bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım haklısın insana hayal kırıklığı çok etkiliyo ondan kendini rahat bırak ama umutsuzluk içinde biraz erken okadarda bırakma kendini

hakılısınız canım sadece 5 ay oldu ben bazen böyle bunalım yapıyorum kendime, rahat bırakıyorum diyorum hep karar alıyorum ama 3 gün sonra duygularım değişiyo sonra 3 gün rahatım 3 gün bunalım valla kimyam bozuldu ya bu kısır döngüden

teşekkürler arkadsım saol..ama bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu çok küçük olduğunu bu ağrıların düşüğe neden olabileceğini söyledi..düşük olablir dedi...uff

canım sen gönlünü ferah tıt. arkadasım 4 aylık hamile 3 ay düşük tehlikesi yaşadı kanamalar vardı. ama bak 4. ayına girdi Allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah.

teşekkürler arkadsım saol..ama bugün doktora gittim geç döllenme olduğunu çok küçük olduğunu bu ağrıların düşüğe neden olabileceğini söyledi..düşük olablir dedi...uff

Canım üzüldüm ama hamileliğin ilk ayları zaten çok tehlikeli düşşük riski herkeste var. Üzülme sen kendine dikkat et,, doktor kontrolünde ol devamlı duanı eksik etme, Allah ın izniyle hiç bişey olmaz.

kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarımız inşallah kabul olur hamile olan arkadaşlarım inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız hamiş sayımız artar rabbim bu duyguyu hepimize yaşatır inşallah kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrr

merhabalar kızlarsizi ihmal ediyorum biliyorum ama inanın fırsat bulamıyorum işler yoğun eşim yeni geldi ziyaretler felan dinlenmeye bile vaktim kalmıyor hamiş arkadaşlar adına çok seviniyorum alyacım sende içini ferah tutmaya çalış gerçi sana diyorum ama bende bu aralar dağıldım galiba etrafımdaki herkes hamile hemde çocuk istemeyen ve hamile kalması zor olan kişiler onlar adına seviniyorum ama ben daha çok üzülüyorum seni anlayabiliyorum yani inşallah birlikte veririz güzel haberleri bende yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek sen ne zaman gidiyorsun doktora sınavlarında var Allah kolaylık versin canım neyse çok yazdım galiba inşallah denk geliriz görüşmek üzere

canım normal tabi eşin askerden geldi şimdi herkes ziyaret bekler gezin tabi :)
tatlım yarın sınavım var 3 tane ve sınavlar bitiyo bir hafta daha okula gidiyorum sonra tatil inşallah çok yorulduk cidden. doktara gidicem ama herhangi bir tedavi istemiyorum daha çok erken onun için ama benim kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test yaptırmam gerekiyor onu yaptırıcam bakalım. sende yarın yaz merak ederim doktora gittikten sonra. artık inşallah birlikte kalırız aynen benimde hamile olmayan yok galiba herkes hamile ya sorma mevsimimidir nedir

mrb alyacım sınavlar nasıldı ben doktora gittim hsg istedi ağrılı olabiliyormuş yarın eşimle gidecem belki anesteziyle olacak aslında korkuyorum hala karar veremedim akşam neti açmaya çalışırım inşallah sende olursun görüşemiyoruz ne zamandır

canım sınavlar bitti çpk şükür hepsi iyi. bende ablamlara geldim yeğenimin yıl sonu gösterisi vardı bugün dönücem eve. doktorun niye hsg istedi anlamadım daha çok erken hiç denemediniz bile ?
bende 2 gün gecikmeli olarak adet oldum. yalnız dün akşam kahverengi akıntıytla başladı bütün gece öyle sürdü ama malesef kanamaya dönüşmüş hemde yoğun bir şekilde. aca diyorum iltihap falanmı var dr. gidicem. kanamaya dönüşmeseydi gebelikten şüphelenicektim ama kısmet olmadı

geçmiş olsun canım sınavların bitmesine sevindim rahatlarsın biraz.hsgyi ağrılarım için istedi bebkle ilgili pek bişey konuşmadık zaten dün çektirdim anestezi eşliğinde hiçbirşey duymadım gözümü açtığımda yatağımdaydım şuan sancım var koyu renkte akıntım var galiba enfekte oldu ilaç alıyorum ama inşallah geçer. insan 1 gün bile gecikse heyecanlanıyor seni çok iyi anlıyorum dr a git bakalım ne diyecek kendine dikkat et canım

selam kızlar nasılsınız bakalım
seymenkciğim geçmiş olsun canım anestezi ile yaptırman iyi olmuş daha geçen gün bir arkadasla konuştuk anestezisiz yaptırmış çok canı yanmış. geçmiş olsun tekrardan benimde kanamanın yanısıra kahve rengi pıhtılar var acaba bendemi enfeksiyon kaptım bi doktora gitmem lazım. daha önce böyle birey görmemiştim bir arkadasımda iltihablanma olabilir dedi onunda o şekilde olmuş daha önce bakalım gideyimde ne diyecek

slm canım haklısın iyikide anesteziyle olmuş yoksa çok ağrırdı bencede allahtan sorun yokmuş bugün eşimde test yaptırdı onda da problem yok maşallah bu ay umutluyum yani sende ihmal etme mutlaka git doktora enfekte olmuş olabilir inşallah yakında yüzümüz gülecek inanıyorum ben

canım temiz çıkmasına çok sevindim gözün aydın
bende reglim bitsin gideyim diyorum. eşine morfolojiye bakıldımı? ya benim eşimin testlerinde morfolojiye bakmamışlar sadece sayı ve canlılığa bakmışlardı
inş. canım artık bu ay olur inşallah ama ne yalan söyleyim benim umudum yok. her geçen ay dahada uzak geliyo artık

bilmiyorumki canım sordum herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi bu konuda üstelemek istemiyorum kırılır diye ama sorun yok bu kadar kafana takma direk gebeliği etkileyen hormon varmış stres yüzünden bebk olmasını engelleyebiliyormuş sen doktora git için rahatlasın inşalah gerisi gelir benim içimde bir his var sanki güzel haberleri alacaz içini ferah tut doktora gittikten sonra benide haberdar et merak ederim olurmu

benimde reglim bugün bitti pazartesi gideyim diyorum mutlaka haber veririm canım
ee nasılsın ne var ne yok? benimde bugün itibariyle okulum bitti acaip rahatladım artık rahatım 3 ay :)) şimdide tatil için bi yerler bakıcam nette ay çok sıkıldım bi an önce tatile gidesim var ama temmuzum 15 inden sonra gidelim diyoruz ama ben bugünden başladım tatil alışverişi yapmaya :))

git canım ihmal etme sakın bende herşey güzel gidiyor canım bebek çalışmalarınada tam gaz devam inşallah bu ay bebiş gelir okulun bitmesine sevindim büyük yük kalktı üstünden tatili hakettin ben o işi hallettim biliyorsun ama temmuzda memlekete gidecem alışveriş tatilin en zevkli kısmı bence.canım ya bişey sorcam senin bu konuda bilgin vardır 2 gündür ateşim var ama sağlık açısından hiçbirşeyim yok arkadaşım yumurtlama dönemindesin dedi olabilirmi sence birazda ağrım var kasıklarımda zaten hiç günü önemsemiyorum rutin çalışmaya devam bu arada tatile nereye gitmeyi düşünüyorsunuz

canım yumurtlamanın bir gün öncesinde ateş düşüyor sonra artıyor hamile isen artmaya devam ediyor değilsen adete yakın düşüyor. kasıklarında batmada varsa yumurtlaman olabilir birde herkesde olmuyor ama yumurta akı kıvamında şeffaf akıntın varsa buda yumurtlamanın habercisi. sen çalışmaya devam et ilişki sonrası yastık koyup sağa yada sola yat bunuda yeni öğrendim bende bu ay öyle yapıcam denemekten zarar gelmez :))

tatil için ben antalya taraflarını istiyorum eşimde bodrum fethiye diyo daha karar vermedik bakalım.

alyacımmm

bana da beklerim şekercimm

hayırlısı olsun haklarımızda inşallahhh...

alyacımmm

bana da beklerim şekercimm

hayırlısı olsun haklarımızda inşallahhh...

tesadüfe bak canım ya şimdi senin topiği gördüm ve yazdım hemen bide buraya bakim dedim ki sen kalp kalbe karşıymış :)))
gelmemmi canım yaa bebek istediğini bilmiodum artık sendeyim bol bol :)))

tesadüfe bak canım ya şimdi senin topiği gördüm ve yazdım hemen bide buraya bakim dedim ki sen kalp kalbe karşıymış :)))
gelmemmi canım yaa bebek istediğini bilmiodum artık sendeyim bol bol :)))

bende sana gelirim bol bol canım benim
bebek için ilk denememiz
hayırlısı olsun inşallahhh hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…