bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende adaçayına bu ay başladım bide rezene çayı her ikiside adeti düzene sokarmış ve daha bi çok faydalarını okumuştum....bide civanperçemi aldım adet yaklaşınca içiliyomuş bi tür adet söktürücü işte...allah rast getirsin

Selam kızlar bende geldımmmm
Seda ben tekrardan tanıtayım 3 yıllık evlıyım 4 aydır korunmuyoruz sonuc negatıffffff
Eskıden bır seferde hamıle kalıncagını sanan ben artık akıllandım :)
Bu hafta doktorumdan randevumu aldım
esımde hersey mukemmel bendede ole ama olmuyor
bende ılk basta yumurtlama tedavısı takıbı duunuyorum bakalım hayırlısı
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

seda hoşgeldin sen geldiin ben gidiyorum umarım bundan sonra daha güzel arkadaşlıklar kurarız burada.....görüşmek üzere iyi gecelerrrrrrrrrr

slm canım hoşgeldin
memnun oldum sedacım ben de ayla. doğum kontrol hapı kullandıysan eğer bıraktıktan sonra ancak belirli bi süre hamile kalabiliyomuşsun ben de de öle olmuştu

herşey için hayırlısı

kızlarrr ben geldimmmm yemeğini yedi bende bi bakim benim kızlara dedim oda travian köyüne bakıyo şimdi :))) dün nickime bakmaya çalıştı epey cebelleştik bide çok güldü bana saklıyosun diye benimi yazdın diyo :))) he seni yazdım hiç işim yokta :)))))))

seda hoşgeldin annemm
4 ay daha çok uzun eğil be canımm buda benim 3. ayım

ay vardıra türk filmlerinde bi seferdee hoop gebe kalırrr ahh ahh nerde :)))

hoşgeldin canım :)))

bazılarında oluyor halen hatta benim arkadaşımda hemen ilk geceden hamile kalmıştı hatta çok dalga geçmiştim onunla ....

ay şansa bakarmısın yaaa
benimde bir arkadasım var adetinden sonra bi kere korunmuyo hooop tutuyo ikincisinide öyle yaptııı

hayranım bu tek seferliklere

merhaba bende 8 aylık evliyim bi gün bebek istiyosam ertesi gün vazgeçiyorum ama eşim çok ısrar ediyo yaşım da 21 erken mi sizce

merhaba bende 8 aylık evliyim bi gün bebek istiyosam ertesi gün vazgeçiyorum ama eşim çok ısrar ediyo yaşım da 21 erken mi sizce

canım herhangi bi engelin varmı okul vs falan
valla yaşında küçük ama tamamen ruh halinle ilgili bi durum herşeyden önce bence sen istemelisin sadece eşinin yada sadece senin istemenle olmaz iki tarafda istediği zaman olmalı

okul vs. engelim yok ünv. bitirdim bazen çok istiyorum ama etrafımdakiler korkutuyorlar küçüksün sorumluluk gerekir falan diye benimde aklım karışıyo doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…