- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
sen hazır olduğun zaman yap bence çünkü bazen istediğin zamana denk gelmiyor gerçekten.şu ay kalırım araları bu kadar olur diyorsun ama olmaması da ihtimal.Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
Eşim ay sıkıştığında yardım alıyor ailesinden benim sıkıntım beni dusunmemesiOna ne? o mu bakıyor?
O bakıyorsa son sözü de o söyler.
Yoksa hayat sizin, başkasının ne dedigini kim takar?
Haklısınızsen hazır olduğun zaman yap bence çünkü bazen istediğin zamana denk gelmiyor gerçekten.şu ay kalırım araları bu kadar olur diyorsun ama olmaması da ihtimal.
Maddi destekleri var bizeçocuğunuza o mu bakıyor, maddi manevi herhangi bir desteği var mı?
kv ne alaka karışıyor?Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
Allah kolaylık versin :) sıkıntı olmuyor mu yani zorlaniyormusunuzkv ne alaka karışıyor?
o mu bakıyor yoksa çocuğa:))
eşinle aranızda kakrar vereceğiniz bir husustur.
kv fikrini söyleyebilir ancak baskı derecesinde karışamaz hakkı yoktur.
6 yaş aralığı fazla.
2. çocuğu düşünüyorsan 3-4 yaş olabilir aralığı.
bu arada benimkiler arasında 6 dan da fazla fark far:))
Şaka mı bu konu? Ben olsam kv ye sen benim yatak odama nasıl karışırsın diye çemkiririm. Ona ne?Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Arada sırada yardım ettiği için belliki kendince karışma hakkı bulmuş. Hakkı var mı yok tabiki.Eşim ay sıkıştığında yardım alıyor ailesinden benim sıkıntım beni dusunmemesi
teşekkürler.oğlumla ikizler arası 8.5 yaş.Allah kolaylık versin :) sıkıntı olmuyor mu yani zorlaniyormusunuz
Paylaşmadım genel muhabbeti geçtiğinde aynı şeyi sürekli söyler durup durup değil yani konu geçersesiz niye böyle bi planı kv ile paylaşıyorsunuz ki? kendisi onay mercii filan mı? baştan hata sizde yani.
ne oranda bir destek bu özel değilse merak ettim:))Maddi destekleri var bize
Doğrudur bazen bir çocuk bile sıkıntılı oluyor hastayken filan yani ama olsun Rabbim bağışlasın evlatlarimiziteşekkürler.oğlumla ikizler arası 8.5 yaş.
zorluklar kısmına girmeyeyim çıkamam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?