canım haklısın insana hayal kırıklığı çok etkiliyo ondan kendini rahat bırak ama umutsuzluk içinde biraz erken okadarda bırakma kendini
teşekkürler arkadsım saol..ama bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu çok küçük olduğunu bu ağrıların düşüğe neden olabileceğini söyledi..düşük olablir dedi...uff
teşekkürler arkadsım saol..ama bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu çok küçük olduğunu bu ağrıların düşüğe neden olabileceğini söyledi..düşük olablir dedi...uff
merhabalar kızlarsizi ihmal ediyorum biliyorum ama inanın fırsat bulamıyorum işler yoğun eşim yeni geldi ziyaretler felan dinlenmeye bile vaktim kalmıyor hamiş arkadaşlar adına çok seviniyorum alyacım sende içini ferah tutmaya çalış gerçi sana diyorum ama bende bu aralar dağıldım galiba etrafımdaki herkes hamile hemde çocuk istemeyen ve hamile kalması zor olan kişiler onlar adına seviniyorum ama ben daha çok üzülüyorum seni anlayabiliyorum yani inşallah birlikte veririz güzel haberleri bende yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek sen ne zaman gidiyorsun doktora sınavlarında var Allah kolaylık versin canım neyse çok yazdım galiba inşallah denk geliriz görüşmek üzere
mrb alyacım sınavlar nasıldı ben doktora gittim hsg istedi ağrılı olabiliyormuş yarın eşimle gidecem belki anesteziyle olacak aslında korkuyorum hala karar veremedim akşam neti açmaya çalışırım inşallah sende olursun görüşemiyoruz ne zamandır
slm canım haklısın iyikide anesteziyle olmuş yoksa çok ağrırdı bencede allahtan sorun yokmuş bugün eşimde test yaptırdı onda da problem yok maşallah bu ay umutluyum yani sende ihmal etme mutlaka git doktora enfekte olmuş olabilir inşallah yakında yüzümüz gülecek inanıyorum ben
bilmiyorumki canım sordum herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi bu konuda üstelemek istemiyorum kırılır diye ama sorun yok bu kadar kafana takma direk gebeliği etkileyen hormon varmış stres yüzünden bebk olmasını engelleyebiliyormuş sen doktora git için rahatlasın inşalah gerisi gelir benim içimde bir his var sanki güzel haberleri alacaz içini ferah tut doktora gittikten sonra benide haberdar et merak ederim olurmu
git canım ihmal etme sakın bende herşey güzel gidiyor canım bebek çalışmalarınada tam gaz devam inşallah bu ay bebiş gelir okulun bitmesine sevindim büyük yük kalktı üstünden tatili hakettin ben o işi hallettim biliyorsun ama temmuzda memlekete gidecem alışveriş tatilin en zevkli kısmı bence.canım ya bişey sorcam senin bu konuda bilgin vardır 2 gündür ateşim var ama sağlık açısından hiçbirşeyim yok arkadaşım yumurtlama dönemindesin dedi olabilirmi sence birazda ağrım var kasıklarımda zaten hiç günü önemsemiyorum rutin çalışmaya devam bu arada tatile nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
alyacımmm
bana da beklerim şekercimm
hayırlısı olsun haklarımızda inşallahhh...
tesadüfe bak canım ya şimdi senin topiği gördüm ve yazdım hemen bide buraya bakim dedim ki sen kalp kalbe karşıymış :)))
gelmemmi canım yaa bebek istediğini bilmiodum artık sendeyim bol bol :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?