Evet tatlım günlük aynı saatte yaptım üç gibii.Akşamları da yapabilirsin ama saat 8 den sorayı önermiyolar ayrıca yapmadan 4 saat önce falan sıvı alımını da kesmeyi untma canım
çok sağol tatlım bebeğinle güzel vakitler geçirmen dileğimle
Belirtiler arasında var canım ateş yükselmesi zaten ben bu belirtiden de anlamıştım zaten seninkide bu sebepledir inşallah
yarın sabah test yapcm kızlar ya bakalım no0lcak.....
limonla falan olacak iş değilkan testi yaptır gene varsa bebiş değer de yükselmiş olur. yoksa o zaman adetinde sorun var demektir bi doktora görün kesin çözümü kan testi sanırım
Angels canım nasılsın nasıl gidiyo
Sağol canım iyiyim çok şükür şimdilik.Bayramı da atlattık hayırlısıyla.Bayramdan önce keseyi de gördük :)
Doktorum hiç bi iş yapma bayramda dedi ben de aynen öyle yaptım,bi problemim de olmadı şükürler olsun.
Bugün işbaşı yaptık,çalışmaya devam.Cuma günü Allah (c.c.) ın izniyle bebeğimin kalp atışlarını duycaz inş.
Sende ne var ne yok?Nasıl gidiyo hamişlik?Doktora falan gittin mi?
İnşallah miniğin seninledir canım beniimm..
ayyy bitanemm inş benım ıcn dua eddin lftn canlarım...
ebsoooonnn naptın kuzuuuuuuuuuuu.....???????
Dualarımız seninle canımm umarım müjdeyi verirsin bize.
ebsoooooooooooon aşağıdasın ama ne yaptığını yazmadın bak seni bekliyoruuuzz ama biiizzzz........
Duyarsın canım inşallah kalp atışlarınıdaa
Bende iyim canım şükür perşembe günü gidecem doktora kese gözükür mü bilmem hayırlısıı
canım 2 tane aldım test sabaha kadar adet olmazsam yarın sabah idrarı ile tekrar yaparım
İrmegan canım kan testi yaptırdın mı
canım hemen üzülme sakın.. yarın sabah ilk idrarla dene bakalım bi.. Hakkında hayırlısı olsun...
ben dün yani regl olmam gereken günde yaptırdım sonuç 61,95 çıktı.. sen yaptırdınmı bide sonuç sence nasıl..?
canım hemen üzülme sakın.. yarın sabah ilk idrarla dene bakalım bi.. Hakkında hayırlısı olsun...
ben dün yani regl olmam gereken günde yaptırdım sonuç 61,95 çıktı.. sen yaptırdınmı bide sonuç sence nasıl..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?