bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam gülo zaten doktorda bisey demedi kulanayim diye bakalim hayirlisi dün acil cikis yaptim kusura bakma insaALLAH bugün nasilsiniz bakim

Seda ben canım ,28 yaşındayım
Aynen öyle stres yapmamak lazım,lazımda becerebilene :) 1,5 yıllık evliyim ben ,evlendiğimizden beri hep istedik ve korunmadık ekimde hamile olduğumu öğrendim kasım sonu bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim ve düştü. Allahtan kürtaja gerek kalmadı. İnşallah yeniden o güzel duyguyu yaşarız hep beraber. Allah isteyen herkese tezzzzzzzzz zamanda nasip etsin inş.

hosgeldin canim büyük bir gecmis olsun cok üzüldüm insaALLAH RABBIM diledigin gibi güzel bir hamilelik yasatir sana ve tüm diger isteyenlere hayirlisi ile

anam kimse kalmamış mı burda

ben varım canım bugün okula gitmedim :))) keyif yapıyorum bi taraftanda gelin kaynana topiğini okuyodum bende nefret ediyorumda kendisinden bi içimi dökim dedim :)))

tamam gülo zaten doktorda bisey demedi kulanayim diye bakalim hayirlisi dün acil cikis yaptim kusura bakma insaALLAH bugün nasilsiniz bakim

hoşgeldin canım valla bugün çok iyiyim yayıldım elimde laptop tv açık kahvem yanımda daha ne olsun :))) sen napıyosun

amin canım inşallah öncelikle geçmiş olsun
bende 28 yaşındayım inşallah hep birlikte hamiş kalırız çok geçmeden

bende iyim elhd kayinvalidemler burdaydi onlari yolcu ettik simdi kalkim de evi toparlim insaALLAH
vakit olunca gene ugrarim ins size hayirli sohbetler gülo

ben kaynanamdan öyle böyle nefret etmiyorum yani bi kaşık suda boğasım var
aklıma geldiğinde bile nabzım hızlanıyo adrenalim yükseliyo o derece yani sadece 4 aylık evliyim ama 2 ay dır görüşmüyorum. en son eşim yokken evde benimle kavgaya gelmiş kardeşinide almış yanına mevzuda öyle komikki
düğünde takı faslından sonra gelin odasına gittik ablam napayım altınlarını dedi bende dedimki babama ver onlar çıkarken bana bıraksınlar dedim. babam yeni ameliyat olmuştu belinden değneklerle yürüyebildiği için yerinden kalkma ihtimali yok malum herkes ayakta oynuyo falan en iyisi babam dedim yerinden kalkmaz nasıl olsa. ablam giderken benim pislik kaynanam ablamı yolda durdurup biz dahamı az güveniliriz eşşek başımıyız gibi densiz laflar etmiş. ablamda hamile o zaman öyle şaşırmışki hiçbişey demeden geri getirmiş altınları. öyle sinirlendimki düşünün benim en güzel gecem gelinliğimle kaldım öyle eşimin teyzesi vardı ona dedim alın bu altınları bu kadarmı önemli düğün günümü mahvediyosunuz ay ben alamam ablam çok kızar bu saatten sonra dedi
neyse ben ağlıyorum sinirden insanlar içeride bizi bekliyolar pasta kesicez daha vs.
düğün bitti bizi hiç arayıp sormadılar 2 hafta birde ben buraya gelin geldim hiçkimsem yok burda düğünden sonra 40 derece ateşle yattım 3 gün eşim baktı bana kimse sormadı
neyse 2 hafta sonra yemeğe davet ettiler hadi dedim eşimin hatrına gideyim soğuğum ama gidiyorum geliyorum bikaçkezde onlar geldi yemeklerini yaptım yedirdim içirdim gönderdim. en son kavgaya gelmişler işte bu mevzu içinn eh be dedim yeter kimsin sen senin haddinemi beni yargılamak bıktım senden dedim terkedin evimi çabuk dedim bunlar apt. boşluunda hala bağırınıyolar aldın oğlumu elinden tepe tepe otur artık evinde diye kaldıki bir iğnesi uok evimde herşeymizi kendimiz yaptık hoş öyle bir beklentimde yok zaten.rezillik yani neyse
2 ay oldu görüşmüyorum. görümcemin düğünü olacakmış ki o konuya hiç girmiyorum görümcem benim evimde düğün salonunda rezillik üstüne rezillik çıkaran bir insan düğününe gitmicemi biliyolar dünürlerine rezil olmayalım diye benle barışma yoluna girdiler şimdi. burunları sürtsün ha bu arada bu iğrenç kadın benimle kavgadan sonra babamı arayıp beni şikayet etmiş babamda yetti artık senin arsızlığın bu kaçıncı arayışın ben kızımı ne sana ne kocana nede kızına verdim rahat bırakın çocuğumu demiş. kadın diyomuşki ben saygıyı haketmiyomuyum babamda demişki saygıyı haket önce bakalım demekki haketmemişsin demiş. yani babamda tersledi en sonunda artık onuda arayamıyolar
demem o ki ben bu kadından çok ciddi anlamda nefret ettim çok yanlış bir tutum olduğunu bilsemde yarın bir gün çocuğum olacak çocuğumu nası göstercem bu kadına diyorum

mrb bene üyelikte yeniyim arkadaşlar.uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim bende 2 yıılık evliyim fakat eşim askerde 1 ay sonra gelecek bizde bebek istiyoruz hatta geçen ay denedik ama olmadı inşallah gelince denemelere devan edecez.bu ay incir kürüne başlaıyorum inşallah faydası olur sizin bu konuda bilginiz varmı acaba lütfen yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…