Folik asit bir vitamindir. Bu maddeye doğal halde taze sebze, meyve, patates, baklagiller, kepekli- ve süt ürünlerinde rastlanır. Diğer vitaminler gibi folik asitide tablet halinde alabilirsiniz. Eğer sağlıklı ve değişik (çeşitli) şeyler yiyiyorsanız, normalinde yeterli folik asit alıyorsunuz demektir. Fakat hamile kalmak istediğiniz zaman, hamileliğinizin başlangıcında biraz daha fazla folik asite ihtiyacınız vardır. O zaman hergün 0,4 ile 0,5 miligram arası folik asit kullanmaya dikkat etmek zorundasınız. Hollanda'da satın almak için içinde ekstra folik asit içeren besin maddeleri henüz yok. Hergün yeterli derecede folik asit aldığınızdan emin olmak için beslenmenizi folik asit tabletleri ile destekleyebilirsiniz (günde bir sefer 0,4 veya 0,5 mg'lık folik asit tableti
kopyala yapıştır yaptım işte bu tatlım :))) ama dediğim gibi almasanda bişi olcak diye bişi yok besinlerdede var endişelenme vitamin kısacası
evet stres cok onemlıde ınsan ıster ıstemez sıkabılıyor canını ne yazıkkı
Ama tabıkı hayırlısı olsun
hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun fazla stres yapmamaya çalış bende bi ara öyle olmuştum ama baktım ki benim gittiğim yol yol değil kendimi toparladım. artık herşeye çare buluyolar doğal yolla olmasa bile ne yöntemler var rahatlattım kendimi. sen kaç aydır deniyosun
bu arada folik asit için daha yeni bi arkadasımada aynı şeyi söylemişler o kullanmamıştı çokta önemli değil demiş sonuçta yiyeceklerdede olan bi vitamin
sen nerde yaşıyosun yaş kaç isim nedir ne kadarlık evlisin
Seda ben canım ,28 yaşındayım
Aynen öyle stres yapmamak lazım,lazımda becerebilene :) 1,5 yıllık evliyim ben ,evlendiğimizden beri hep istedik ve korunmadık ekimde hamile olduğumu öğrendim kasım sonu bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim ve düştü. Allahtan kürtaja gerek kalmadı. İnşallah yeniden o güzel duyguyu yaşarız hep beraber. Allah isteyen herkese tezzzzzzzzz zamanda nasip etsin inş.
anam kimse kalmamış mı burda
tamam gülo zaten doktorda bisey demedi kulanayim diye bakalim hayirlisi dün acil cikis yaptim kusura bakma insaALLAH bugün nasilsiniz bakim
Seda ben canım ,28 yaşındayım
Aynen öyle stres yapmamak lazım,lazımda becerebilene :) 1,5 yıllık evliyim ben ,evlendiğimizden beri hep istedik ve korunmadık ekimde hamile olduğumu öğrendim kasım sonu bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim ve düştü. Allahtan kürtaja gerek kalmadı. İnşallah yeniden o güzel duyguyu yaşarız hep beraber. Allah isteyen herkese tezzzzzzzzz zamanda nasip etsin inş.
hosgeldin canim büyük bir gecmis olsun cok üzüldüminsaALLAH RABBIM diledigin gibi güzel bir hamilelik yasatir sana ve tüm diger isteyenlere hayirlisi ile
ben varım canım bugün okula gitmedim :))) keyif yapıyorum bi taraftanda gelin kaynana topiğini okuyodum bende nefret ediyorumda kendisinden bi içimi dökim dedim :)))/QUOTE]
KIYAMAM YA.. OKU BAKALIM..DÖK İÇİNİ DÖKEBİLDİĞİN KADAR..
amin canım inşallah öncelikle geçmiş olsun
bende 28 yaşındayım inşallah hep birlikte hamiş kalırız çok geçmeden
ben varım canım bugün okula gitmedim :))) keyif yapıyorum bi taraftanda gelin kaynana topiğini okuyodum bende nefret ediyorumda kendisinden bi içimi dökim dedim :)))/QUOTE]
KIYAMAM YA.. OKU BAKALIM..DÖK İÇİNİ DÖKEBİLDİĞİN KADAR..
:)) ay evet bu kaynanaların hepsi aynı galiba ben şimdiden düşünüyorum yarın bigün nasip olursa bebeğimiz olacak ben bu kadından bu kadar nefret ederken ve görüşmezken bebeğimi nasıl göstericem ona ben sevmesemde onun babannesi olacak, ne çocuğumun babanne sevgisinden mahrum kalmasını nede onun torun sevgisinden mahrum kalmasını doğru bulmuyorum bulmasınada bende insanım işte nası olcak nası başarabileceğim bunu diye düşünmektende kendimi alamıyorum.
çok teşekkür ederim canım .
hadi bakalım yapalık bi liste ama :82:
ben varım canım bugün okula gitmedim :))) keyif yapıyorum bi taraftanda gelin kaynana topiğini okuyodum bende nefret ediyorumda kendisinden bi içimi dökim dedim :)))
hoşgeldin canım valla bugün çok iyiyim yayıldım elimde laptop tv açık kahvem yanımda daha ne olsun :))) sen napıyosun
bende iyim elhd kayinvalidemler burdaydi onlari yolcu ettik simdi kalkim de evi toparlim insaALLAH
vakit olunca gene ugrarim ins size hayirli sohbetler gülo
:)) ay evet bu kaynanaların hepsi aynı galiba ben şimdiden düşünüyorum yarın bigün nasip olursa bebeğimiz olacak ben bu kadından bu kadar nefret ederken ve görüşmezken bebeğimi nasıl göstericem ona ben sevmesemde onun babannesi olacak, ne çocuğumun babanne sevgisinden mahrum kalmasını nede onun torun sevgisinden mahrum kalmasını doğru bulmuyorum bulmasınada bende insanım işte nası olcak nası başarabileceğim bunu diye düşünmektende kendimi alamıyorum.
aha kiz simdi okudum hayirdir ne oldu ki bukadar nefret nicin ???
:))) bende aynı dertten muzdaribim kızlar ama benim şöyle bir şansım var ben istanbulda oturuyorum eşimin tüm ailesi samsunda :)
HAKLISIN CNM BN EVLİ DEĞİLM,KAYNANAM YOK AMA BABANNEMİDE SEVMEM.. ÇOCUGUN YAŞI İLERLEDİKÇE FARKEDİYOR NEYİN DOĞRU NEYİN YANLIŞ OLDUĞUNU..SEN YNEDE BAYRAMDA SEYRANDA GÖTÜR,GÖRSÜN ZAMANA BIRAK ÇOCUGUN BİRAZ BÜYÜSÜN ANLAR ZTN :))
:))) bende aynı dertten muzdaribim kızlar ama benim şöyle bir şansım var ben istanbulda oturuyorum eşimin tüm ailesi samsunda :)
ay ne güzel işte benimkiler burda gerçi ben gitmiyorum eşim gidiyo arada tabiki gidecek ben sevmesemde herkesin anası babası sonuçta. ama allah var eşimle bu konuda gerilmedik hiç oda farkında kendi annemi tanıyamıyorum diyo ama bi taraftanda barışmamızı istiyo
HAKLISIN CNM BN EVLİ DEĞİLM,KAYNANAM YOK AMA BABANNEMİDE SEVMEM.. ÇOCUGUN YAŞI İLERLEDİKÇE FARKEDİYOR NEYİN DOĞRU NEYİN YANLIŞ OLDUĞUNU..SEN YNEDE BAYRAMDA SEYRANDA GÖTÜR,GÖRSÜN ZAMANA BIRAK ÇOCUGUN BİRAZ BÜYÜSÜN ANLAR ZTN :))
benim ananemde babanemde üvey çok bilirim çocukken bunun eksikliğini hissettiğimi çocuğumun bunları yaşamasını istemiyorum babannesi çok sevsin onu oda sevsin babannesini evet ben nefret ediyorum ama çocuğumu sevsinler yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?