Bebek ve kv

2-3 yaş ara iyidir.
hamile kalınca yanlışlıkla oldu dersin kv ye.

İyi de tek çocuğa bakamazkrn ikinciyi düşünürseniz kim olsa yapmayın diye öğüt verir, kv niz gayet mantıklı öneri sunmuş.
Bakamayan değil destek veriyorlar gerçekten Bakamayan biri olsam ikinci çocuğu kesinlikle düşünmem ki

Yani ay sonu bazen denk gelmiyor sorsunlar yardım ederler bez filan alınır mama vs

şimdi bana kızacaksınız ama çok da haksız mı k.valide.

daha ilk çocuğun masrafları tam olarak karşılanamazken ikinci çocuğu düşünmek gerçekten erken değil mi?

şimdi bana kızacaksınız ama çok da haksız mı k.valide.

daha ilk çocuğun masrafları tam olarak karşılanamazken ikinci çocuğu düşünmek gerçekten erken değil mi?
Kızmıyorum bende hemen olsun demiyorum ama 6 yaş çok geç değilmiş

Bakamayan değil destek veriyorlar gerçekten Bakamayan biri olsam ikinci çocuğu kesinlikle düşünmem ki
benim kızların arası 18 ve 22 ay. maddi olarak zorlanıyoruz ama olsun. manevi olarak çok memnunum hayatımdan.

her b.okada karismasalar olmuyo cok afedersiniz haftada kac kere nasil sey yapacaginizada o karar versin ona ne ki sizin aile planlamanizdan

maddi manevi yeteceğinize inandığınız zaman ister peşpeşe yaparsınız ister 3-5 yaş aralıkla ya da hiç yapmazsınız bunun kararı tamamen size ve eşinize ait bence hiç yormayın kendinizi kayınvalideyi ikna etmek için

maddi destekleri olması size karışma hakkını vermez! Pardon siz çocuk yaparken ona mı soruyorsunuz da 6 yaş olsun gibi bir cümle sarfedebiliyor

ikinci çocukla maddi sıkıntılar artacak ama bu da bir gerçek:))
bu açıdan düşünüyo belki kv.
Evet düşünce iyi olabilir ama işte 6 yaş ısrarı niye dese ki biraz toplayın geçim olarak rahatlayın düşünün kabulüm

Ay sonunda bebeginize bez ve mama alamamak demek ona bakamamak demektir, ayip degil maddi olarak bu durumda olmak, ama sartlarinizin farkinda olmalisiniz. Bu durumda ikinciyi yapsaniz ikisine de bez ve mama alamayacaksiniz. Bunun farkinda olmamak da degisikmis. Kv hakli. Bir bez 10 liraysa iki bez 20 lira,demek ki kadinin gucu yetmeyecek size yardimci olmaya. Sartlariniz olgunlasana kadar yapmasaniz cocugu daha iyi

Evet düşünce iyi olabilir ama işte 6 yaş ısrarı niye dese ki biraz toplayın geçim olarak rahatlayın düşünün kabulüm
ısrar etmeye hakkı yok.
siz kendi durumunuzu kendiniz daha iyi tartarsınız.
6 yaş mantıklı değil zaten.
biri okula başlayacak biri bebek.
çok zor.
çalışmıyorsun sen değil mi?

Maddi yardım alıyormussunuz o zaman haklılar dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…