Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Evet tatlım günlük aynı saatte yaptım üç gibii.Akşamları da yapabilirsin ama saat 8 den sorayı önermiyolar ayrıca yapmadan 4 saat önce falan sıvı alımını da kesmeyi untma canım

çok sağol tatlım bebeğinle güzel vakitler geçirmen dileğimle

limonla falan olacak iş değil kan testi yaptır gene varsa bebiş değer de yükselmiş olur. yoksa o zaman adetinde sorun var demektir bi doktora görün kesin çözümü kan testi sanırım

Eski bi limon buldum dolapta.Wcde bi kendime baktım bi limonlu idrarıma.Ne yapıyorsun kızım sen manyak mısın dedim.Döktüm.Belimde felaket ağrıyor 2 gündür.Ağır kaldırdım,temizlik,kurban derken üşüttüm kesin diyorum.Anaaamm kız ben yoksa hamilemiyim?? :SSSSSS

Angels canım nasılsın nasıl gidiyo

Sağol canım iyiyim çok şükür şimdilik.Bayramı da atlattık hayırlısıyla.Bayramdan önce keseyi de gördük :)
Doktorum hiç bi iş yapma bayramda dedi ben de aynen öyle yaptım,bi problemim de olmadı şükürler olsun.
Bugün işbaşı yaptık,çalışmaya devam.Cuma günü Allah (c.c.) ın izniyle bebeğimin kalp atışlarını duycaz inş.

Sende ne var ne yok?Nasıl gidiyo hamişlik?Doktora falan gittin mi?

Duyarsın canım inşallah kalp atışlarınıdaa
Bende iyim canım şükür perşembe günü gidecem doktora kese gözükür mü bilmem hayırlısıı

Dualarımız seninle canımm umarım müjdeyi verirsin bize.

ebsoooooooooooon aşağıdasın ama ne yaptığını yazmadın bak seni bekliyoruuuzz ama biiizzzz........

canım 2 tane aldım test sabaha kadar adet olmazsam yarın sabah idrarı ile tekrar yaparım

Duyarsın canım inşallah kalp atışlarınıdaa
Bende iyim canım şükür perşembe günü gidecem doktora kese gözükür mü bilmem hayırlısıı

Gözükür inşallah canım.benim bebeğim de biraz zor gösterdi kendini ama sonunda gördük.
Bu arada senin BAT tarihin neydi? Benden sonra olman lazım ama gebeliğin benden önde gidiyo :)
Benim epey bi geç döllenme olmuş sanırım.

Hayırlısı inşallah hepimiz için.Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah rabbim.
İsteyen herkese de hayırlısıyla bebişler nasip etsin yaradanım.

canım 2 tane aldım test sabaha kadar adet olmazsam yarın sabah idrarı ile tekrar yaparım

canım hemen üzülme sakın.. yarın sabah ilk idrarla dene bakalım bi.. Hakkında hayırlısı olsun...

İrmegan canım kan testi yaptırdın mı

ben dün yani regl olmam gereken günde yaptırdım sonuç 61,95 çıktı.. sen yaptırdınmı bide sonuç sence nasıl..?

kısmetimde varsa bebeğim benimledir yoksa da allahım tez zamanda nasip etsin

Gayet güzel canım benimkide 77 küsür çıkmıştı iki gün sora tekrar istedi doktor yükselme varmı diye o da 345 civarında bişey çıktı günde iki kat falan artarmış zaten bide perşembe gidecem canım o zaman da ister mi tekrar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…