- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Borcunuz. ne zaman bitiyor?
Ben yerinizde olsam maddi açıdan rahatladıktan sonra çocuk sahibi olurdum, öyle herkesin dediği gibi çocuk rızkıyla gelmiyor maalesef.
Canım benim,o zamanlar geçti sanırım takılı kalma❤Borcun bitmesine galiba bir buçuk sene belki daha fazla var kesinti olduğu için bilemiyorum. Banka hacizi kaldırmak gibi bir şeyden bahsetmiş tam gidip görüşmedi eşim inan bilemiyorum.
Evet rızkıyla gelir belki ama benim 5lirayı bulamadığım zamanlar oldu ne biliyim ben sıkıntı çekerken çocukta benimle çeksin istemedim.
Ya keske rızkıyla gelse ama cocuk cok buyuk masraf tabiki cok guzel bisey ama harcamalar 2 katina cikiyor bence yasinizi ve doktorunuzun dediklerini göz onunde bulundurun olmama ihtimali varsa beklemeyin hersey yolunda gidiyorsa borc biraz daha azalana kadar bekleyebilirsiniz
Ooo daha cok gencsiniz bekleyin 2-3 sene daha borcta azalmis olur hem kafaniz rahat olurDoktor bi sıkıntı yok herşey normal dedi biraz prolaktin azcık yüksek çıktı ama sıkıntı yok dedi ilaç verdi kullan dedi. Bu arada yaşım 26
Çocuk rızkıyla gelmiyor dedim, yanlış okumuşsunuz.Borcun bitmesine galiba bir buçuk sene belki daha fazla var kesinti olduğu için bilemiyorum. Banka hacizi kaldırmak gibi bir şeyden bahsetmiş tam gidip görüşmedi eşim inan bilemiyorum.
Evet rızkıyla gelir belki ama benim 5lirayı bulamadığım zamanlar oldu ne biliyim ben sıkıntı çekerken çocukta benimle çeksin istemedim.
Borç bitecek gibi durmuyor ne bileyim en azından benim umudum yok bankaya bulaştı faiz üstüne faiz. Üstüne maaş haczi. Az az kesiliyor ne kadar daha kesilecek bilemiyorum ki anlayamıyorum. Ben de biraz daha beklemeliyim diyorum ama evleneli de beş sene olacak ekimdeDaha bir yıl olmuş çalışmaya başlıyalı borcunuzda bitmemiş
Biraz daha oturmasını bekleyin
Bebeğinizle geçireceğiniz güzel günleri çileye dönüştürmekte var
Borcunuz bitsin birkimde yapın hatta
Ne kadar güzel söyledin.Once psikolojinizi duzeltin.sonra maddiyat sonra cocuk. Saglam psikolojiniz olmadan iyi bir maddiyata kavusmanizin bi onemi olmayacak.
Allah kolaylik versin. Umarim faize daha bulasmazsınız.faiz evin bereketini aliyor. Hepsini gectim huzurunuzuda alir. Bebegi falan bir kenara birakin psikologa gidin. Inanin daha sonra cok guzel saglikli emin kararlar verebilirsiniz. Rabbim yuvanizdan huzuru bereketi eksik etmesin.Borç bitecek gibi durmuyor ne bileyim en azından benim umudum yok bankaya bulaştı faiz üstüne faiz. Üstüne maaş haczi. Az az kesiliyor ne kadar daha kesilecek bilemiyorum ki anlayamıyorum. Ben de biraz daha beklemeliyim diyorum ama evleneli de beş sene olacak ekimde
Amin Allah razı olsun. Malesef eşimin ailesi yüzünden bulaştık. Onların yaptığı hatayı ben çektim. Bereketini de aldı huzurunu da aldı benim psikolojimi sağlığımı da aldı. Beş senedir beni benden aldı neler çektim. Psikoloğa da gitmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz biri var mı? Aslında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin var danışma merkezi ama randevu almak çok zor iki kere gittim devam edemedim.Allah kolaylik versin. Umarim faize daha bulasmazsınız.faiz evin bereketini aliyor. Hepsini gectim huzurunuzuda alir. Bebegi falan bir kenara birakin psikologa gidin. Inanin daha sonra cok guzel saglikli emin kararlar verebilirsiniz. Rabbim yuvanizdan huzuru bereketi eksik etmesin.
35de çok geç o saatten sonra olacağının garantisi yok hoş şimdide yok 5senelik evliyim zaten otuz beşe 15senelik evli oluyorum o kadar da bekleyemem heralde.Yasin küçük psikolojin iyi değil yapma.cocuk için sadece para değil sağlam psikolojide gerekiyor.hamileliği lohusaligi gazi dişi çiş i okulu dersi ergenligi daha sayarım da tamamen vazgecersin diye korktum.35 e gelmeden yaparsın bekle derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?