kısmetimde varsa bebeğim benimledir yoksa da allahım tez zamanda nasip etsin
kısmetimde varsa bebeğim benimledir yoksa da allahım tez zamanda nasip etsin
Gayet güzel canımbenimkide 77 küsür çıkmıştı iki gün sora tekrar istedi doktor yükselme varmı diye o da 345 civarında bişey çıktı günde iki kat falan artarmış zaten bide perşembe gidecem canım o zaman da ister mi tekrar bilmem
Eder inşallah canım benim sabırla bekle bakalım gelmez inşallah kırmızıların
Hakkında hayırlısı olsun tatlımm... Rabbim tez vakitte tatdırsın bu duyguyu sana ve isteyen herkese...
ayyyy rose valla içimi rahatlattın canım beniiimm... bende yarın gidicem doktora gerçi bugün aradım ama ulaşamadım İnşallah yarın dolu değildir.. bide yarında kan testi yaptırıp gideyim diyorum hayırlısı bakalım... İnşallah bebişler sağ salim gelirler dünyaya... temmuz anneleri gurubuna gelmicenmi sen...?
İçini ferah tut canım benim sonuç 77 çoktığında hatta bazı arkadaşlarım düşük değerin hemen ümitlenme falan demişlerdi nasıl korkmuştum ama o gün doktorda beklerken gördüm ki reglinin ilk günü yaptırıp 18 civarı çıkan kişiler vardı dr güzel demişti ..
Temmuz anneleri diye var mı ki grub
ateşim ınıp cıkıyo yaaa
eski bi limon buldum dolapta.wcde bi kendime baktım bi limonlu idrarıma.ne yapıyorsun kızım sen manyak mısın dedim.döktüm.belimde felaket ağrıyor 2 gündür.ağır kaldırdım,temizlik,kurban derken üşüttüm kesin diyorum.anaaamm kız ben yoksa hamilemiyim?? :ssssss
inş be kuzucmda aglıyasım geldi...
canım neden ağlıyorsun sakin ol
ağlama canım allahtan hayırlısını iste üzülme bu kadar bak benimkide negatif çıktıya gene olmasa diye cok korkuyrm ondan agloıyrm..
canım ben şimdi cıkp eve gdcm işteydim aksam girerim artm 10gbi o zamn konusrz sende uzme kendinii inş bebişmz bizinledir
Uzun zamandan sonra merhaba arkadaşlar.Benim bat 25ekimdi.o gün test yaptığımda 2.çizgi çoook silik çıkmıştı ama ben belki de öyle istiyorum diye öyle görmüşümdür dedim pek ümit bağlamadım.araya da bayram girince taa bugüne kadar bekledim ve kırmızılar gelmedi.bugün doktora gittik eşimle.ultrasonla baktığında keseyi göremedi ama geç döllenme olabilir kan testine bakalım dedi.veee 2saat sonra müjdeli haberimizi aldık.sonuç : 654,67çok ama çok mutluyum.doktor cumartesi ultrasonda görürüz dedi.
Rabbim hayırlısını versin.İsteyen herkese nasip etsin inşallahh
hayırlı olsun canım rabbim bizlerede nasip etsin
canım sen çalışmanı yap rabbim korusun bebeğini bu ay yumurtlama döneminde bendede böyle lekelenme olmuştu doktor hormanlarım yükseldiği için olduğunu söylediselam kızlar nasılsınız?
yoğun bir bayramın ardından yine sahalara dönmek güzel
nasıl gidiyor bakalım?
hamişlerimiz artıyor maşallah...
tuubii cim adoşum :) hayırlı olsun canım.çok sevindim.sağ salim kucagınıza da alırsınız inşallah...
bu arada kızlar,biliyorsunuzdur geçen ayki dinlenmenin sonunda bu ay bebiş çalışmalarına başlayacaktım.
zilhicce ayının son 10 günü oruçlu geçtiği için,bayramda hamile kalmak istemediğim için (kendi şahsi düşüncemiz) daha bebiş çalışması olmadı.tam 'hah artık yumurtlama dönemi de başlıyor uzayan akıntı başlıyor' dediğim anda üşüttüm iyimi
şu an idrarda yanma ve hafif pembemsi kanama var.tabi ilaç kulanıyorum ve iyi geliyor.1-2 güne bişeyim kalmaz diye düşünüyorum.
ama sizce bu durum yumurtlama dönemime olumsuz etki edermi?
veya bebişin yerleşmesini etkilermi?
biliyorsunuz vücudum hemen düşük yapmaya müsahit.
bu ay bal+tarçın+çörekotu kürü yaptım.sağlam yumurtlayayım die.
sizce bu üşütme durumu olumsuz bir faktörmüdür :26:
yhaa verimli günlerimdeyimm olurmu böle bi şans yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?