.O gün olmadım.Kan testi yaptırdım 1,20 çıktı.Yükselebilir dedi dr.Ama ertesi gün adet oldum.Ne kahverengi ne az oldu.Ne ağrı ne belirti tık yoktu.Bende veda etmiştim.Kasım için mola verdim.Aralık ayına diye karar aldık eşimle.Adet kesik kesik olunca korktum aslında.Bir sıkıntımı var diye.Kısmet artık.İnşallah sürpriz olur bebeğim...Sürpriz yumurtam benim

evet canım hatırladım ya ümitlendirmek istemiyorum cok seni ama daha önce kan testine öyle olupda degeri yükselen olmuş. adet de 2 gün olmuşsun simdi birsey yok diyorsun inş hamilesindir.

Son düzenleme:
evet canım hatırladım ya ümitlendirmek istemiyorum cok seni ama daha önce kan testine öyle olupda degeri yükselen olmuş. adet de 2 gün olmuşsun simdi birsey yok diyorsun inş hamilesindir.

Ay valla çok heyecanlandım.Çarpıntım başladı :) Kız Allah mı söyletiyor seni yoksa? Bende korkuyordum bir hastalık belirtisi bunlar diyen olur diye. Hiç bu açıdan bakmamıştım bu kısa adet mevzuuna. Yakın da değilki koşup gitsem hemen.Çok halsizim üstelik.Ay napsamki. Limon muydu öbür test Hani şu köpüren.Dolapta varmı ki limon?

kızlar..... gercekten bı sorunum var son 5gundur fln bole birden ateşm yukeslio ınıyo bildigniz yanıyomm tum heryerım.. ya acaba bu hamilelik belirtisimiş? cunku ben hasta deglm bi seym de yok napıym sizce?

limonla falan olacak iş değil kan testi yaptır gene varsa bebiş değer de yükselmiş olur. yoksa o zaman adetinde sorun var demektir bi doktora görün kesin çözümü kan testi sanırım

kızlar..... gercekten bı sorunum var son 5gundur fln bole birden ateşm yukeslio ınıyo bildigniz yanıyomm tum heryerım.. ya acaba bu hamilelik belirtisimiş? cunku ben hasta deglm bi seym de yok napıym sizce?

İnşallah hamilelik belirtisidir canım seni ümitlendirmek de istemem ama bende yaşadım aynı şeyi bi ateş basıyo beş dk falan sora geçiyodu

test yapmadın mı bu güne kadar

yok canım bayram tatili vardı zaten bende 28 sanıyordum batı dün olmayınca bugünde internetten tekrar hesaplayınca baktım ki adet tarihi 26 ekim çıkıyor öğlende test aldım yaptım negatiif çıktı yarın sabaha kadar kırmızılar gelmezse sabah ilk idrarla yaparım 2 tane almıştım testi

rose sen ovü testini günlük 1 tanemi kullandın bende başlayacağım akşam yapabilirmiyim testi annemdeyim şimdi

rose sen ovü testini günlük 1 tanemi kullandın bende başlayacağım akşam yapabilirmiyim testi annemdeyim şimdi

Evet tatlım günlük aynı saatte yaptım üç gibii.Akşamları da yapabilirsin ama saat 8 den sorayı önermiyolar ayrıca yapmadan 4 saat önce falan sıvı alımını da kesmeyi untma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…