merhaba bende 8 aylık evliyim bi gün bebek istiyosam ertesi gün vazgeçiyorum ama eşim çok ısrar ediyo yaşım da 21 erken mi sizce
okul vs. engelim yok ünv. bitirdim bazen çok istiyorum ama etrafımdakiler korkutuyorlar küçüksün sorumluluk gerekir falan diye benimde aklım karışıyo doğal olarak.
meysanur canım geliosun bi selam vermeden çıkıyosun hoşgeldinn bakalım bi ses verrrr
hosbulduk alyacim baktim ki buraya kacmisiniz :) pesinizden geldim
ufakligi hangini soruyon ? eger 19 aylik olani soruyosan o zaman gectikce yaramaz oluyor taze olani soruyorsan oda iyi elhd midemi bulandiriyo
sen nasilsin insaALLAH
off kızlar baya ağrım var benim kürtajdan sonra ilk adet yaa normaldeki ağrılardan farklı yaa geçen gün dr gittim normal dedi ama bu geceyi atlatsam... yarın ola hayrola
off kızlar baya ağrım var benim kürtajdan sonra ilk adet yaa normaldeki ağrılardan farklı yaa geçen gün dr gittim normal dedi ama bu geceyi atlatsam... yarın ola hayrola
valla buraya taşındık canım sohbet topiği olsun dedikk bilgin olsun seninde artık herberaber burdayız
ben 19 aylığı soruyorum
ötekide midenimi bulandırıyo bak yaramazaaa
canım kaç haftalık oldu şimdi senin 2 aylık diye hatırlıyoorum ama
folık asit kullanıyomusun herşey yolundamı
elhd o simdi uyuyor yaramaz cadim benim :)
gülüm haftaya 9 haftalik olcak ALLAH nasip ederse insaALLAH
kiz biri daha sormustu bana folik asit kulaniyormuyum diye inan ne oldunu bile bilmiom kulanmam gerekiyormu onu ilk kizimda da kulanmamistim öyle birsey hatda onda 3 aylikken ilk doktora kontrolle gittim insaALLAH önemli bisi degildir hee
gülüm acil cikmam gerek yarin görüsürüüz ins
ağrı kesici değilde dr verdiği ilacı aldım bakalım inşallah geçer kızlar ya saolun
dr. verdiği ağrı kesicimi
hayır ağrı kesici değil canım yaa başka bir antibiyotik
emel bu yumurta takibi nası oluyo her isteyene yapılıyomu
ay vardıra türk filmlerinde bi seferdee hoop gebe kalırrr ahh ahh nerde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?