- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Ohoo, siz ev olmasa çalışmayacakmışsınız zaten. Üni okumasaydınız. Gerçekten çalışmak isteyen birine 1 kişilik kontenjan açılırdı.
Arkadaşlar 24 yaşındayımm bir yıllık evliyim sınıf öğretmenliği bitirdim. Önümüzdeki sene için hayatımın en zor kararsızlığını yaşıyorum.. Evde vakit gecirmeyi ev işi yapmayı cok seviyorumm calışmasam cocuk yapsam diyorum en az 3 allah nasib ederse de duruma göre 4 cocuk istiyoruz cünkü bence kardeşler dünyanın en degerli varlıkları keske 5 6 tane kardeşim olsaymış diye düşünüyorum cocuklarımın da bu duyguyu fazlasıyla yaşamalarını istiyorum. Eger dersaneye gidip atanırsam en az 2 yıl cocuk yapamıcam yaşım olcak 26 ve dört cocuk için gec kalmış olcam bi yandan da cok hevesleniyorum bir an önce bebegim olsun istiyorum öbür yandan uzun süre korunursan sonra cocugun olmaz diyorlar dersaneye giderken de hamileliği düşünemem cünkü nasıl bi hamileliğim olcak bilmiyorum zor gecerse ders calışamam.. Eger ben calışmazsam da ev almamız mümkün degil eşimin babası destek olmuyor ki bu devirde de tek maaşla destek olmadan ev almak cok zor daha düğün borçlarımız var.. Allaha sükür durumumuz iyi ama ev alcak kadar değil calışırsam 2 bin lira maaş alcam ki bu devirde az para degil diğer tarafta bebegime kavuşmak istiyorum. Durun daha bitmedi bebegime kacuşmak istiyorum ama sonra o sorumluluklar agır gelirse diye korkuyorum etrafımdaki herkes şimdi rahat tatlı geliyo ama bebek olunca uykusuzluk yorgunluk umrunda bile olmaz diyolar
Evet okurken ne kadar karışık yazmışsın diceksiniz ama inanın aklım daha karışık keşke kazayla hamile kalsam diye dua ediyorum en azından rabbim nasib etti hediye etti karar vermekten kurtuldum derim..
Millet eşinin hayatına müdahale etmesinden şikayet eder bende de tam tersi eşim cok saygılıdır asla agzını acmaz calışma konusunda kararını kendin ver diyo tabi ki bebegimizin olmasını istiyorum ama calışmak istiyosan bi sene daha beklerim diyo.. Calışmıcaksın otur evi de bebegini büyüt dese ya da calışman lazım destek ol bütcemize dese daha mutlu olucam inanın simdi bu kararın bütün yükü üzerimde aylardır.
Bu arada bu yıl kpss ye girsim hiç calışmamama rağmen yüksek puan aldım atanmaya yeterli degil ama dersaneye hidersem allah da izin verirse %90 atanırım gibi gözüküyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazdıklarınıza çoğu yerde katıldım, mantıklı yazmışsınız. Ancak bir yerde kendinizle çelişmişsiniz. Bireysel emeklilik olayında eşinizin yaklaşımı hoş değil. Kızınıza güveniniz yok mu? 'Erkek olsa limon satar geçinir, kız birilerinin yanına sığıntı olmasın' ne demek? Erkek limon satarsa kız da satabilir, basit açıdan bakarsak.
Üniversite okumasa o çok kazanan kocayı nasıl tavlayacaktı, sen de yani...
iyi güzel düşünüyosun da kardeşim senle aynı fikirde olmayan adama neden saçma sapan dersin ki..az saygı lütfenyok tatlım normal olan biziz çünkü mantıkla düşünüyoruz ileriye dönük saçma sapan planlar yapmıyoruz
iyi güzel düşünüyosun da kardeşim senle aynı fikirde olmayan adama neden saçma sapan dersin ki..az saygı lütfen
kendime ait planlara saçma sapan dedim kimsenin fikrine öyle demedim şekerim
o vakit konu sahibine direk söylerdim zaten düşüncelerimi konu sahibine yazdım.
Arkadaşlar gercekten cok ayıp yorumlar yapıyorsunuz ama sizin gibi cevaplar vermeyecegim üniversiteye koca tavlamak için gitmedim ben üniversiteye başladığımda zaten eşimle görüşüyoduk eşimden önce de kimseyle görüşmedim çok şükür allah kimi nasip ettiyse onunla hayatlarımızı birlestiririz tavlamak ne demek gercekten üzüldüm bu yorumunuza
ornek olabilir dusuncesiyle yazdim.ayni yaslardayiz 2yil olacak evleneli dershenye gittim hazrlandm cocugu erteledik.bolumum icin yeterli olmayack kadr puan aldim.en azindan icimde ukte kalmayacak cocuk oldu sinava hazrlanamadim diye.sinavdan 10gun once dusuk+kurtajla sonuclandi ve o an ders falan dusunemedim bebegim benmle kalsin ama atanmasamda olurdu.herseyin hayirlisi.simdi tekrar istiyoruz hem de kontenjanlarn aciklanmasini bekliyoruz bakalim mevlam ne eyler.
Arkadaşlar 24 yaşındayımm bir yıllık evliyim sınıf öğretmenliği bitirdim. Önümüzdeki sene için hayatımın en zor kararsızlığını yaşıyorum.. Evde vakit gecirmeyi ev işi yapmayı cok seviyorumm calışmasam cocuk yapsam diyorum en az 3 allah nasib ederse de duruma göre 4 cocuk istiyoruz cünkü bence kardeşler dünyanın en degerli varlıkları keske 5 6 tane kardeşim olsaymış diye düşünüyorum cocuklarımın da bu duyguyu fazlasıyla yaşamalarını istiyorum. Eger dersaneye gidip atanırsam en az 2 yıl cocuk yapamıcam yaşım olcak 26 ve dört cocuk için gec kalmış olcam bi yandan da cok hevesleniyorum bir an önce bebegim olsun istiyorum öbür yandan uzun süre korunursan sonra cocugun olmaz diyorlar dersaneye giderken de hamileliği düşünemem cünkü nasıl bi hamileliğim olcak bilmiyorum zor gecerse ders calışamam.. Eger ben calışmazsam da ev almamız mümkün degil eşimin babası destek olmuyor ki bu devirde de tek maaşla destek olmadan ev almak cok zor daha düğün borçlarımız var.. Allaha sükür durumumuz iyi ama ev alcak kadar değil calışırsam 2 bin lira maaş alcam ki bu devirde az para degil diğer tarafta bebegime kavuşmak istiyorum. Durun daha bitmedi bebegime kacuşmak istiyorum ama sonra o sorumluluklar agır gelirse diye korkuyorum etrafımdaki herkes şimdi rahat tatlı geliyo ama bebek olunca uykusuzluk yorgunluk umrunda bile olmaz diyolar
Evet okurken ne kadar karışık yazmışsın diceksiniz ama inanın aklım daha karışık keşke kazayla hamile kalsam diye dua ediyorum en azından rabbim nasib etti hediye etti karar vermekten kurtuldum derim..
Millet eşinin hayatına müdahale etmesinden şikayet eder bende de tam tersi eşim cok saygılıdır asla agzını acmaz calışma konusunda kararını kendin ver diyo tabi ki bebegimizin olmasını istiyorum ama calışmak istiyosan bi sene daha beklerim diyo.. Calışmıcaksın otur evi de bebegini büyüt dese ya da calışman lazım destek ol bütcemize dese daha mutlu olucam inanın simdi bu kararın bütün yükü üzerimde aylardır.
Bu arada bu yıl kpss ye girsim hiç calışmamama rağmen yüksek puan aldım atanmaya yeterli degil ama dersaneye hidersem allah da izin verirse %90 atanırım gibi gözüküyo
önce meslegınde bı kac adım at..
pesıne bebek çalışmalarına basla..
artık allah ne zaman verırse,ozaman işine bıraz ara verır,sonra tekrar dönersın..
altın bılezıgını koluna tak,ne kadar çocuk yaparsan yap sonra..
(vıcdanımın sesınıde yazım;ben olsam bebek yaparım)
Sen herseyi bir kenara bırak hemen bebek çalışmalarına basla inan ki evlendik evlilik borclarimizi azaltalim sonra dedik araba aldik araba kredisini biraz azaltalim hem kiradayiz zorlaniriz dedik bekledik beklemekten vazgectikten sonra ne denediysek bebisimiz olmadi ve şu an tüp bebek yaptirdik sonuc bekliyoruz bende 24 yasindayim 3 yillik evliyim bence para kazanilir onemli olan ev huzuru evinde mutluysan huzurluysan yap bi bebis bence...
Cok sagol yorumun için böyle cesaret verici fikirlere ihtiyacım var:) ah o vicdanla mantık yok mu işte:)
benim konumu oku kararsızlığından hemen vazgeçersin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=743821
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?